Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
SPRING SALE| ДО -35%
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як фарбувати губи олівцем для губ?

  • 26 серпня 2022 в 11:16:12
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 7593
 

Як нафарбувати губи, користуючись лише олівцем? Як підібрати його та нанести макіяж правильно? У статті на вас чекають секрети ефектного макіяжу без помади.

Незважаючи на те, що олівець для губ не такий виразний у макіяжі, як помада, йому відводиться дуже важлива роль. Він допомагає візуально збільшити губи, робить їх об'ємними, виразними, приховує недоліки та підносить переваги у найвигіднішому світлі. Перед тим, як почати користуватися олівцем для губ, його потрібно підібрати.

Як вибрати олівець для губ?

Якщо у вашій косметичці є помада улюбленого кольору, підбирайте олівець так, щоб його пігмент максимально відповідав кольору помади. Бажано, щоб він був на півтону темніший за вашу помаду, але ніяк не світліший. Тоді ви втратите "об'єм" губ.

Поєднання темного олівця та світлої помади теж неприйнятне. Для дівчат, які не люблять блиски та шиммери, віддаючи перевагу слабопігментованим або прозорим бальзамам, ідеальним варіантом стане макіяж у нюдових тонах. Підбирайте олівець під колір шкіри губ, а не шкіри обличчя. Інакше губи зливатимуться з обличчям, а макіяж втратить свою виразність.

Не забувайте про білий олівець. Перш ніж нафарбувати губи олівцем від Коді з пігментом, нанесіть точково білі лінії. Зафарбуйте їх кольоровим пігментом і розтушуйте, щоб губи стали більшими. Якщо білого олівця немає, його можна замінити на світлі тіні.

Купуйте разом з олівцем спеціальну точилку. Якщо ви вибрали грифель у пластиковому корпусі, переконайтеся, що його кришечка дозволяє заточити грифель. Вибирайте олівці із твердим грифелем. Занадто м'який швидко стирається з поверхні шкіри, його важко заточувати через ламкість грифелю. Оптимальний вибір — косметичний засіб із грифелем середньої твердості.

Як вибрати колір олівця для губ?

Бренд KODI PROFESSIONAL постійно знаходиться в пошуці свіжих мейкап-рішень, які зробили б роботу майстра-візажиста ще більш комфортною та якісною. За кольором та текстурою косметичні олівці від KODI PROFESSIONAL діляться на кілька видів:

  • Безбарвний. Його завдання фіксувати на губах прозорий бальзам чи блиск для губ.
  • Білий. Він призначений для збільшення об'єму губ.
  • Бежевий. Збільшує об'єм та маскує дефекти (ранки, тріщини).
  • Пігментовані. Вони підбираються в тон до помади для губ і відповідно до типу зовнішності.
  • Водостійкі. Ці косметичні засоби містять стійкий кольоровий пігмент, завдяки якому ви можете їсти, пити, не переживаючи про те, що ваші губи втратить свою привабливість.
  • Силіконові. Олівці для губ із силіконом заповнюють зморшки та тріщини та допомагають створити ідеальний, спокусливий контур для губ. Силіконовий олівець, як і безбарвний, підходить до будь-якої помади.

Великий вибір кольорових олівців для губ представляє компанія Kodi Professional, яка є одним із провідних виробників професійних засобів та інструментів для макіяжу.

Як правильно фарбувати губи олівцем?

Зараз ми розглянемо кілька найпопулярніших технік роботи з олівцями. Класичний варіант — олівець плюс помада:

  1. Тонкою лінією промалюйте контур верхньої губи.
  2. Почніть промальовування із центральної частини.
  3. Промалюйте центральну частину нижньої губи.
  4. Позначте куточки губ, з'єднайте лінії центральної частини із куточками.
  5. У куточках зробіть лінію трохи помітнішою.
  6. Якщо ви бажаєте виділити контур, промалюйте лінії товщими.
  7. Якщо ж ваша мета лише трохи позначити контур, без акценту на ньому, пройдіть по ньому тонкими штрихами.
  8. Розтушуйте олівець пензликом для губ.

Якщо олівець відповідає помаді за кольором, розтушуйте тільки контур. Якщо олівець відрізняється, робіть розтушовку на всій площі. Нанесіть помаду і розтушуйте її пензликом, щоб її пігмент «заглушив» олівець.

Фарбуємо губи без помади

Макіяж без помади — вибір на користь матових, майже оксамитових губок! За допомогою одного або декількох олівців можна створити ефектний і водночас природний мейк-ап.

Виберіть 2 кольори, максимально близькі один одному (різниця повинна бути не більше ніж два-три тони). Нанесіть на шкіру губ живильний крем чи гігієнічний бальзам. Зачекайте, поки засіб вбереться і приступайте до нанесення макіяжу.

Окресліть контур, не виходячи за нього. Промальовування за контуром виглядає чуттєво та красиво тільки на фото. Насправді при найближчому розгляді буде видно, що ви вийшли за природні «кордони». Якщо ви не професійний візажист, зробити гарне промальовування «за контуром» непросто.

Почніть промальовування контуру з центру верхньої та нижньої губи. З'єднайте змальовані лінії з куточками губ. Зробіть лінію контуру трохи виразнішою, ніж у випадку, коли ви використовуєте помаду. Розтушуйте контур пензликом. На центральну частину губ тонкими штрихами нанесіть світлий олівець. Розтушуйте його так, щоб він з'єднався з темним контуром і вся поверхня губ була рівномірно покрита пігментом. За бажанням доповніть мейк-ап блиском.

Як збільшити губи за допомогою олівця?

Зробити губи ефектнішими, чуттєвішими та об'ємнішими вам допоможе техніка макіяжу для збільшення губ:

  1. Нанесіть свою улюблену помаду.
  2. Поверх центральної частини верхньої і нижньої губи пройдіться білим тоном.
  3. Нанесіть неширокі вертикальні лінії та розтушуйте пензликом, також рухаючись вгору/вниз.
  4. Промалюйте білим контуром центральної частини верхньої та нижньої губи. Ще раз розтушуйте олівець.
  5. Нанесіть легкий блиск, і ви побачите, наскільки об'ємнішими виглядають ваші губи.

Ще одна техніка об'ємного мейкапу губ:

  1. Навколо губ промалюйте легкі контури, користуючись білим олівцем (наносьте його за контуром).
  2. Поверхню губ покрийте коричневим або рожево-коричневим тоном (вибір тону залежить від кольору помади, яка вам личить).
  3. Ретельно розтушуйте білий та кольоровий пігмент. Додати крапельку блиску або хайлайтеру.

Готово! Олівець для губ здатний на багато: надати бажаний об'єм, замінити помаду і навіть зменшити губи, якщо це необхідно.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару