Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Що потрібно для покриття гель-лаком в домашніх умовах

  • 18 червня 2020 в 14:09:24
  • Відгуки :2
  • Переглядів: 47818
 
Галина Тищенко
Міжнародний тренер-інструктор KODI PROFESSIONAL Сторінка майстра

Технолог «Компанії Коді» з нігтьової естетики, розробник авторських програм по дизайну нігтів. Директор Навчального центру «Студія Стилю KODI».

Покриття нігтів гель-лаком – салонна процедура, і багато хто задається питанням, як правильно зробити манікюр гель-лаком вдома. У цій статті я розповім вам, як зробити манікюр з гель-лаковим покриттям в домашніх умовах, використовуючи професійні матеріали. Якщо у вас є старе гель-лакове покриття, то його необхідно попередньо зняти. Мета цієї статті – не навчити вас, як професійно виконувати один з видів манікюру з гель-лаковим покриттям, я хочу розповісти, як виконати манікюр з гель-лаком в домашніх умовах красиво, а головне, безпечно.

Покриття нігтів гель-лаком

Що потрібно для манікюру гель-лаком

Для манікюру з гель-лаковим покриттям вдома вам знадобиться набір для покриття нігтів гель-лаком в домашніх умовах, безворсові серветки і Led-лампа. В такому випадку я рекомендую Led-лампу 16 Ватт.

Перед нанесенням гель-лаку потрібно надати форму нігтям і виконати манікюр. Якщо у вас є довжина вільного краю, то рекомендую прибрати її за допомогою кусачок для нігтів.  Використовуйте саме нігтьові кусачки, так як якщо ви будете використовувати кусачки для шкіри, вони швидко затупляться й стануть непридатними.

Для надання форми використовуйте одноразову пилку з набору з абразивом 180 гріт. Ця пилка зручна в роботі та ідеальна для надання форми. Форму ми надаємо відразу всім десяти нігтях і не забуваємо контролювати її на вигляді зверху.

Що потрібно для манікюру гель-лаком

Європейський або необрізний манікюр – це найпростіший вид манікюру в домашніх умовах. Він швидко виконується, не вимагає спеціальних навичок, і найголовніше - абсолютно безпечний. Вам буде потрібен ремувер з фруктовими кислотами та апельсинова паличка з набору. Щоб виконати європейський манікюр, просто поставте одну краплю ремувера на шкіру навколо нігтя і розподіліть її. Ремувер з фруктовими кислотами не вимагає попереднього замочування у воді.  Вже через одну хвилину активні інгредієнти ремувера починають працювати і добре розм'якшують шкіру навколо нігтя, тому за допомогою апельсинової палички ви без зусиль зможете видалити її. Працюйте обережно, особливо в зоні лунули, оскільки це сама м'яка і вразлива частина нігтьової пластини, і травми в цій зоні можуть призвести до незворотних наслідків. Добре очистіть зону кутикули і зону бічних валиків. Працювати ви можете не тільки апельсиновою паличкою, але також і металевим пушером. Перед цим вам необхідно переконатися, що ваш пушер не має гострих зазубрин і також, що він не дуже гостро заточений. В іншому випадку ви ризикуєте травмувати нігтьову пластину. Звичайно, європейський манікюр не дасть вам тієї ідеальної чистоти, як при професійно виконаному манікюрі. Однак він впорається зі своїм основним завданням – пом'якшить шкіру навколо нігтя, м'яко видалить ороговілі частинки шкіри, і результат вас точно задовольнить.

Європейський або необрізний манікюр

Напевно у кожної з вас в манікюрному наборі є ножиці або ножиці для кутикули. Якщо ви відчуваєте себе впевнено з інструментом в руках, то за допомогою ремувера з фруктовими кислотами ви можете виконати обрізний манікюр. Але я все-таки не рекомендую робити це з тривалим замочуванням у воді. Тривале замочування у воді може призвести до сколів, і покриття буде погано носитися.

Коли манікюр на обох руках виконаний, дію ремувера потрібно нейтралізувати. Для цього просто помийте руки під проточною водою або очистіть нігті за допомогою засобу Nail fresher та безворсової серветки. Nail fresher в об’ємі 160 мл призначений для знежирення нігтьової пластини.

Далі необхідно зняти глянець з нігтьової пластини бафом з набору. Працюємо, виконуючи рух зверху-вниз, і обов'язково приділіть особливу увагу вільному краю і торцю нігтя. Саме на вільному краї і торці не повинно бути ніяких тріщин і зазубрин. Інакше це призведе до того, що: а) покриття буде нерівним і некрасивим;  б) покриття буде дуже погано носитися.

Перед нанесенням гель-лаку необхідно ретельно очистити нігтьову пластину від пилу. Для цього я рекомендую використовувати Nail fresher в об’ємі 160 мл. Добре обробіть зону кутикули, бічних валиків і, звичайно ж, всю нігтьову пластину за допомогою безворсової серветки, яку ви змочили в цьому засобі. Етап підготовки нігтьової пластини до манікюру гель-лаком в домашніх умовах завершений!

Що потрібно для майстра-початківця

Що потрібно для майстра-початківця

У домашніх умовах виконати гель-лакове покриття або дизайн можна двома способами – за допомогою Easy off base або ж за допомогою Rubber base gel.

Засіб Easy off base дозволить вам змінювати колір гель-лакового покриття так часто, як вам цього хочеться. Термін його носіння 5-7 днів, воно максимально дбайливе, а при знятті не вимагає абсолютно ніяких зусиль.

Використовуючи Rubber base gel, ви зможете зміцнити і трохи вирівняти нігтьову пластину, а термін носіння такого покриття буде варіюватися від 2 до 3 тижнів. Але! Покриття з Rubber base gel вимагає зняття за допомогою спеціального засобу Tips off.

Покриття нігтів гель-лаком з Easy off base

Оскільки покриття з Easy off base максимально щадне і дбайливо впливає на нігтьову пластину, то перед покриттям з цією базою вам не потрібно бафити нігтьову пластину. Зверніть на це увагу, адже це дуже важливо! Якщо забафити нігтьову пластину, то у вас виникнуть додаткові складнощі при знятті Easy off base. Також покриття з Easy off base не вимагає використання безкислотного праймера, тобто Ultrabondа. Для виконання цього покриття вам знадобиться:

  • База Easy off base
  • Nail fresher
  • Гель-лак (колір)
  • Верхнє топове покриття

Якщо ви використовуєте верхнє топове покриття без липкого шару, то Cleanser вам не знадобиться.

Приступаємо до покриття:

  1. Використання дегідратора в об’ємі 12 мл.

Nail fresher в об’ємі 12 мл – це дегідратор, який підсушує нігтьову пластину і прибирає надлишки вологи. Його необхідно нанести на всю нігтьову пластину. Якщо Nail fresher випаровується швидко, це означає, що нігтьова пластина суха і не потрібно додаткового його використання. Але якщо Nail fresher випаровується повільно, це означає, що нігтьова пластина волога і вона вимагає додаткової дегідрації. Просто пройдіться ще раз пензликом, змоченим в Nail fresher, по всім нігтям.

Nail fresher в об’ємі 12 мл

  1. Наносимо Easy off base.

Звертаю вашу увагу на те, що Easy off base не вимагає просушування в ультрафіолетовій або Led-лампі. Після того, як ви нанесли базу Easy off base, просушіть її на повітрі протягом 1 хвилини. Спочатку нанесіть Easy off base на 4 пальці від кутикули до вільного краю. Покривати великий палець я рекомендую окремо, тому що коли ви будете робити гель-лакове покриття, великим пальцем ви будете допомагати собі відсувати бічні валики. З Easy off base працюйте швидко, оскільки ця база висихає на повітрі. Після нанесення Easy off base почекайте 60 секунд до повного висихання.

Маленька порада: Щоб зробити лінію кутикули максимально округлою і рівною, і отримати гарне покриття, ви можете скористатися пушером. Просто округліть зону кутикули, трохи піднімаючи її і відсуваючи назад.

  1. Приступаємо до нанесення гель-лаку.

Пам'ятайте, що завжди краще нанести два тонких шару гель-лаку, ніж один, але дуже щільний. Не набирайте на пензлик багато матеріалу, щоб уникнути розтікання гель-лаку і потрапляння його на шкіру навколо нігтя. У зоні кутикули працюйте практично напівсухим пензликом – це допоможе уникнути вам затікання гель-лаку під кутикулу. Лампа має таймер на 30 секунд – цього часу цілком достатньо для того, щоб повністю просушити один тонкий шар гель-лаку. Після закінчення часу таймер дезактивується. Далі покриваємо другим шаром гель-лаку.

  1. Наносимо верхнє покриття.

Після того, як другий шар гель-лаку просох, необхідно перекрити нігті тонким шаром верхнього покриття без липкого шару з полімеризацією в лампі 60 секунд.

Окремо виконайте покриття на великому пальці, виконуючи всі ті ж етапи крок за кроком.

Покриття нігтів гель-лаком з Rubber base gel

Покриття з Rubber base gel ми виконуємо за тією ж схемою, тільки у нас додаються деякі продукти.

  1. Щоб виконати покриття, необхідно точно так само дегідрувати нігтьову пластину за допомогою Nail fresher. Наносимо Nail fresher на всю нігтьову пластину.
  2. Далі необхідно нанести безкислотний праймер Ultrabond.

Це той безкислотний праймер, який працює за принципом двостороннього скотчу, зв'язуючи матеріал з нігтьовою пластиною. Праймер не вимагає просушування в лампі і висихає на повітрі.  Щоб праймер трохи підсох, необхідно почекати 20 секунд.

  1. Виконуємо базове покриття за допомогою Rubber base gel.

Покриття нігтів гель-лаком з Rubber base gel

Rubber base gel має досить густу консистенцію, яка дозволяє зміцнити і вирівняти нігтьову пластину. Але при цьому, вона досить легко розподіляється по нігтю за рахунок того, що пензлик у флаконі дуже зручний. Звичайно, завжди складніше виконувати лівою рукою покриття на правій руці самому собі. Тому рекомендую працювати неспішно і акуратно, щоб отримати максимально красивий результат. Наносити базове покриття необхідно максимально тонко. Якщо нігтьова пластина має якісь нерівності або недоліки, то тільки у цьому місці варто додати невелику краплю базового покриття. При полімеризації в лампі, особливо, якщо нігтьова пластина тонка і чутлива, може виникнути відчуття печіння. Якщо такі відчуття у вас з'являються, просто дістаньте на кілька секунд руку з лампи, зачекайте, а потім знову продовжуйте процес полімеризації.

  1. Наносимо гель-лак тонким шаром і сушимо у лампі.
  2. Наносимо верхнє покриття.

верхнє покриття

Ви можете використовувати верхнє покриття без липкого шару No sticky або Rubber top gel – це верхнє покриття для гель-лаку з липким шаром. Воно вимагає використання Cleanser, щоб розчинити липкий шар, і це покриття більш пластичне. Час полімеризації топа з липким шаром – 30-40 секунд. Після цього дайте йому добре охолонути протягом 1-2 хвилин, і тільки тоді розчиняйте дисперсійний шар – це забезпечить вашому покриттю максимальний глянець.

  1. На завершення наносимо масло для кутикули на шкіру навколо нігтя, щоб пом'якшити та зволожити її. Втираємо масло в шкіру масажними рухами.

Як правильно знімати гель-лак в домашніх умовах

Щоб правильно зняти гель-лак вдома, вам знадобиться:

  • Фольга зі спонжем
  • Рідина для зняття гель-лаку Tips off
  • Одноразовий набір для манікюру (баф, пилка, апельсинова паличка)
  • Засіб для зміцнення натуральної нігтьової пластини Microgel
  • Олія для кутикули

Перед зняттям гель-лаку необхідно запилити верхнє топове покриття, щоб легше його розчинити.  Не намагайтеся спиляти все гель-лакове покриття, вам необхідно лише порушити його верхній шар. Запилювати верхній шар необхідно фіолетовою стороною пилки з абразивом 180 гріт. Далі приступаємо безпосередньо до зняття гель-лаку для нігтів в домашніх умовах:

  1. Змочіть спонжик фольги засобом Tips off.
  2. Загорніть кожен палець в фольгу таким чином, щоб спонж встановився безпосередньо на нігтьову пластину. Щоб гель-лак повністю розчинився, час витримки повинен складати 7-10 хвилин.
  3. Приступаємо до зняття. Працюємо по одному пальцю, не варто відкривати відразу всі пальці, оскільки засіб Tips off втратить свою дію. Відкриваємо фольгу і акуратно, рухаючись зверху вниз, апельсиновою паличкою зчищаємо гель-лак. Якщо покриття досить щільне і не знімається з одного разу, оберніть палець ще раз в фольгу на 5 хвилин, попередньо змочивши спонж в Tips off.
  4. За допомогою бафа приберіть з нігтьової пластини всі нерівності і шорсткості.
  5. На завершення для зміцнення нігтьової пластини перекрийте нігті засобом Microgel.

Що вибрати: стартовий набір для гель-лаку або все купити окремо?

Однозначної відповіді на це питання бути не може, все залежить від ваших уподобань, знань і навичок. Тим не менше, використання готового набору – це вигідно як з фінансової точки зору, так і з точки зору безпеки. Вартість всіх необхідних засобів, придбаних окремо, буде набагато вищою вартості готового набору. Стартовий набір для гель-лаку в домашніх умовах – це також гарантія того, що буде дотримана правильна технологія виконання покриття, а всі засоби будуть ідеально взаємодіяти один з одним для досягнення бездоганного результату.

У чому полягає догляд за гель-лаком вдома?

Професійне гель-лакове покриття, виконане з дотриманням технології, не потребує особливого догляду, проте, на деякі запобіжні заходи все-таки варто звернути увагу.

  • Уникайте тривалого контакту з гарячою водою, особливо у перші 24 години.
  • Уникайте механічного впливу, наприклад, підпилювання пилкою. Це може порушити герметичність покриття, а значить, скоротити термін його носіння.
  • При використанні побутової хімії захищайте руки за допомогою рукавичок.

Рекомендації майстра

Щоб руки виглядали доглянутими, важливо дбати не лише про нігті, але й про шкіру рук.  Регулярно використовуйте пілінги або скраби, щоб очистити шкіру від ороговілих частинок, а також зволожуючі лосьйони і живильні креми з багатим вмістом вітамінів і мікроелементів.  Регулярно використовуйте олію для кутикули – це пом'якшить шкіру навколо нігтя, допоможе залишитися їй доглянутою і подовжить естетичний вигляд манікюру.

Як правильно знімати гель-лак в домашніх умовах

Висновок

Дотримання цих професійних рекомендацій допоможе зробити процес виконання гель-лакового покриття в домашніх умовах легким і безпечним. Тепер вам ніщо і ніхто не зможе перешкодити виглядати бездоганно. Якщо ж якісь тонкощі процедури залишилися для вас не до кінця зрозумілими, на youtube-каналі KODI PROFESSIONAL ви знайдете наочні навчальні відео-інструкції, після перегляду яких, ви будете виконувати манікюр і гель-лакове покриття, як справжній професіонал!

 





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару