Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як правильно засмаги на сонці?

  • 07 січня 2021 в 19:23:14
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 2186
 

Зміст

Ніжитися під промінчиками лагідного сонечка полюбляють всі без виключення. Інколи, окрім приємного тепла, сонячні промені залишають на тілі болюче почервоніння та опіки. Щоб цього не сталось, правильно засмагайте на пляжі і тоді негативні наслідки частих сонячних ван обійдуть вас стороною.

Як правильно засмагати на сонці?

Щоб отримати красиву, рівномірну бронзову засмагу слідуйте декільком простим правилам:

  1. Збираючись на пляж, нанесіть на тіло сонцезахисний крем. Чим світліша ваша шкіра, тим більший захисний фактор повинен мати крем. Неправильний “слабкий” для вашої шкіри фактор не забезпечує їх належний захист Як правильно засмагати на сонці?і ви все рівно ризикуєте обгоріти. Крем не діє миттєво. Йому потрібно трохи часу, щоб увібратись в шкіру. Якщо наносити його на пляжі, деякий час ваша шкіра буде беззахисна перед ультрафіолетом.
  2. В перші дні відпустки не поспішайте з'являтися на сонці. Засмагайте в тіні. Приходьте на пляж зранку або після обіду. Це найкращий час для засмаги та відпочинку біля басейну або біля моря.
  3. Збільшуйте час перебування на сонці поступово. Щоденно додавайте по декілька хвилин, щоб шкіра звикла та набула рівномірної засмаги.
  4. Наносити крем на всю поверхню шкіри, а не тільки на найвразливіші ділянки.
  5. Використовуйте водостійкі засоби. Якщо ваш крем не відноситься до цієї категорії, не полінуйтесь наносити його на все тіло після кожного купання.
  6. Вживайте в їжу більше вітамінів, бета-каротину, що містяться в овочах. Вони прискорюють процес продукування мелатоніну. Щоб ваша шкіра була красивою, вживайте горіхи, оливкову олію, зелень. Гарне харчування - запорука здоров’я шкіри. Якщо вона здорова, то зможе довше протистояти сонцю та наслідкам “згорання” на сонечку, якщо ви стикнетесь з цим.
  7. Пийте більше води. Збираючись на пляж, обов'язково візьміть з собою пляшку з водою. Пийте її протягом всього часу перебування на березі морі або басейну.
  8. Не вживайте алкоголь на пляжі. Він визиває приток крові до шкіри, сприяє втраті самоконтролю. Ви забудете, скільки часу провели на сонці та отримаєте опіки.
  9. Якщо у ваші плани входить подорож в спекотні країни, “відрепетируйте” зустріч з місцевим палючим сонцем походами в солярій.
  10. За день-два до відвідування пляжу зробіть пілінг шкіри, використовуючи косметичний або домашній скраб. Мертві клітини епідермісу не дають засмазі лягти рівномірно. Для ідеального результату сонячних ванн бажано їх позбутися.

Кому шкідливо засмагати?

Ніжитись під сонячним промінням можна далеко не всім.фото - дівчина під сонцем

Протипоказанням до засмаги є:

  • фотодерматит та алергії на сонячні промені;
  • прийом препаратів з ефектом фотосенсибілізації;
  • альбінізм - вроджена відсутність меланіну в клітинах шкіри;
  • наявність онкозахворювань будь-якої локалізації;
  • хворобах грудей (мастопатії, онкології молочних залоз);
  • проблема зі щитоподібною залозою;
  • підвищена температура тіла;
  • інфекційні захворювання;
  • послаблення імунітету після перенесених хвороб;
  • малий відновлювальний процес після апаратних косметологічних процедур, омолодження, пілінгу.

Бажано утриматись від засмаги:

  • дітям до трирічного віку;
  • людям похилого віку;
  • вагітним;
  • людям, що мають великі родимі плями (диспластичні невуси), які здатні перероджуватись в онкологічні хвороби;
  • особам з хронічними неврологічними, ендокринними, серцево-судинними захворюваннями;
  • особам, що мають будь-які доброякісні новоутворення.

Правила красивої засмаги

Хочете отримати гарну засмагу? Слідуйте простим правилами, та отримаєте рівномірний відтінок бронзи, який протягом довгого часу буде нагадувати вам про минуле літо.

Якщо ви засмагаєте лежачи, намагайтесь змінювати положення тіла кожні 5-10 хвилини. Спати під час засмаги - небезпечно для шкіри та всього організму. Є велика вірогідність обгоріти під палючими променями та отримати сонячний удар. Намагайтесь засмагати, рухаючись. Пляжний футбол, прогулянки на катамарані або вздовж пляжу - кращий спосіб отримати рівномірну засмагу без перегріву. Рухаючись, ви розганяєте кров по організму, насичуєте шкіру корисними речовинами та вологою зсередини.Правила красивої засмаги

Використовуйте сонцезахисний крем завжди, навіть якщо ви вже добре засмагли та приїхали у відпустку після “підготовки” - відвідування солярію. Вашій шкірі все одно потрібен захист. Наносити крем необхідно по всьому тілу. Не забувайте про стопи, руки. Слідкуйте за своїм раціоном, зробіть його максимально різноманітним та корисними. Приймаючи душ, користуйтесь жорсткою мочалкою (за умови, що на шкірі не має запалень та почервонінь), щоб видалити ороговілі частинки шкіри. Це зробить відтінок шкіри рівномірним. Замість губки підійде скраб з молотої кави та соняшникової або оливкової олії.

Як отримати засмагу без опіків?

Щоб перебування на сонці принесло максимум задоволення та забезпечило гарну засмагу, слідуйте правилам безпеки:

  1. Відвідуйте пляж ввечері та вранці, коли сонячне випромінювання не таке активне, як опівдні.
  2. Наносити на шкіру сонцезахисний крем, навіть якщо ви йдете на прогулянку, а не поплавати на морі.
  3. Пити більше рідини, приймаючи сонячні ванни.
  4. Засмагати в тіні парасольки або навісу. Якщо знаходитись на відкритому просторі, намагайтесь рухатись, одягніть головний убір.
  5. Якщо у вас на тілі є великі родимки, заклейте їх пластиром або накрийте рушником. Після купання протирайте тіло рушником. Краплі води переломлюють сонячні промені, збільшуючи їх активність та вірогідність отримати опік.

Як прискорити (посилити) засмагу?

Хочете за лічені дні отримати яскраву, стійку засмагу? Є декілька секретів, які допоможуть вам в цьому:

  1. Наносити захисний крем на все тіло.
  2. Сидіти в тіні парасольки або навісу в періоди максимальної активності променів.
  3. Сідати ближче до води. Проміння, що відбиваються від водяної поверхні, не таке агресивне, як пряме сонячне проміння.
  4. Не забувайте про бронзатори та спеціальні олійки для засмаги.
  5. Частіше наносити сонцезахисні засоби та рухатись активніше.

Креми для красивої засмагиКреми для красивої засмаги

Щоб отримати гарну засмагу, вашій шкірі знадобляться помічники: креми, молочко, спреї. Їх задача в тому, щоб зволожити шкіру, наситити її корисними вітамінами. Також ці засоби відновлюють структуру шкіри після контакту з ультрафіолетом, знімають почервоніння, заспокоюють її. Чим світліше ваша шкіра, тим вищим має бути показник ступеню захисту, що вказаний на тубі засобу. Орієнтуйтесь на цю характеристику та склад засобу, а не на марку виробника.

Висновок

Щоб красиво, а головне - безпечно отримати засмагу та провести відпустку біля моря без опіків та болю, потрібно активно доглядати за шкірою, пити більше води, збалансовано харчуватись. Гарне самопочуття - запорука вашої краси та здоров'я.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару