Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як правильно доглядати за обличчям?

  • 07 січня 2021 в 16:25:58
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 1385
 

Зміст

Щоденний догляд для шкіри обличчяНе секрет, що на обличчі найніжніша шкіра, вразлива до впливу найрізноманітніших факторів. Від стану і здоров'я шкіри залежить наша краса. Навіть правильні привабливі риси особи не будуть такими, якщо стан шкіри залишає бажати кращого.

Обличчя щодня піддається впливу погодних явищ. На обличчі відображаються будь-які «неполадки» в організмі, які точно не залишаться без уваги оточуючих.

Шкіра обличчя потребує щоденного правильного догляду. Важливо знати, як стежити за шкірою обличчя так, щоб якомога довше зберігати її молодість і красу.

Визначаємо тип шкіри

Щоб знати, як доглядати за шкірою обличчя правильно, необхідно визначити її тип.

  • Суха шкіра. Її ознаки: звужені пори, передчасна поява зморшок, «стягнутість». Догляд за такою шкірою спрямований на живлення та зволоження.
  • Жирна шкіра. Її видає характерний блиск, схильність до запалення та прищів, розширені пори і комедони. Догляд за нею полягає у нормалізації роботи сальних залоз, звуженні пор.
  • Нормальна шкіра. Вона позбавлена ​​недоліків, властивих жирної і сухій шкірі, але все одно потребує щоденного догляду.
  • Комбінована шкіра. Така шкіра містить різні ділянки. Наприклад, жирний лоб може поєднуватися з сухими щоками. Для кожної зони обличчя потрібен свій догляд. Бажано не використовувати засоби для комбінованого догляду, оскільки вони не забезпечують належного догляду – це лише комерційний хід.
  • Чутлива шкіра. Вона реагує на будь-які дії. Потребує ретельного підбору косметичних засобів для догляду за нею.

Доглянута шкіра обличчя

Незалежно від типу шкіри, важливо дотримуватися універсальних принципів повсякденного догляду за обличчям.

Як правильно доглядати за обличчям кожного дня?

  • Очищення. Очищати обличчя потрібно двічі на день: вранці перед нанесенням макіяжу і ввечері перед сном. Косметологи не рекомендують використовувати для цієї мети мило, оскільки воно занадто стягує шкіру, а також порушує нормальну кислотність дерми. Найкращий ефект у видаленні ороговілих клітин, надлишків сала і бруду, залишків косметики, забезпечують спеціальні пінки, лосьйони і вершки для вмивання, косметичне молочко або муси.Правильно доглядати за особою кожен день
  • Тонізація. Тонізувати шкіру потрібно після її очищення. Робиться це також два рази в день. Використовувати тонізуючі лосьйони необхідно для шкіри всіх типів. Тонік нормалізує стан шкіри, зволожує її, стягує пори, готує шкіру до подальшого догляду. Це важливий етап, яким деякі жінки марно нехтують. Тоніки «пробуджують» шкіру, чинять протизапальну дію.
  • Захист і зволоження. Для цієї мети використовуються живильні і зволожуючі креми. В денних і нічних кремах містяться різні активні компоненти. Денний крем можна використовувати в якості основи під макіяж. Підбирати денні та нічні креми необхідно у суворій відповідності з типом шкіри. Для комбінованої шкіри бажано підбирати креми для кожної зони.
  • Живлення. За живлення шкіри відповідає нічний крем. Наносити крем необхідно після очищення шкіри і використання тоніка. Косметологи рекомендують не використовувати нічні живильні креми для шкіри повік. Наносити крем потрібно легкими рухами по лініях мінімального розтягування шкіри.

Пілінги, скраби і маски

Пілінги, скраби і маски

скраби та маски для обличчяМіркуючи про те, як доглядати за обличчям, неможливо залишити без уваги такі способи очищення шкіри, як використання скрабів.

Процедура очищення шкіри за допомогою скрабу називається пілінгом. Скраби дозволяють механічно видалити з поверхні шкіри ороговілі частинки, залишки косметики, пил і бруд. В якості скрабу можна використовувати цукор, дрібну морську сіль, мелену каву. Зловживати пілінгом не варто. Процедуру бажано проводити не частіше одного разу на тиждень.

Що стосується масок, то вони можуть бути як придбаними в готовому вигляді, так і приготованими з домашніх інгредієнтів. Маски використовуються для очищення шкіри, її оздоровлення і живлення. У якості засобів для масок застосовують лікувальні грязі і компоненти натурального походження.

Догляд за шкірою навколо очей

догляд за шкірою під очимаШкіра навколо очей – особлива зона. Тут шкіра найтонша і найніжніша. Вона постійно піддається впливу косметичних засобів, тому раніше інших зон схильна до появи зморшок. Для догляду за цією зоною використовуються спеціальні креми, які чинять живильну, тонізуючу і омолоджуючу дію.

Правильний догляд – це не лише розумний підбір косметичних засобів, придбаних з урахуванням типу шкіри і якості продукції. Це ще й врахування віку жінки. У кожному віці шкіра вимагає застосування відповідних засобів, здатних задовольнити її потреби на кожному етапі.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару