Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Топ з липким шаром чи без нього: як обрати та як використовувати?

  • 06 липня 2022 в 14:15:41
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 16042
 

Майстри нейл-дизайну використовують топові покриття різних марок, але основна відмінність між ними — відсутність або наявність липкого шару. Якому варіанту надати перевагу? Як користуватись покриттями з дисперсійним шаром і без?

Дисперсійний шар — це тонка липка плівка, що з'являється на поверхні нігтів після полімеризації в лампі. Основна місія цього шару — забезпечувати міцне кріплення між шарами покриття. У топовому покритті, що не передбачає нанесення наступного шару, його акуратно видаляють, надаючи нігтям гарне сяйво.

Переваги використання топового покриття:

  • захист кольорового покриття від пошкоджень та подряпин;
  • гель-лак під топовим покриттям зберігає свою яскравість, не жовтіє та не темніє;
  • довговічність покриття.

Завдяки топу носити покриття можна до двох тижнів.

Топ із липким шаром

Топ з липким слоєм

Фінішне покриття з липким шаром пластичне. Якщо нігті тонкі, таке топове покриття захистить їх від ламкості, надавши належну еластичність. Також воно захистить декоративне покриття, не давши йому розтріскатися при найменшому зіткненні нігтя з твердою поверхнею.

Якщо топ наноситься на ніготь, а не на кольоровий гель-лак, поверхню нігтя потрібно знежирити. Консистенція такого покриття рідка. Воно легко і поступово наноситься, не розтікаючись. Час застигання до трьох хвилин. Топ з липким шаром підходить для створення складного дизайну з різними прикрасами, наприклад розписом або перекладною фольгою.

Цей фініш краще закріплює деталі дизайну і після сушіння, а також після кількох днів носіння на нігтях не з'являються дрібні тріщини. Покриття буває глянцевим і матовим, а також перламутровим та блискучим (з дрібними блискітками). Фініш гель з липким шаром випускають багато виробників матеріалів для нейл-дизайну. Один із них Kodi Professional.

Особливості топового покриття Kodi Professional

Топ Kodi Professional з липким шаром випускається у флаконі зі зручним пензликом, що полегшує процес його нанесення на нігті. Він має щільну текстуру, тому не стікає з пензлика та не розтікається під час роботи. Це дозволяє нанести його на ніготь рівномірно, акуратно. За рахунок власної текстури засіб довго витрачається. Щоб засіб у флаконі не засихав, рекомендується його ретельно закривати. Для зручності майстрів нейл-дизайну він продається у різних об’ємах: 8,12,14 та 35 мл.

Верхнє покриття без липкого шару

Верхнє покриття без липкого шару

Цей вид фінішного покриття має більш рідку текстуру. Легко наноситься та висихає за 2-3 хвилини. Після полімеризації утворює міцне тверде покриття. Перед нанесенням на нігтьову пластину не потребує знежирення її поверхні.

Таке фінішне покриття ідеальне для власниць міцних нігтів. Дівчатам із ламкими, тонкими нігтями він не підійде. Зручно використовувати фінішне покриття без липкого шару для створення дизайну з дрібними деталями. Також він відмінно підходить для дизайнів із використанням пудри для дзеркального втирання, для застосування страз та інших об'ємних прикрас.

Спосіб нанесення топового покриття з липким шаром і без нього

Наберіть на пензлик трохи фінішного засобу:

  1. Поставте пензлем крапку на нігті приблизно на середині, але трохи ближче до кутикули. Акуратними рухами розподіліть засіб від середини до вільного краю нігтя, а потім з правого та з лівого боку.
  2. Просушіть покриття в ультрафіолетовій лампі. Переконайтеся, що покриття добре висохло. Зачекайте ще 2-3 хвилини після сушіння лампи.

Для топу з липким шаром вам знадобиться клінсер — спеціальний засіб для знежирення нігтів та дбайливого видалення липкого шару з фінішу. Нанесіть трохи клінсеру на серветку без ворсинок і обережно протріть нігті. Якщо покриття добре висохло, нігті набудуть глянцевого блиску.

Топи без липкого шару набувають глянцевого блиску відразу ж після сушіння в лампі. Таке покриття буває глянцевим і матовим, перламутровим та блискучим.

Відмінність топу з липким шаром і без

Отличие топа с липким слоем и без

Головна відмінність — наявність дисперсійного шару, що відповідає за пластичність покриття. З одного боку зручно користуватися засобом, який цього шару не має. Це заощаджує час та кошти, не потрібно користуватися клінсером. З іншого боку, покриття без дисперсійного шару не таке пластичне, а значить, існують обмеження для його використання:

  • тонкі ламкі нігті;
  • складний, багатошаровий дизайн на нігтях;
  • наявність дрібних об'ємних деталей у дизайні.

Видалити дисперсійний шар без помилок, так, щоб де-небудь не залишилося каламутної цятки, у вас просто не вийде. У професійного майстра повинні бути обидва види фінішного покриття, якими він користується відповідно до завдань, які потрібно вирішити. Наприклад, для нейл-арту на ламких натуральних нігтях він віддасть перевагу базі з липким шаром. Для дизайну на довгих нарощених нігтях із дзеркальним втиранням майстер візьме топ без дисперсії.

Какой топ выбрать?

Який топ вибрати?

Якщо вибираєте топове покриття для використання в домашніх умовах, орієнтуйтеся на тип натуральних нігтів, а також на переваги в їх дизайні. Якщо ви любите короткі нігті з однотонним покриттям, вам ідеально підійде фінішне покриття із дисперсійним шаром.

Майстру-початківцю краще пробувати свої сили, працюючи з покриттям без дисперсії. Спочатку дизайн і так буде займати багато часу, а використання топу без липкого шару допоможе прискорити процес і скоротити витрати.

Нарощені нігті міцні, тому можна без побоювань використовувати фініш без дисперсії, щоб прискорити процедуру їх моделювання та дизайну. Що стосується вибору марки топу, то потрібно виходити з того, яке базове покриття і кольорові гель-лаки ви використовуєте. В ідеалі, вони повинні бути однієї марки, щоб вийшло міцне та довговічне покриття. Консистенція матеріалів у різних виробників може відрізнятися, тому покриття розтікатиметься або швидко відколюватиметься.

Висновок

Однозначної думки про те, який вид топового покриття краще — з дисперсійним шаром або без нього не існує. Майстри нейл-арту однаково користуються і тим, і іншим покриттям, щоразу отримуючи бездоганний результат. Вибираючи топ, зверніть увагу на його текстуру, об'єм флакону (залежить від того, як часто ви ним користуєтеся), приналежність до марки професійних засобів, щоб не зіпсувати дизайн на останньому кроці.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару