Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як знайти ідеальний колір губної помади для світлого, середнього і темного тону шкіри

  • 07 січня 2021 в 22:54:18
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 4198
 

Якщо ви легко плутаєтесь, намагаючись вибрати колір губ, що найкращим чином відповідає тону вашої шкіри, знайте, що це є проблемою для багатьох жінок. У цій статті ви знайдете кращий спосіб вибору кольору губної помади, який посилить вашу природну красу.

Але, перш ніж читати про те, які кольори краще всього підходять для вашого відтінку шкіри, необхідно дізнатися, як визначити свій тон. Є дві основні категорії відтінків, відомі, як холодні і теплі. Наступні три кроки допоможуть визначити, який у вас тип.

Як визначити тон шкіри

Як визначити тон шкіри

  1. Зверніть увагу на колір вен на зап'ястях. Це допоможе визначити, який у вас відтінок шкіри. Якщо ваші вени виглядають пурпурно-синіми або синьо-зеленими, швидше за все, у вас холодний відтінок шкіри. Вени, які здаються зеленими, зазвичай підпадають під категорію теплого тону шкіри.
  2. Ще один простий спосіб з'ясувати, холодний у вас відтінок шкіри чи теплий – стати перед дзеркалом і піднести до обличчя білу тканину. Якщо ваша шкіра має синій відтінок, значить, відтінок вашої шкіри холодний; якщо ваша шкіра жовтувата, значить, у вас теплий відтінок.
  3. Останнє, що ви можете зробити, щоб визначити, до якого тону належить ваша шкіра – це знову стати перед дзеркалом. Однак цього разу ви повинні піднести до обличчя яскраво-рожеву тканину. Повторіть такий же прийом з яскраво-помаранчевою тканиною і вирішіть, який колір робить вашу шкіру більш сяючою. Якщо ваша шкіра світиться з помаранчевою тканиною, ви потрапляєте в категорію теплих тонів шкіри. Якщо ваша шкіра яскраво світиться поруч з рожевою тканиною, у вас шкіра холодного тону.

Після того, як ви визначили свій тон шкіри, ви можете дізнатися, який колір губ підходить для вашої шкіри.

Колір губ для світлого тону шкіри

Цвет губ для светлого тона кожиКольори сливово-червоного спектра, такі як ягідний або винний з блакитними відтінками, відмінно підходять для світлих тонів шкіри. Також підходять коралові і абрикосові відтінки.

Крім того, використовуйте світло-рожеві відтінки з синім відтінком. Рожеві кольори губ, які включають невелику кількість золотого пігменту, значно покращать світлу шкіру.

Майте на увазі, що яскраво-рожеві губи здолають світлу шкіру і можуть виглядати непривабливо. Коричневі і апельсинові також будуть погано виглядати на світлих тонах шкіри, їх слід уникати.

Середній колір шкіри (бежевий, пісочний)

Кольори, які освітлюють середні тони шкіри: глибокі червоні і сині з жовтими відтінками.

вибір відтінків губної помадиЩоб зігріти шкіру середнього тону, використовуйте теплі червоні і коричневі кольори. Не використовуйте блідо-коричневі, оскільки так шкіра може виглядати розмитою або блідою. Інші кольори, які будуть мати гарний вигляд на середніх тонах шкіри – це карамельні кольори, коричневі кольори з рожевими або жовтими відтінками і кавові відтінки. Якщо ви хочете використовувати рожевий, то вибирайте насичений і глибокий рожевий або рожевий з коричневими відтінками, наприклад, ліловий.

Колір губ від коричневого до чорного

кольори помад для темної шкіриНасичені і глибокі червоні відтінки, такі як шоколадні, сливові і червоні, добре виглядають на темних тонах шкіри.

Майже всі відтінки коричневого, від світло-коричневих до насичених темно-коричневих (кавові відтінки), виглядають приголомшливо на темних або чорних тонах шкіри. Ще підходять відтінки троянди, ягідні і сливові відтінки. Спробуйте використовувати волоський горіх або карамель протягом дня і сливово-фіолетовий або винний колір на вечір.

Завжди уникайте апельсинового кольору на додаток до рожевого чи червоного, щоб не виглядати непривабливою.

таблица оттенков губной помады

Корисні поради

  • Якщо ви випадково вийшли за межі ваших губ, використовуйте ватну паличку або ватну паличку з тональної основою, щоб прибрати зайву помаду.
  • Якщо вам потрібні більш повні губи, ви можете досягти цього, використовуючи більш світлий відтінок помади в центрі верхньої та нижньої губи.
  • Спробуйте використовувати олівець для губ того ж кольору, що і губна помада.
  • Простий спосіб знайти ідеальний колір губ – поглянути на свій природний колір губ, а потім вибрати прозору, глянцеву або матову помаду, яка на один або два відтінки темніше.
  • Для перевірки відтінку нанесіть помаду або блиск на одну губу. Якщо цей колір всього лише на пару відтінків темніше, значить ви знайшли свій відтінок.
  • Коли ви збираєтеся наносити яскраві кольори, завжди використовуйте дзеркало і пензлик для губ для точного нанесення.
  • Для природного кольору губ нанесіть олівець для губ після того, як ви нанесете колір або блиск для губ.

Як носити червону помаду

Як носити червону помадуЧервоні губи нелегко стерти, тому більшість жінок намагаються уникати цього гламурного образу і вибирають нейтральний стиль макіяжу. Але реальність така, що кожна жінка може носити червону помаду, і секрет полягає в тому, щоб вибрати саме ту помаду, яка має потрібний вам відтінок.

Блідим жінкам з рожевою шкірою підійде вишнево-винний або сливово-червоний колір губ. Ті, у кого шкіра середнього або оливкового кольору, будуть виглядати краще в теплих червоних тонах, які не дуже бліді. Жінкам з темною шкірою слід дотримуватися глибоких червоних відтінків на губах.

Вибрати ідеальний колір губ просто, якщо ви знаєте свій тон шкіри та які кольори поєднуються з ним найкраще.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару