Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як правильно фарбувати брови?

  • 07 січня 2021 в 16:57:28
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 7933
 

Зміст

Красива дівчина з широкими бровами

Брови – один з важливих елементів нашого вигляду. Виразні, чіткі, красиві брови здатні багато що зробити. Вони змінюють форму обличчя, надають йому нового виразу, роблять погляд особливим. Тому, як виглядають брови, жінки здавна приділяють особливу увагу.

На жаль, далеко не всі можуть похвалитися бездоганністю своїх брів. У когось вони дуже тонкі і світлі, у когось навпаки, надто густі і широкі ... Всі ці «недоліки» жінки давно вже навчилися якщо не перетворювати в переваги, то, принаймні, не створювати трагедію. Багато в чому їм допомагає фарбування.

Найпростіший його спосіб – фарбувати брови олівцем кожен раз, коли наноситься макіяж. Альтернативою щоденного фарбування брів є фарбування брів хною або спеціальними фарбами. Це дозволяє вирішити питання кольору брів на відносно довгий час. Процедура фарбування брів виконується в салонах краси, але багато жінок освоїли її виконання і в домашніх умовах. Знаючи, як правильно пофарбувати брови, ви зможете доглядати за ними самостійно в будь-який зручний для вас час, заощаджуючи на відвідуванні салону краси.

Що потрібно зробити перед тим, як фарбувати брови?

Підготовка до фарбування брів

Насичений колір надає бровам яскравості і виразності, але багато що залежить і від їх форми, яка здатна змінити навіть форму обличчя.

Підготовка до фарбування брів:

  1. Вибираємо і промальовуємо форму. Фарбування брів починається з вибору ідеальної форми. Вона повинна гармоніювати з типом обличчя. За формою брови можуть бути прямими, дугоподібними, з куточком (зламом), з піднятими краями (в розліт). Перед тим, як зупинитися на ідеальному варіанті для вашої зовнішності, спробуйте проекспериментувати перед дзеркалом, промальовуючи олівцем різні лінії брів. Незалежно від того, до якої з форм ви схиляєтеся більше, її необхідно правильно промальовувати. Для цього виберіть три точки: початок брови (прикладіть олівець перпендикулярно до внутрішнього кута ока), найвищу точку (умовна лінія від крила носа через зіницю), а також точку закінчення брови (від крила носа до зовнішнього куточка ока). Орієнтуючись по цим точкам, ви зможете провести лінії брів, ідеальні для вашого обличчя. Всі зайві волоски, які «вибиваються» з лінії, потрібно видалити пінцетом. Коли брови повністю готові, можна приступити до процесу фарбування.
  2. Вибираємо колір. Вибір кольору брів повністю залежить від кольору волосся і типу зовнішності. Брюнеткам підходить колір на відтінок або пару відтінків світліше кольору волосся. Шатенкам підходить шоколадний колір, трохи темніший від кольору волосся. Руді дівчата можуть вибрати теракотовий колір, в залежності від яскравості та інтенсивності волосся. Світло-коричневі і сірі, а також русяві брови підійдуть блондинкам. Сірі брови підійдуть також до сивого волосся. Правильність вибору кольору має велике значення. Якщо брови яскравіші від волосся або зовсім не поєднуються з ними за кольором, про красу образу або правильності фарбування мови вже не йдеться. Ви ризикуєте певний час виглядати безглуздо і ходити з невдало пофарбованими бровами, оскільки перефарбувати їх можна буде не відразу, а лише через деякий час.

розкішні густі брови

Як пофарбувати брови?

Приступаючи до процесу фарбування, варто врахувати той факт, що для цієї мети повинні використовуватися тільки спеціальні засоби, тобто фарба або хна, призначені виключно для фарбування брів. Фарбувати брови фарбами для волосся категорично заборонено.

Що знадобиться для фарбування?

Крім фарби для брів в процесі фарбування вам знадобляться наступні приналежності:

Засоби для фарбування брів

  • пензлик;
  • ємність для підготовки фарби;
  • лопатка для перемішування фарби;
  • накидка на плечі, невеликий рушник і рукавички;
  • жирний крем або вазелін;
  • серветки і ватяні диски;
  • паличка для фарби або звичайна ватна паличка.
  • Обов'язково вивчіть інструкцію до фарби або хни, якою ви плануєте фарбувати брови.

Етапи правильного фарбування

Рекомендації по фарбуванню брів

Рекомендації по фарбуванню брів:

  1. Зберіть волосся, щоб воно вам не заважало. Вмийте обличчя.
  2. Підготуйте фарбувальний склад.
  3. Розчешіть брови.
  4. Обробіть шкіру навколо брів вазеліном або жирним кремом.
  5. Наберіть фарбу на пензлик і нанесіть її на брови товстим шаром (якщо фарба потрапила на шкіру, акуратно видаліть її ватним диском).
  6. Наносити фарбу слід не поспішаючи, намагаючись не пропустити ні один волосок.
  7. Витримайте час, вказаний у інструкції до фарби, та акуратно видаліть її.
  8. Вмийте обличчя звичайною теплою водою без мила та інших косметичних засобів.
  9. Нанесіть на брови трохи касторової олії або жирного крему, щоб волоски швидше відновилися після фарбування.

Поради початківцям

  • Якщо ви ніколи не фарбували брови самі і не впевнені, що з першого разу все вийде ідеально, попросіть кого-небудь допомогти вам або відвідайте салон краси і поспостерігайте за тим, як це робить майстер.
  • Не економте на засобах для фарбування. Дешева фарба може виявитися неякісною і нанести вашим бровам серйозної шкоди.
  • Проводьте корекцію брів не перед фарбуванням, а за добу до нього.
  • Якщо вам не сподобався колір брів, який вийшов після фарбування, його можна трохи «змити», а точніше освітлити, використовуючи лимон і нашатир, але зробити це вийде лише через день після фарбування.

Рекомендації по фарбуванню брів

Рекомендації по фарбуванню брів

Фарбування брів фарбою або хною рекомендується проводити не частіше ніж один раз на місяць. Після фарбування брови потребують регулярного догляду, який дозволить зберегти насиченість кольору протягом тривалого часу.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару