Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як правильно використовувати гель-лак KODI?

  • 28 жовтня 2021 в 23:36:30
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 4076
 
Галина Тищенко
Міжнародний тренер-інструктор KODI PROFESSIONAL Сторінка майстра

Технолог «Компанії Коді» з нігтьової естетики, розробник авторських програм по дизайну нігтів. Директор Навчального центру «Студія Стилю KODI».

Здавалося б, на тему покриття нігтів гель-лаком вже написано сотні статей і знято тисячі роликів і оглядів на Ютуб. Проте питання «Як правильно наносити гель-лак Коді», одне з найбільш поширених не тільки серед новачків, а й серед давно працюючих майстрів. У цій статті ми поговоримо про всі нюанси нанесення гель-лакового покриття і відповімо на хвилюючі майстрів питання.

Покриття нігтів гель-лаком ось уже довгі роки займає лідируючі позиції серед послуг в салонах краси. Це не дивно, адже при порівняно невеликій витраті по часу (в середньому процедура зняття старого покриття з виконанням манікюру і новим покриттям займає від 1,5 до 2-х годин) ми отримуємо результат, який, при якісному виконанні, радує своїх власниць до 3-х, а іноді і більше, тижнів. Але трапляється так, що покриття не витримує такого терміну носіння і тріскається. Давайте розберемося.

Як правильно використовувати гель-лак KODI?

Чому гель-лак Коді тріскається?

Це може відбуватися з кількох причин, і найчастіше сколи та тріщини характерні для фінішного гель-лакового покриття, яке тягне за собою тріщини на самому кольорі. Детальніше про самі причини:

  1. Погано укріплена нігтьова пластина стає дуже частою причиною відколів і тріщин матеріалу. І тут мова йде не стільки про довжину самого натурального нігтя, скільки про його товщину. Адже штучний матеріал тріскається не тільки на довгих нігтях. Якщо ваш клієнт — володар тонкої нігтьової пластини (від природи, або тонкої в результаті неправильного механічного зняття, або внаслідок неправильного використання професійних матеріалів для покриття нігтів), то рекомендуємо використовувати моделюючий гель серії Build It Up для коротких нігтів. Нарівні з цим гелем можна використовувати будь-який матеріал з асортименту полігелей Easy duo gel або гелевої системи на вибір майстра.Чому гель-лак Коді тріскається?
  2. Неправильний вибір матеріалу для роботи. Наприклад, при виборі м'яких матеріалів при роботі з довгими нігтями, коли майстер хоче зміцнити натуральний ніготь і зберегти при цьому довжину. Потрібно розуміти, що чим довший вільний край натурального нігтя, тим більшому впливу і навантаженню він буде підданий. Відповідно, і штучне покриття теж. Тому в даному випадку майстер повинен зупинити свій вибір на твердих моделюючих матеріалах. Для зміцнення довгих нігтів можна скористатися рекомендаціями з першого пункту, використовуючи при цьому всі інші моделюючі гелі лінійки Build It Up. Рекомендуємо звернути увагу на камуфлюючі відтінки цих гелів, які вже встигли полюбитися всім нашим клієнтам. Наприклад, гель у відтінку Latte — один з моїх улюблених.
  3. Використання занадто жорстких верхніх покриттів. Сьогодні дуже багато майстрів віддають перевагу верхнім покриттям для гель-лаку без липкого шару. Вони, без сумніву, мають ряд переваг: не вимагають зняття дисперсійного шару, мають стійкий, яскраво виражений глянець і при цьому, в загальному, не поступаються топу з липким шаром. Але вибір фінішного покриття повинен завжди залишатися за майстром, виходячи з особливостей нігтьової пластини клієнта і причин, про які ми говорили вище.

Чому гель-лак Коді тріскається?

Наносити гель-лак Коді я рекомендую завжди двома тонкими шарами з полімеризацією кожного шару в UV/LED-лампі від 30 до 90 сек. Мінімального часу полімеризації вимагають слабо пігментовані кольори. Це не завжди напівпрозорі відтінки. Просто щільність насичення пігментом цих гель-лаків така, що добре пропускає УФ-промені і для полімеризації кольору досить 30 секунд в лампі. Але сучасний ринок диктує свої умови. Клієнт обмежений в часі, майстер намагається запропонувати максимально швидке і якісне виконання послуги, а виробник, як наслідок, запропонувати товар, який максимально відповідає запитам майстрів. Так і з'являється сильно пігментований продукт, який складніше пропускає УФ-промені і вимагає більшого часу полімеризації. І якщо ви вибираєте для своєї роботи сильно пігментовані відтінки, то рекомендую не забувати:

  • наносити гель-лак максимально тонко з полімеризацією кожного шару не менше 60-90 секунд;
  • слідувати рекомендаціям виробника при роботі з конкретним кольором;
  • не забувати вчасно міняти змінні УФ-елементи, якщо у вас UV-лампа;
  • пам'ятати про те, що LED-лампи теж вимагають заміни кожні 5-6 місяців при активному використанні.

LED лампи

Скільки сушити гель-лак Коді в лед-лампі?

Аналогічно, від 30 до 90 сек. А рекомендацію по часу для кожного конкретного кольору ви можете знайти на нашому офіційному сайті, де до кожного кольору є не тільки рекомендація по часу полімеризації, але і відео з вифарбовуванням кольору «вживу».

Деякі серії гель-лаків вимагають особливої ​​технології нанесення, яку також надає виробник. Наприклад, інструкцію до того, як наносити гель лак Голлівуд Коді, ви також зможете знайти на нашому сайті. Ці лаки дуже ефектно виглядають на нігтях. Крім того, вони є актуальними при створенні нейл-дизайнів.

Скільки сушити гель-лак Коді в лед-лампі?

Я дуже люблю гель-лакове покриття на нігтях з кількох причин: таке покриття виглядає максимально природно (звичайно, при розумному нанесенні) і дозволяє на кілька тижнів не замислюватися про доглянутість рук (знову ж, не забуваємо про якість покриття). Крім цього, навчання і невелика практика дозволяють самостійно виконати манікюр з покриттям прямо вдома.

Як зняти гель-лак Коді в домашніх умовах?

На нашому каналі на Ютуб є окреме відео і стаття на цю тему за посиланням. Головне, велике бажання — і все обов'язково вийде!

Як зняти гель-лак Коді в домашніх умовах?





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару