Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Маска з вівсянки

  • 07 січня 2021 в 19:28:29
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 39842
 

Зміст

Вівсяні пластівці - цінний дієтичний продукт, який люблять і дорослі, і діти. Всім відомі вівсяні каші, парові котлети з вівсянкою, молочні коктейлі та інші страви, до складу яких входить цей злаковий продукт. Цінні мікроелементи, що містяться у вівсяних пластівцях, корисні для всього організму, але особливо вони є корисними для шкіри, тому з пластівців часто роблять маски для обличчя, поєднуючи їх з різними інгредієнтами. Такий догляд за обличчям - хороша альтернатива відвідуванню косметологічного кабінету та вартісних процедур по догляду.

Як вівсянка впливає на шкіру?

Вівсяні пластівців - продукт, що не викликає алергічну реакцію при зовнішньому застосуванні. Він - нейтральний та підходить всім типам шкіри без виключення. Його використання не має обмежень і за Як вівсянка впливає на шкіру?віком. Це доступний засіб по догляду за шкірою обличчя, що є доступним для кожної представниці слабкої статі та який можна використовувати в домашніх умовах.

Користь маски з вівсяних пластівців

  • Зволоження та живлення шкіри. До складу пластівців входить залізо, вітаміни групи В, токоферол та інші елементи, що забезпечують шкіру повноцінним живленням та зволоженням.
  • Насичення корисними мікроелементами, тонізуюча дія.
  • Омолоджувальна дія, що є ефективною в боротьбі з дрібними зморшками, першими ознаками старіння.
  • Лікувальна дія: нормалізація вироблення шкірного сала, зняття запалення, лікування вугрового висипу.
  • Пілінг-ефект: видалення ороговілих клітин дерми, м’яка відлущувальна дія.
  • Відбілювання, висвітлення шкіри.
  • Видалення чорних точок, очищення пор шкіри.
  • Покращення захисних сил клітин шкіри, підвищення їх протистояння зовнішнім факторам.

Маска з вівсянки: підготовка, правила нанесення

Обираємо вівсяні пластівці

Придбайте в супермаркеті найпростіші вівсяні пластівців. Не купуйте пластівці в пачках швидкого приготування. Вони не підходять для масок, оскільки в процесі виробництва вони проходять декілька стадій обробки та втрачають корисні властивості.

Змеліть куплений продукт в кавомолці або блендері.

Загальні рекомендації по нанесенню маски для обличчя з вівсянки

  • Заливайте пластівці теплою водою кімнатної температури.
  • Всі додаткові інгредієнти для маски повинні використовуватись підігрітими, а не з холодильника (масло, мед);
  • Ретельно змішайте всі компоненти, до однорідного стану.
  • Спочатку змішайте всі компоненти в сухому вигляді і тільки потім додавати воду.
  • Наносити маску потрібно товстим шаром, тому потурбуйтесь про достатню кількість матеріалів для її приготування.
  • Знімайте маску за допомогою спонжу. Коли її залишки повністю видалені, вмийтесь теплою водою.
  • Після видалення маски нанесіть на обличчя тонік та денний або нічний крем, що підходить вашому типу шкіри (в залежності від часу доби, коли ви проводите процедуру).
  • Підготуйте посуд та всі інгредієнти заздалегідь.
  • Переконайтесь, що ємність для приготування суміші чиста та все, що потрібно, знаходиться під рукою.
  • Оберіть час для процедури, коли ви гарантовано можете провести 20-25 хвилин у спокої лежачи або сидячи, трохи нахиливши голову назад.
  • Якщо рецепт маски потребує використання фруктового або овочевого соку, приготуйте його самостійно. Сік з супермаркету не дасть бажаного ефекту.

Сама по собі вівсянка є гіпоалергенною, але деякі компоненти, з якими її поєднують, здатні викликати алергію (какао, продукти бджільництва), тому перевіряйте приготовану суміш на невеликій ділянці шкірі на згину лікня перед нанесенням на обличчя. Якщо протягом 15 хвилин реакції немає, це означає, що можна сміливо наносити отриману суміш.

Рецепт маски з вівсянки

Пропонуємо вам ряд рецептів масок з вівсянки по догляду за шкірою обличчя.Рецепт маски з вівсянки

Очищення. Вівсянка+вода

Подрібнити 2 столових ложки вівсяних пластівців в блендері, залити теплою водою, дати настоятися, до утворення клейкості. Нанести приготований засіб на шкіру на 20-25 хвилин. Видалити прохолодною водою.

Омолодження+зволоження. Вівсянка, яйце, оливкова олія та мед

Ця маска з вівсяних пластівців готується з подрібненого геркулеса, 1 курячого яйця (жовток без білка), 1 чайної ложки меду, 1 чайної ложки оливкової олії. Змішати всі компоненти, окрім пластівців, до однорідної маси. Ввести подрібнену вівсянку в останній момент. Консистенція маски повинна нагадувати густу сметану. Нанести приготовану суміш на обличчя на 15 хвилин. Змити водою.

Очищаюча маска для обличчя з вівсянки, кефіру та меду для жирної шкіри.

Змішати чайну ложку меду з чайною ложкою вівсянки та столовою ложкою кефіру. Додати пів чайної ложки солі. Довести до однорідного стану та нанести на обличчя. Протримати на шкірі не менше 20 хвилин. Вмитись.

Зволожувальна маска для обличчя з вівсянки для сухої шкіри

Взяти столову ложку натурального йогурту без наповнювача. Додати чайну ложку пластівців та чайну ложку меду. Ретельно перемішати, нанести на 20 хвилин. Змити холодною водою для посилення тонізуючого ефекту.

Лікувальна маска для обличчя з вівсянкою та травами

Запарити 1 столову ложку квітів ромашки та листя м'яти у стакані кип'ятку. Настоювати протягом півгодини. Відокремити 2 столових ложки настоянки та додати в нього вівсяні пластівців. Проварити суміш на повільному вогні протягом 5 хвилин. Охолодити та нанести готову кашу на обличчя товстим шаром. Залишити на 20 хвилин, потім видалити її спонжем та вмитись відваром, що залишився.

Відбілююча вівсяна маска

Для її приготування до чайної ложки подрібненої вівсянки додати чайну ложку підігрітого меду та чайну ложку фруктового пюре. Бажано використовувати пюре з полуниці або смородини. Якщо фруктів немає, можна взяти лимонний сік. Нанести засіб на 20-25 хвилин та маска для обличчя з вівсянкивмитись.

Загальні правила користування косметичних домашніх масок на основі вівсянки:

  1. Очистити обличчя, вмитись, використовуючи очищаючу пінку або засіб для видалення макіяжу.
  2. Не використовувати скраб або засоби для пілінгу перед нанесенням маски.
  3. Вівсянка сама по собі має скрабуючі властивості. Якщо у вас суха шкіра, поєднуйте вівсяні маски з живильними кремами, інакше шкіра стане ще більш сухою.
  4. Не зловживайте засобом заради досягнення миттєвого ефекту. Рекомендована частота використання масок на основі вівсянки: 1-2 раза на тиждень для дівчат з жирної шкіри, 1 раз в 10 днів для тих, у кого суха або схильна до сухості шкіра.
  5. Використовуйте натуральні інгредієнти: соки, пюре власного приготування.

Висновок

Вівсянка - універсальний інгредієнт, який поєднується з різними активними компонентами для приготування масок. Вона однаково “дружить” як з домашніми (мед, молочні продукти, яйцо), так і з аптечними засобами (аспірин, аевіт) та ефірними маслами. Дія вівсянки визначається в залежності від сусідства з іншими інгредієнтами, тому вона однаково добре підходить для догляду за всіми типами шкіри обличчя. Не дивлячись на її універсальність та відсутність протипоказань, не рекомендується зловживати нею.

Практикуйте комбінований комплексним підхід по догляду за своїм обличчям та завжди будете виглядати доглянутою, молодою та здоровою!





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару