Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Насадки для апаратного манікюру: види

  • 23 вересня 2022 в 14:25:39
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 1948
 

Для видалення гель-лакового покриття та обробки нігтів використовуються не лише спеціальні засоби, а й професійні інструменти. 

Фрези для нігтів бувають різних видів та форм. У чому різниця між ними? Як вибрати фрезер для домашнього догляду?

Види насадок

Безпека та зручність апаратного видалення гель-лакового покриття, а також обробки нігтів та видалення кутикули не викликає сумнівів. Цей спосіб не травматичний, не викликає неприємних відчуттів, займає набагато менше часу, ніж розмочування покриття спеціальними розчинами або замочування рук у ванні для пом'якшення кутикули. Крім видалення гель-лаку та кутикули фрези використовуються для обробки нігтів, усунення огрубілої шкіри стоп при педикюрі. Для зручності використовують кілька різновидів насадок. Розглянемо призначення та особливості кожної з них.

Алмазні

Алмазними фрезами користуються для опилу вільного краю нігтя, усунення огрубілої шкіри, натоптишів та мозолів на стопах.

Алмазные фрезыФрезы алмазные

Корундові

Ці фрези виготовляються з керамічних крихт, що не мають гострих країв, тому їх використовують для видалення часток шкіри, що ороговіли, шкіри біля нігтя. Вони дбайливо видаляють шкіру, що огрубіла, а також гель-лакове покриття, не залишаючи подряпин і слідів. Після цієї насадки досить тільки відполірувати покриття бафом.

Керамічні

Фрези з кераміки для ніжної та делікатної обробки. У їхньому складі є дрібні частки корунду, тому вони не викликають алергії, не пошкоджують шкіру. Використовуються для роботи зі шкірою навколо нігтьового ложе, видалення кутикули.

Керамические фрезыФрезы керамические

Твердосплавні

Твердосплавные фрезы

Ці фрези досить грубі й підходять лише для роботи зі штучними нігтями. Для натуральних нігтів вони протипоказані. Твердосплавними фрезами знімають нарощені нігті, роблять отвори під стрази, нарощування та корекцію. Використовують ці насадки і для позбавлення від нігтів, мозолів і натоптишів.

Силіконові

Суміш силікону та дрібних абразивних частинок підходить для штучних нігтів. Цими насадками зручно знімати шар глянцю перед процедурою нарощування.

Форми фрез та їх призначення

За формою насадки діляться на кулясті, конусні, «кукурудзу», голкоподібні, циліндричні:

  • Кукурудза використовується для зняття гель-лакового покриття з центральної частини нігтя.
  • Насадка-куля служить для боротьби з огрубілою шкірою навколо нігтьового ложе. З її допомогою можна ефективно обробити навіть важкодоступні куточки.
  • Кулястий бір — насадка, що використовується для роботи зі шкірою навколо нігтя, а також для видалення гель-лаку і для роботи з нігтями, що моделюються.
  • Насадка-голка чудово видаляє кутикулу, акуратно опрацьовуючи найдрібніші деталі.
  • Зворотний конус — фреза, що служить для обробки, спилу кінчика нігтя. За допомогою неї легко надати нігтям однакову довжину, вирівняти край.Формы фрез и их назначение
  • Конус — їм видаляються надлишки гелю або акрилу при моделюванні, легко надається форма готовому нігтю.

Такі насадки використовуються при апаратному педикюрі для усунення ороговілої шкіри навколо нігтів, а також для видалення кутикули.

Як вибрати насадки для фрезеру?

Рекомендації професіоналів допоможуть вам самостійно підібрати насадки для фрези. Визначтеся з тим, для якої мети вам потрібна насадка (підняття кутикули, спилювання гель-лаку, обробка від ороговілих частинок, полірування). Вибирайте насадку, орієнтуючись на абразивність. Абразивність маркується певним кольором. За зростанням від м'якого до жорсткого кольору розташовуються у такому порядку: жовтий, червоний, синій, зелений, чорний. У різних виробників може бути різне кольорове маркування, тому при виборі необхідно врахувати властивості насадок від самого виробника.

Як міняти насадки на фрезері?

У різних типах приладів використовують три способи зміни насадок на фрезер:

  • Ручний затискач. У цьому механізмі заміна насадок здійснюється вручну. За допомогою спеціальної кнопки затискач розширюється і можна вставити в нього нову насадку.
  • Напівавтоматичний механізм. У такому апараті затискач відкривається поворотом важелю за годинниковою стрілкою. Встановивши насадку, поверніть важіль у вихідне положення до характерного звуку.
  • Как менять насадки на фрезере?Автоматичний механізм. У цьому механізмі фреза фіксується автоматично. Зазвичай так влаштовані професійні апарати.

Перед роботою насадки фрезеру необхідно обробити. Антисептиком слід обробити і зону, з якою ви працюватимете (стопи, пальці рук та ніг). Для дезінфекції насадок використовують спеціальні висококонцентровані дезинфікуючі розчини речовин.

Як вибрати фрезер для домашнього догляду?

Використовувати фрезер можна і для догляду за нігтями вдома. Для цього потрібно підшукати відповідний прилад за такими характеристиками:

  • Швидкість обертання. Для індивідуального використання достатньо середньої швидкості, щоб уникнути травмування.
  • Придбайте базову кількість насадок, без яких апаратний манікюр неможливий. До них входить конус або кукурудза для підняття та зрізання кутикули, кулястий бір для куточків нігтьового ложе, мозолів, циліндричні насадки для підпилювання нігтів до однакової довжини, полірувальник для шліфування пластини.
  • Мобільність апарату та довжина електропроводу. Він повинен бути зручним у роботі та в міру мобільним, щоб ви не залежали від розетки.
  • Призначення фрезеру. Якщо ви хочете робити апаратний педикюр і манікюр, вибирайте універсальний пристрій, але коштуватиме він трохи дорожче, ніж фрезер для манікюру.
  • Функціональність. Наявність у приладу захисту від перегріву та випадкового запуску необхідна, а ось від підсвічування чи гарного дизайну можна відмовитись.

Как выбрать фрезер для домашнего ухода?

Міжнародний бренд KODI PROFESSIONAL пропонує широкий вибір професійного обладнання за найвигіднішими цінами.

Висновок

Апаратний манікюр — сучасний, безпечний вид догляду за руками. Спеціальні насадки для його виконання дозволяють акуратно, але ретельно видалити кутикулу, шкіру, що огрубіла, нарощені нігті або гель-лакове покриття без шкоди для натуральних нігтів. Ними легко користуватися, нескладно доглядати та зберігати. Працювати з фрезером можуть як досвідчені, так і майстри-початківці. Головне, правильно підібрати апарат та насадки до нього.

 

 





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару