Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
18.04. ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ ДО 15:00
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як правильно пофарбувати брови в домашніх умовах?

  • 07 січня 2021 в 17:01:07
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 26856
 

Зміст

Як фарбувати брови в домашніх умовах

Брови – важлива деталь жіночого образу. Їх колір, форма, вигин, ширина здатні зробити погляд більш глибоким і виразним, вплинути на форму обличчя. Якщо брови невиразні і тьмяні або, навпаки, надто насичені та яскраві, це може негативно позначитися на враженні від зовнішності дівчини. Вплинути на форму і колір брів нескладно. Фарбування олівцем, тінями, басмою, хною або фарбами дозволяє бровам набути ідеального кольору, а правильний підбір форми і хороша корекція – зробити їх красивими і виразними.

У догляді за бровами немає нічого складного, тому багато дівчат самостійно в домашніх умовах доглядають за своїми бровами. Це економить кошти і час, головне знати, як фарбувати брови вдома правильно і акуратно.

Як фарбувати брови в домашніх умовах?

Засоби для фарбування брів

Змінити колір брів можна різними засобами. Для цього використовують:

  • косметичний олівець;
  • тіні;
  • гель;
  • хну;
  • басму;
  • фарби для брів.

Нанесення на брови тіней, олівця і гелю забезпечує короткочасний ефект. Використовуючи ці засоби, фарбувати брови потрібно щодня, а іноді й поправляти макіяж кілька разів протягом дня.

Стійкий ефект забезпечує фарбування басмою, фарбою або хною, якими можна також користуватися самостійно, не звертаючись по допомогу фахівців.

Осягнути науку, як самій пофарбувати брови, нескладно. Важливо правильно вибрати форму брів, підібрати фарбу і слідувати правильним етапам фарбування. Зупинимося на кожному пункті докладніше.

Коригуємо форму

Форма брів має велике значення для зовнішності. Вона може бути дугоподібною, зігнутою, піднесеною, зі зламом, прямою, а також мати відому форму «брови будиночком». Вибір форми визначається овалом обличчя, який брови можуть або подовжити, або навпаки, округлити. Форма брів впливає також на вираз обличчя. Так, вигнуті брови надають погляду рішучості.

Корректируем форму бровей

Для правильного промальовування брів знадобиться спочатку відкоригувати брови. У цьому полягає одна з невеликих «складнощів» того, як в домашніх умовах пофарбувати брови.

Щоб не помилитися, потрібно дотримуватися загальноприйнятої інструкції:

  1. Виберіть початкову точку брів, розташувавши олівець перпендикулярно до внутрішнього куточка ока.
  2. Виберіть найвищу точку. Визначити її можна, розташувавши олівець в напрямку від крила носа до зіниці. Та сторона кута, яку утворює олівець, дозволить вам визначити верхню точку.
  3. Виберіть крайню точку брів, розташувавши олівець на лінії, що проходить від крила носа до зовнішнього краю ока.

Корекція форми брів ниткою

Використовуючи олівець для макіяжу, потрібно промальовувати лінію брів і видалити всі зайві волоски.

Проводити корекцію форми брів фахівці рекомендують за добу до фарбування.

Вибираємо фарбу і її колір

Фарба для брів

Що стосується вибору кольору, то тут варто керуватися тим, який у вас колір волосся. Брюнеткам пасують брови кольори на відтінок або два світліше кольору волосся. Шатенки можуть сміливо вибирати коричневі і каштанові відтінки на пару тонів темніше кольору волосся.

Блондинки можуть вибирати світло-коричневі або світло-сірі тони фарби. Те ж стосується і сивих жінок. Їм найкращим чином підійдуть світло-сірі брови.

Руденьким можна обирати фарбу теракотового кольору. Головне, щоб колір брів гармоніював з відтінком рудого кольору волосся.

Рекомендації з вибору фарби

  • Якщо у вас залишилася фарба після фарбування волосся, не варто використовувати її для брів, оскільки її інтенсивність є вищою, ніж у спеціальної фарби для брів. Вона може залишити хімічний опік на обличчі або викликати облисіння брів, тому експериментувати з цим не варто.
  • Вибираючи марку фарби, враховуйте, що економити на ній не варто, але і переплачувати теж небажано. Навіть найдорожча фарба може вам не підійти, якщо в її складі шкідливі хімічні речовини. При прийнятті рішення керуйтесь відгуками тих, хто має великий досвід у фарбуванні брів. В інтернеті є чимало відео-оглядів і відгуків про фарби для брів, де ви можете знайти корисну інформацію.
  • Читайте склад фарби і звертайте увагу на термін її придатності.
  • Запитуйте сертифікат якості у продавця, якщо сумніваєтеся у покупці.

Як правильно пофарбувати брови в домашніх умовах: етапи домашнього фарбування

Природніше і красивіше виглядають брови пофарбовані хною або фарбою.

Як правильно пофарбувати брови в домашніх умовах

Дотримуючись правил і рекомендації щодо того, як фарбувати брови фарбою в домашніх умовах, ви отримаєте чудовий результат.

матеріали для фарбування брів

  • Обробіть шкіру навколо брів вазеліном, бальзамом для губ або жирним кремом. Якщо фарба випадково потрапить на шкіру, її можна буде легко видалити.
  • Нанесіть фарбу на промальований заздалегідь контур, заповнюючи його повільними акуратними рухами. Бажано користуватися великим дзеркалом, щоб не допускати просвітів та непофарбованих волосків.
  • Нанесену фарбу тримайте на бровах стільки, скільки рекомендує її виробник.
  • Акуратно змийте фарбу теплою водою після закінчення часу витримки.
  • Нанесіть на пофарбовані брови касторову олію для зміцнення і відновлення волосків.

Якщо до того, як пофарбувати брови вдома самостійно, ви жодного разу не вдавалися до цієї процедури і не робили її в салоні, рекомендується хоча б раз відвідати майстра-бровіста, який покаже вам алгоритм дій або подивитися відео-уроки правильного самостійного фарбування брів в домашніх умовах.

Фарбування брів в домашніх умовах фарбою

 





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару