Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
18.04. ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ ДО 15:00
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Що таке консилер: як користуватися консилером в домашніх умовах?

  • 07 січня 2021 в 22:50:08
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 11360
 

Зміст

Консилерце косметичний засіб, без якого неможливо уявити ідеальний макіяж. Як ним користуватися? Як правильно нанести в домашніх умовах?

Мінеральний консилер – один з базових косметичних засобів, що використовуються для вирівнювання тону шкіри, маскування недоліків і вад. Через участь у створенні ідеального тону шкіри консилер часто плутають з коректором, але це різні косметичні засоби.

Види консилерів

види консилерівЗа текстурою цей косметичний засіб поділяється на кілька видів:

  • крем;
  • рідкий консилер;
  • пудра;
  • стік.

Розберемо особливості кожного виду, щоб визначити, який засіб підходить саме вам.

Крем

Цей засіб підходить для всіх типів шкіри і для будь-якої ділянки обличчя. Якщо ви вперше купуєте консилер і тільки вчитеся з ним працювати, це саме те, що вам потрібно. Він легко наноситься, акуратно розтушовується і добре носиться протягом дня.

Рідкий консилер

Ідеальне рішення для сухої і схильної до сухості шкіри. На поверхні дерми він практично непомітний. Протягом дня шкіра обличчя з ним виглядає бездоганно. Також рідкі засоби підходять для нанесення на повіки – вони рівномірно лягають і добре маскують кола під очима.

Сухий консилер

Сухі засоби (мінеральна пудра) добре усувають жирний блиск.

Олівець

Цей засіб зручно брати з собою у подорож, а також використовувати для точкової корекції. Твердий олівець відмінно підходить для маскування кіл під очима.

Стік

Це консилер для губ, головне завдання якого полягає у тому, щоб коригувати форму губ, робити їх візуально повнішими і привабливішими.

Для чого потрібен консилер?

Для чого потрібен консилерЯк ви вже зрозуміли, цей косметичний засіб потрібен для маскування вад на обличчі. Насправді коло завдань, що вирішуються за допомогою консилера, досить широкий:

  • Для обличчя. Маскування дрібних зморшок, куперозу, розширених пор, вирівнювання тону шкіри. Консилер на певний час позбавить вас від пігментних плям, від прищів, почервоніння.
  • Під очі. Це ефективний засіб від темних кіл і синців під очима. Нанесення консилера під брови дозволяє домогтися, щоб погляд здавався більш відкритим.
  • Для губ. З консилером ви зможете візуально збільшити губи, трохи вийшовши за їх природний контур. Консилер також підготує шкіру губ до нанесення блиску або помади.

ВАЖЛИВО! Консилер лише маскує недоліки, але не усуває їх назовсім. Прищі, купероз та інші проблеми вимагають косметологічного рішення.

Як вибрати консилер?

Як підібрати консилерЩоб цей косметичний засіб забезпечував очікуваний ефект, важливо його правильно вибрати. Головні критерії вибору – тип шкіри, її тон, ваш вік, зона, в якій ви будете використовувати цей засіб.

Для сухої шкіри ідеально підходять кремові або рідкі консилери. Вони не тільки маскують недоліки, але й зволожують шкіру.

Для жирної шкіри ідеально підійдуть пудрові засоби і тверді олівці.

Щодо проблемної шкіри, то вибір залежить від того, якого роду проблема у вас: пігментація, виражена судинна сіточка, вугрі або розширені пори. Часто проблемній шкірі потрібен антибактеріальний консилер, що містить компоненти, які зменшують запалення. Антибактеріальний склад мають консилери для губ.

Особливий підхід до вибору цього косметичного засобу потрібен, коли мова йде про підбір консилера для вікової шкіри. Ідеальне рішення для неї – рідкі засоби. Вони рівномірно наносяться і добре маскують вікові зморшки.

Кольори консилерів та схема їх нанесення

Маючи під рукою цілий набір цих б'юті-засобів, ви можете створити бездоганний салонний макіяж у домашніх умовах.

Консилери застосовуються для корекції та вирівнювання тону шкіри. Кольори консилерів підбираються за принципом кольорового кола. Два кольори, які в колі знаходяться навпроти, нейтралізують один одного. На прикладі це виглядає так: якщо потрібно приховати купероз або прибрати почервоніння, використовують консилер зеленого кольору.

Розберемо призначення консилерів, що використовуються найчастіше.палітра консілерів

Зелений

Як вже говорилося вище, зелений консилер відмінно справляється з почервонінням, висипанням, судинної сіточкою. Він нейтралізує червоний пігмент шкіри. Перш ніж розтушовувати засіб, рівномірно нанесіть його на потрібну ділянку обличчя.

Білий

Завдання білого консилера полягає у маскуванні пігментних плям. Також білий колір надає обличчю сяяння, робить його світлішим. Його використовують разом з іншими кольорами консилерів, доповнюючи той ефект, який вони вже створили.

Блакитний

Цей колір засобу незамінний при маскуванні жовтих синців, темних кіл під очима і дуже темних пігментних плям. Цей колір підходить жінкам з бронзовою від природи шкірою. З ним обличчя стає світлішим, шкіра набуває здорового сяяння.

Жовтий

Жовтий консилер призначений для усунення будь-яких недоліків синьо-фіолетового відтінку: синців, темних кіл під очима, близько розташованих до шкіри вен.

Помаранчевий, персиковий

Також чудово підходять для маскування синіх дефектів шкіри. Наносяться вони, щоб приховати темні кола під очима. Помаранчевим консилером за необхідності візажисти маскують татуювання.

Рожевий

Добре справляється з синцями з зеленуватим відтінком. Для синіх кіл під очима і темних синців він не підходить.

Фіолетовий, бузковий

Ці кольори борються з жовтизною шкіри (пігментними плямами, синцями). Використовуються у тандемі з тональним кремом.

Червоний

Підходить для усунення позеленілих синців, як і рожевий консилер. Бажано не наносити на здорові (не проблемні ділянки), оскільки він може надавати шкірі неприродного червоного відтінку.

Як наносити консилер?

Як наносити консилер?Покроково цей косметичний засіб використовується так:

  • Підготуйте шкіру обличчя, очистивши і зволоживши її.
  • Нанесіть тонким шаром тональний крем.
  • На зону навколо очей нанесіть консилер (тут найчастіше бувають синці, темні кола, жовтизна, оскільки шкіра тонка і чутлива) і ретельно розтушуйте його. Наносьте засіб за принципом перевернутого трикутника, щоб вершина трикутника була розташована на верхній частині щоки, а основа біля нижньої повіки.
  • Розтушовуйте консилер легкими рухами, максимально наближаючись до лінії росту вій.

Якщо ви маскуєте вугрі, пігментацію і прищі, нанесіть засіб точково і добре розподіліть його пензликом.

Нанесіть компактну пудру, щоб закріпити нанесений засіб.

Хайлайтер або консилер?

Хайлайтер або консилерКонсилер і хайлайтер – два абсолютно різних засоби, які можна використовувати в тандемі для створення ідеального макіяжу. Перший точково маскує недоліки та вирівнює тон шкіри, а другий використовується для висвітлення, акцентування окремих ділянок шкіри, наприклад, вилиць. Замість консилера хайлайтер зі світловідражаючими частинками використовується тільки на верхній повіці, щоб приховати сліди втоми.

Чим відрізняється консилер від коректора?

На завершення теми обговоримо, у чому ж різниця між цими косметичними засобами. Консилер і коректор покликані підготувати шкіру до нанесення декоративної косметики, але перший наноситься після тонального крему, а другий – до нанесення. Консилер приховує тільки легкі недоліки, а коректору під силу впоратися з серйозними дефектами. Кольорова палітра коректорів значно ширша, ніж у консилерів.

Висновок

Ідеально рівний тон шкіри – основа гарного макіяжу. З консилером ви зможете вийти з будь-якої ситуації і залишатися чарівною незважаючи на втому, несподіваний прищ або темні кола під очима.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару