Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як видалити небажане волосся на обличчі?

  • 07 січня 2021 в 18:30:11
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 2963
 

Зміст

Проблема надлишкового росту волосся на обличчі стосується багатьох жінок. Найчастіше небажана рослинність “зустрічається” над верхньою губою та на підборідді. Ще однією проблемною зоною можна назвати зону брів. У деяких дівчат вони густі настільки, що прагнуть об'єднатися в одну лінію.

Можна голити волосся на обличчі жінкам

Небажані волоски на обличчі - один з серйозних приводів, щоб засмутитись для багатьох дівчат, проте не варто впадати у відчай. Сучасна косметологія має значний арсенал засобів, що дозволяють ефективно вирішити цю проблему як в салоні, так і в домашніх умовах.

Як проводиться епіляція обличчя в домашніх умовах?

Існує чимало засобів, за допомогою яких можна позбавитись від небажаних волосків на обличчі. Серед народних рецептів є різні настоянки (перетинок грецького горіха, шкаралупи або смоли кедрового горіха), використання яких обіцяє позбавлення від небажаних волосків назавжди. Проте їх використання має свої особливості та побічні дії, такі як легкий синюватий відтінок шкіри, який надає цей засіб з грецького горіха.Видалення волосся на обличчі ниткою

Нитка, воск та цукор

Популярністю користується так званий “східний” спосіб видалення небажаного волосся, яким з давніх давен користувались східні жінки. Мова йде про видалення волосків ниткою. Оволодіти цим методом непросто. Необхідне тренування в скручуванні нитки хрест-навхрест, так щоб в утворену петлю могли попасти волоски та висмикуватись нитяною петлею. Процедура настільки болюча та неприємна, що перед її проведенням рекомендується протирати обличчя шматочком льоду.

Видалення волосся з обличчя проводиться також за допомогою воска та таким популярним способом як шугаринг. Воскові полоски застосовуються на обличчі таким же способом, як для видалення волосся на інших ділянках тіла. Воскова епіляція є дещо травматичним методом для шкіри обличчя. Якщо шкіра обличчя чутлива, від епіляції воском краще відмовитись.

Видалення волосся на обличчі воскомШугарінг або цукрова епіляція - метод, що дозволяє ефективно видаляти волосся не тільки на обличчі, але і на інших ділянках тіла. Його використовують практично у всіх косметологічних салонах. Багато дівчат опанували цей метод в домашніх умовах. Для епіляції потрібно приготувати сироп з 20 ложок цукру, свіжовичавленого лимонного соку та 2 ложок чистої кип'яченої води. Готовність сиропу визначається тим, чи можна скачати з його краплини невелику кульку. Якщо сироп не розтікається, а кулька з нього виходить, це означає, що сироп готовий до застосування. Засіб для видалення волосся на обличчі наносять на проблемну зону (наприклад, на шкіру над верхньою губою), чекають його затвердіння, а потім акуратно піддівають затверділу пластинку та різко зривають її проти росту волосся. Процедура є помірно болючою і не такою подразливою для чутливої шкіри обличчя, як віск.

Як обрати засоби для епіляції обличчя?

При виборі засобів для боротьби з небажаною рослинністю повинно враховуватись стан та тип шкіри, вік жінки. Якщо ви віддаєте перевагу косметичним готовим засобам (креми, гелі), переконайтесь в їх якості та безпеці складу, перевірте їх на алергічну реакцію, попередньо нанесіть на шкіру зап'ястя. Що стосується вибору на користь шугарінгу або воскової епіляції, то тут визначальними факторами також є стан шкіри, чуттєвість, кількість рослинності.

Способи видалення волосся на обличчі





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару