Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як зробити гарний макіяж для карих очей?

  • 07 січня 2021 в 17:08:53
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 2948
 

Зміст

Красу карих очей здавна оспівують поети. Їх називають привабливими, зачаровуюючими, ефектними. Темно-карі очі нерідко називають «чорні очі», про які написано чимало романсів і віршів.карі очі

 

Не акцентувати увагу на очах цього глибокого і виразного кольору просто злочин, особливо з урахуванням того, що сьогодні існує безліч якісної косметики і безліч способів створення ефектного макіяжу.

Загальні рекомендації для створення макіяжу

як фарбувати карі очі

  • Традиційно базовою рекомендацією для створення денного або вечірнього макіяжу є підготовка обличчя. Шкіру обличчя необхідно очистити і зволожити, а також нанести базу для макіяжу.
  • Наступним кроком у створенні правильного макіяжу є акуратне нанесення тональної основи. Проблемні ділянки (почервоніння) можна замаскувати за допомогою коректора.
  • Якщо вам необхідно зробити макіяж, але ваші очі почервоніли або припухли, використовуйте спеціальні маски і коректори, які усунуть ці «нюанси» в найкоротші терміни.
  • Щоб тіні лягли на повіки якомога рівніше і природніше, професійні візажисти рекомендують використовувати тональну основу.
  • Створення денного макіяжу передбачає використання м'яких, природних відтінків. Для вечірнього макіяжу бажано вибирати помітні кольори, блискітки, комбінувати три-чотири відтінки тіней.
  • Незалежно від того, який колір тіней ви обираєте, зробити очі розкритими допоможе простий прийом. Поставте олівцем перламутрову точку на верхній повіці у внутрішньому куточку ока і акуратно розтушуйте її.
  • Виділивши білим олівцем внутрішню поверхню нижньої повіки, ви можете посилити яскравість макіяжу.

Як вибрати тіні для карих очей?

Тіні для карих очей

Макіяж для карих очей, точніше його кольорова гамма, залежить від того, яким відтінком карих очей вас нагородила природа, а також від того, який у вас тип зовнішності. Колір волосся, очей, колір шкіри – визначальні чинники у тому, який відтінок тіней буде найбільш гармонійно виглядати і ефектно підкреслювати колір очей.

  • Світло-карі очі. Дівчатам з такими очима краще відмовитися від яскравих тіней. Краще вибрати золотистий, коричневий і смарагдовий відтінки. У нанесенні цих тіней діє базовий принцип: більш світлі тони наносяться на внутрішній куточок ока, темніші – на зовнішній.
  • Медово-зелені очі будуть виглядати ще гарніше в обрамленні тіней світло-фіолетового кольору, бронзи і кольору шампанського. Гарний макіяж для карих очей передбачає використання коричневої підводки замість чорної. Варто врахувати той факт, що тіні з холодним блиском і тіні сірих кольорів використовувати не рекомендується.
  • Темно-карі очі вигідно підкреслять зелені, фіолетові, коричневі та бронзові кольори.

Макіяж для карих очей

Це лише базові рекомендації. Зрозуміло, що вибираючи тіні, потрібно звертати увагу на те, як вони гармоніюють з кольором волосся і вашою шкірою.

Правильний макіяж для карих очей: вибираємо підводку і туш

правильний макіяж для карих очей

Використання підводки дозволяє зробити очі виразнішими і яскравішими. Цей косметичний засіб дуже підходить карооким дівчатам, головне – правильно підібрати колір. Підводку наносять акуратною тонкою лінією уздовж лінії росту вій. До зовнішнього куточка ока лінію можна розширити, створивши так званий «східний» макіяж. Вибирати колір підводки потрібно виходячи з того, який колір тіней ви обрали. Можна сміливо використовувати підводку коричневого кольору. Сміливі, схильні до експериментів дівчата можуть використовувати яскраві підводки.

Що стосується туші для карооких дівчат, то використовувати її однозначно потрібно. Незважаючи на те, що коричневий колір очей передбачає наявність від природи темних вій, не всі дівчата з карими очима можуть похвалитися тим, що у них довгі й загнуті догори вії. Досягти цього ефекту дозволяє туш. Колір туші може бути чорним. Деякі візажисти допускають використання коричневої. Для фотосесій або яскравого вечірнього образу можна використовувати синю або фіолетову туш. Якщо ви хочете зробити вії більш об'ємними, припудріть їх перед фарбуванням.

Кроки по створенню правильного макіяжу для карих очей

  1. Виділіть світлими тінями простір по всій поверхні рухомої повіки і під надбрівною дугою. Для вечірнього макіяжу можна використовувати перламутрові сяючі тіні.
  2. На повіку ближче до внутрішнього куточка нанесіть більш світлі тіні, а від середини повіки до зовнішнього куточка – темніші. Перехід тонів тіней необхідно ретельно розтушувати.
  3. Між віями нанесіть тонку лінію підводки.
  4. Наступний етап – нанесення туші. Нанести її можна один або два рази.

техніка макіяжу для карих очей

Кароокі дівчата вважаються пристрасними і темпераментними. Легковажність у створенні макіяжу для таких чарівних очей неприпустима. Створений вами макіяж може бути вечірнім, повсякденними, яскравим або не дуже, але він завжди повинен відповідати зовнішності і внутрішньому світу дівчини.

 

 





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару