Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
19.04. ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як зробити трендовий макіяж весни 2021?

  • 16 квітня 2021 в 17:29:15
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 1660
 
Яна Штепа
Brand manager Kodi professional of makeup Сторінка майстра

Makeup artist, stylist, brow expert. Brand manager Kodi professional of makeup. Ведучий інструктор-технолог Kodi professional.- Міжнародний суддя чемпіонатів з макіяжу. Срібний призер Чемпіонату Світу в Австрії Special Award 2019 номінації Purple Brush Makeup

Як зробити трендовий макіяж весни 2021

Після тривалих місяців тотальної сірості й нудьги зими весна відчувається, як ковток свіжого повітря. Яскраві фарби, невагомі текстури, прагнення до романтики і легкості — все це справедливо і по відношенню до актуального весняного макіяжу 2021. Які головні тренди простежуються на обкладинках глянцю і модних показах, а головне — як створити найбільш трендовий макіяж весни? Шукайте всі подробиці в статті.

Підготовка шкіри

Весняний макіяж, як і будь-який інший макіяж, повинен початися з правильної підготовки шкіри. Ми вже розповідали докладно про те, як потрібно змінити догляд з приходом тепла, зупинимося лише на основних акцентах. Важливо пам'ятати, що в тренді зараз — доглянута, зволожена, сяюча шкіра.

Створити ефект сяяння шкіри зсередини допоможе етап преклінсінгу з використанням очищаючої води. Працюючи по масажним лініям без тертя акуратно видаліть забруднення з шкіри, далі нанесіть гідрогелеву маску-патч для моментальної тонізації і зволоження.

Не забуваємо про те, що для базового догляду експрес-методів недостатньо, тому наносимо улюблений крем для обличчя і крем на область навколо очей. Це принципово різні продукти з різними складами, які потрібно вибирати за потребами своєї шкіри. Дочекавшись повного вбирання засобів, використайте базу під макіяж для додаткового сяйва шкіри і кращого зчеплення тону з її поверхнею. Пам'ятайте про те, що трендовий макіяж 2021 — це легкість і свіжість образу, яка неможлива без правильної підготовки шкіри.

Кольорова палітра

Як правило, актуальну кольорову палітру на кожен сезон формує Інститут кольору Pantone. В цьому році модний макіяж весна-літо присвячений спокійним пастельним відтінкам бузку, лаванди або молодої зелені. Любителі соковитих колірних експериментів і більш контрастних відтінків також закохаються в кольори корала, аметиста, малиновий, пурпуровий і насичений колір охри.

Тренди макіяжу весна 2021 допускають сміливі комбінації не тільки компліментарних відтінків, але і кольорів протилежних за колірним колом в стилі color-blocking. Не бійтеся виходити за рамки буденності, не соромтеся виявляти свою індивідуальність, дайте волю творчості і сміливо комбінуйте різні кольори і фактури. Або ж пограйте з мономакіяжами, які передбачають виконання мейкапу в одній колірній гамі, а часто і одним продуктом.

Увага на брови

Тренди макіяжу весна-літо і раніше акцентували увагу на бровах. Красиві, густі, доглянуті і недбало зачесані вгору брови натурального відтінку продовжують бути головним елементом образу. Макіяж в стилі Кари Делавінь (розкуйовджені брови і тіні природних кольорів) — перейшов в розряд класики, непідвладної часу.

Фіксуємо волоски брів у напрямку вгору

Фіксуємо волоски брів у напрямку вгору

Легкий весняний макіяж слід почати з промальовування волосків олівцем або спеціальним маркером. Цей крок можна пропустити, якщо ви маєте достатню густоту брів. Далі укладаємо волоски в одному напрямку, розчісуючи їх фіксуючим гелем в напрямку вгору. Це додасть додатковий об'єм і візуально зробить брови густішими і виразнішими.

Акцент на очі

Тренди весняного макіяжу — це привабливий погляд з м'яко розтушуваною стрілкою. Розповімо докладніше, як добитися подібного ефекту:

Крок 1.

Для додаткової стійкості тіней і хорошої адгезії шкіри повік з декоративним продуктом використовуйте базу під тіні. Наносити її потрібно м'якими, вбиваючими рухами пензлем або подушечками пальців.

легкий весняний макіяж

Наносимо базу під тіні на все рухоме повіко

Крок 2.

Невелика хитрість — щоб добитися гарного монохромного ефекту і ідеального поєднання з відтінком покриття на губах, помаду можна нанести на повіки. Невелику кількість засобу акуратно розтушуйте по краям. Пам'ятайте, що бажано вибирати матову стійку помаду.

помада для весняного макіяжу

Використовуємо помаду в якості тіней

Крок 3.

Дублюємо і закріплюємо відтінок помади приємним рожевим кольором тіней. Вони моментально освіжають образ, роблять погляд відкритим і відпочившим.

трендові весняні кольори

Дублюємо колір помади тінями схожого відтінку

Крок 4.

Стійким кремовим олівцем для очей промальовуємо міжвієву стрілку. Це зробить лінію росту вій більш виразною. Працюємо акуратно, злегка піднімаючи і натягуючи повіко.

олівець для трендового макіяжа

Стійким олівцем для очей малюємо стрілку

Крок 5.

Цей же олівець наносимо на нижнє повіко, розтушовуючи край в легку тінь. Подібний смокі-ефект додасть м'якість макіяжу очей, але зробить погляд більш зухвалим.

олівець для весняного трендового макіяжу в

Розтушовуємо олівець на повіках в легку тінь

Крок 6.

Не забуваємо про вії. Використовуйте будь-яку стійку туш для додаткового подовження, об'єму і фіксації красивого вигину.

стійка туш для макіяжу

Акуратно тушшю промальовуємо вії

Правильно виконуючи всі кроки, ви зможете відтворити дійсно приголомшливий макіяж очей у відповідності з усіма останніми трендами в макіяжі.

Обличчя і губи

Всупереч поширеному стереотипу, жорсткий контурінг в стилі сімейства Кардашьян вже давно вийшов з моди. І навіть для вирівнювання відтінку обличчя і маскування незначних нюансів можна використовувати не матуючий тон, а легкий ВВ-крем. Він дає більш природне, живе і легке покриття, але при цьому робить обличчя свіжим і сяючим.

як зробити трендовий макіяж

Для вирівнювання відтінку шкіри обличчя використовуємо легкий ВВ-крем

Наносьте тон пензлем або вологим спонжем і розтушовуйте у напрямку від центру до периферії, не забуваючи спускатися до шиї і пропрацьовувати зону на скронях і біля вух. В якості рум'ян можна нанести все ту ж помаду в красивому рожевому відтінку для гармонізації образу.

трендовий макіяж з помадою

Помаду можна також використати в якості рум'ян

Зробивши основний акцент на очі, губи краще покрити спокійним кольором. Перед нанесенням матової помади потрібно підготувати шкіру губ, попередньо зволоживши її вітамінізованим бальзамом з оліями. Пам'ятайте, що для подібного макіяжу не обов'язково промальовувати чіткий контур губ, іноді помаду можна розтушувати по краях, створивши ефект зацілованності.

матова помада трендового макіяжу весна-літо

Зволожуємо губи бальзамом і лише після цього кроку наносимо матову помаду

Не бійтеся експериментувати, грати з різними відтінками і текстурами, адже головний тренд макіяжу 2021 — повна свобода від стереотипів і чужої думки.

образ трендового макіяжу

Фінальний варіант готового образу





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару