Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
ГРАФІК РОБОТИ У ПЕРІОД ВЕЛИКОДНЯ
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як красиво фарбувати очі олівцем?

  • 16 вересня 2022 в 11:02:37
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 1756
 

Олівець — незамінний інструмент для макіяжу очей. Він робить погляд виразнішим, а мейк яскравішим. Як правильно фарбувати очі олівцем? Як вибрати свій олівець та навчитися ним користуватися?

Як фарбувати очі олівцем?

Как красиво накрасить глаза карандашом?

Освоїти тонкощі роботи з олівцем для очей під силу будь-якій дівчині. Для цього зовсім не треба бути візажистом! Дотримуйтесь кількох простих рекомендацій, і вам вдасться ефектно нафарбувати очі олівцем буквально з першої спроби:

  1. Працюючи олівцем, намагайтеся максимально широко розплющувати очі. Слідкуйте за тим, щоб повіки не були напружені.
  2. Якщо розслабити повіки не виходить, опустіть дзеркало нижче за рівень вашого обличчя і дивіться в нього зверху вниз.
  3. Не можете одним рухом зробити рівну лінію вздовж повік? Розділіть її надвоє і почніть промальовування із середини. Спочатку промалюйте її до перенісся, а потім продовжіть до зовнішнього куточка ока.
  4. Злегка натягуйте шкіру повік, щоб лінія вийшла тонкою, але чіткою. Намагайтеся робити найтонші лінії. Ви будь-якої миті зможете зробити їх товстішою, а ось широку лінію відкоригувати буде складніше.

Небагато відступіть від внутрішнього куточка ока, починаючи малювати «стрілку» олівцем. У внутрішньому куті розташовані слізні залози, якщо ви користуєтеся неводостійким косметичним засобом, він легко розмажеться або потече навіть від двох сльозинок.

Як підводити очі олівцем чорного кольору?

Наступний крок — нанесення тіней. Виберіть нейтральний колір тіней, якщо ви робите повсякденний макіяж або яскраві тіні, якщо ви збираєтеся на вечірку. Як користуватись олівцем для очей?

  • Злегка відтягніть повіко, щоб складки шкіри не завадили вам провести тонку акуратну лінію.
  • Кінцем пальця підніміть верхній куточок повіка догори.
  • Щоб макіяж очей олівцем вийшов ідеальним, поставте уздовж лінії вій кілька точок, а потім плавним рухом з'єднайте їх. Ведіть лінію від внутрішнього куточка ока до зовнішнього.
  • Порівнявшись із зовнішнім кутом, проведіть лінію трохи за нього.
  • Працюючи з нижнім повіком, злегка відтягніть його край, проведіть тонку лінію і розтушуйте її, щоб підведення очей олівцем виглядало ніжніше.

Для ефектного вечірнього макіяжу професійні візажисти радять правильно підводити очі олівцем на нижньому повіці знизу та зверху.

Як вибрати олівець для очей?

Щоб визначити, який олівець для очей краще, зверніть увагу на такі параметри:

  • Матеріал. Дерев'яні олівці вважаються більш довговічними та безпечними для здоров'я очей, ніж пластикові. Види олівців для очей за матеріалом корпусу: дерев'яний та пластиковий.
  • Ковпачок. Він повинен щільно закривати грифель олівця, захищаючи від висихання, попадання пилу. На грифелі олівця не повинно бути нальоту. Якщо він з'явився від використання олівця, краще відмовитися.
  • Протестуйте олівець. Лінія, яку залишає грифель, повинна бути рівною і чіткою, а сам грифель в міру м'який, що не дряпає шкіру.
  • Термін придатності. Зверніть увагу на відповідний напис на упаковці або запитайте про термін продукту продавця.

Як підводити очі олівцем чорного кольору?Як вибрати олівець для очей?

Який олівець для очей кращий?

У бренді KODI PROFESSIONAL представлений широкий асортимент топових олівців всіх видів для ефектного оформлення очей.

Який олівець для очей кращий?

Серед переваг олівців від бренду KODI PROFESSIONAL: вершкова текстура, що забезпечує легке нанесення засобу, обширна палітра, універсальність. Вони призначені не тільки для професійних візажистів, але і для звичайних дівчат, які створюють мейк у домашніх умовах.

У каталозі товарів ви точно зможете вибрати хороший олівець для очей та іншу професійну декоративну косметику.

Як гарно нафарбувати очі олівцем?

Нанесіть тонкий шар тонального засобу або пудри, щоб шкіра повіка стала більш шовковистою та олівець легше наносився. Заточіть олівець, щоб грифель був тонким і починайте наносити засіб на нижнє повіко. Напрямок «хвостика» стрілки задавайте, виходячи із становища повік у розкритому стані.

Він повинен дивитися нагору, щоб не створювалося враження опущеного повіка. Плавною лінією з'єднайте кінець хвостика нижньої стрілки із серединою верхньої повіки. Щоб чітка лінія вийшла з першого разу, почніть її промальовувати з середини повіка. Спочатку з'єднайте середину зі стрілкою на зовнішньому куточку, а потім уже промальовуйте лінію від середини до внутрішнього куточка ока. Заштрихуйте міжвієвий простір. Якщо "хвостик" стрілки вийшов не ідеальним, його можна підкоригувати тональним кремом.

Як точити олівець для очей?

Як точити олівець для очей?

Звичайна канцелярська точилка для цієї мети не підходить, оскільки косметичні олівці різного діаметру, підбирати до них точилку потрібно окремо. У процесі заточування слідкуйте за довжиною грифеля. Він м'який, тому швидко зламається, якщо буде надто довгим. Краще частіше точити олівець, оскільки для гарного макіяжу важливіше гострота, а не довжина грифеля. Якщо точилки під рукою немає, використовуйте кухонний ніж, лезо бритви. Поставте олівець вертикально на грифель і обережно знімайте стружку, а потім заточіть грифель до бажаної гостроти.

 

Висновок

З акуратними стрілками, зробленими якісним олівцем, ваш макіяж набуде особливої виразності! Не забувайте головне правило гарного макіяжу: якщо ви робите акцент на очах (стрілки — елемент, що приковує до очей увагу), то від яскравої помади для губ краще відмовитись.

 





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару