Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Секрети догляду за жирною шкірою

  • 07 січня 2021 в 17:53:12
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 1330
 

Зміст

Жирня шкіраБільшості власниць жирної шкіри вона здається справжнім покаранням, хоча всім без винятку відомий той факт, що така шкіра старіє повільніше, ніж суха. І що зовсім це не проблема вселенського масштабу, а лише особливість організму, яку правильним доглядом можна перетворити на перевагу.

Чому шкіра жирніє?

Всьому виною неправильна (занадто інтенсивна) робота сальних залоз, що служить причиною блиску обличчя, розширених пор, вугрів, комедонів та інших неприємностей, пов'язаних з цим явищем.

Причин, через які сальні залози починають працювати з підвищеною інтенсивністю, чимало. Це стреси, спадковість, гормональні порушення, помилки догляду за шкірою (занадто часті пілінги, неправильний вибір косметики) і харчування, порушення функцій внутрішніх органів.

Як правильно доглядати за жирною шкірою?

правильний догляд за жирною шкірою

Догляд за жирною шкірою традиційно складається з декількох етапів:

  • очищення;
  • тонізація шкіри і використання антисептика;
  • пілінг;
  • нанесення кремів, гелів, масок.

Очищення

очищення жирної шкіриДогляд за жирною шкірою обов'язково починається саме з цієї процедури. Очищати жирну шкіру потрібно два рази на день - вранці і ввечері. Деякі косметологи рекомендують вмиватися до трьох разів на день, але далеко не всі жінки мають таку можливість. Для вмивання бажано використовувати теплу воду і будь-який зручний вам очищаючий косметичний засіб, наприклад, пінку для вмивання або гель. Жирній шкірі протипоказане мило, за винятком натурального мила на основі лікувальної косметичної глини. Намагайтеся завершувати умивання прохолодною водою, щоб тонізувати шкіру.

Користуйтесь пінкою і застосовуйте спеціальну губку для вмивання обличчя, яка зробить очищення глибшим і інтенсивним.

Тонізація

тонізація і пілінг жирної шкіриНа очищену шкіру обов'язково нанесіть тонік. Важливо, щоб у складі засобу була саліцилова кислота або оксид цинку, а також не містилося спирту.

Якщо на шкірі є гнійники або висип, підсушити і обробити її краще олією чайного дерева, що забезпечує потужну антисептичну і регенеруючу дію.

Пілінг

Власницям жирної шкіри не рекомендується зловживати пілінгом. Відлущування мертвих клітин епідермісу оптимально проводити не частіше одного-двох разів на тиждень. Намагайтеся використовувати скраби на натуральній основі або спеціальні засоби, призначені для жирної шкіри.

Нанесення крему або гелю

Жирній шкірі так само, як і іншим типам шкіри, необхідні живлення та зволоження. крему для жирної шкіриПідбирати крем потрібно з урахуванням особливостей жирної шкіри. Оптимальним вибором є гідрогелеві та живильні креми на легкій основі. До складу таких кремів входять в'яжучі рослинні компоненти, а також жирні кислоти.

Зверніть увагу на те, чи міститься на кремі або іншому косметичному засобі вказівка про те, що він не закупорює пори. Ця характеристика називається «комедогенність». Креми, що містять у своєму складі загусники та інші додаткові складові, які відповідають за колір або аромат, можуть закупорювати шкіру.

Багато виробників косметичних засобів нехтують подібним маркуванням, тому власниці жирної шкіри часто змушені підбирати косметичні засоби методом тестування.

Забезпечивши своїй шкірі комплексний регулярний догляд, ви забудете про проблеми, які супроводжують жирну шкіру, завжди будете виглядати доглянуто і красиво.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару