Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як зробити вії довшими в домашніх умовах?

  • 07 січня 2021 в 19:49:04
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 4587
 

Зміст

Пишні густі, довгі вії - мрія кожної дівчини. На жаль, природа зробила так, що цією чудовою прикрасою можуть похизуватись далеко не всі представниці жіночої статі. Що робити тим, у кого вії короткі та рідкі? Ні в якому випадку не засмучуватись! Сьогодні є чимало способів подовжити вії, зробити їх більш густими та пишними. Вони є доступними для кожної дівчини. Використовувати їх можна, не виходячи з дому.

Про те, як можна зробити вії густішими та довшими ви дізнаєтесь прямо зараз. Для догляду за віями вам знадобляться прості інгредієнти, які напевно є у вас вдома, а також ефірні масла. Також варто запастись терпінням, оскільки всі засоби та поради, в яких розказують про те, як зробити вії довше, не обіцяють миттєвого ефекту.

Чому випадають вії?

Щоб точно підібрати засоби догляду, давайте розглянемо причини, через які вії стають рідкими та випадають.

До цього можуть призвести:

  1. Косметичні засоби. Низька якість туші, постійне використання водостійкої косметики, яку важко видаляти, використання засобів для видалення макіяжу з агресивними компонентами у складі призводить до випадання волосків та погіршення їх росту.
  2. Природній цикл “життя” вій. Вони періодично випадають самі по собі, оновлюючись.Чому випадають вії?
  3. Гормональні та ендокринні порушення. В такому випадку страждають не тільки вії, але і волосся на голові. Випадіння волосся та погіршення їх стану - привід відвідати ендокринолога та трихолога.
  4. Нестача вітамінів, погане харчування. Вживайте продукт, що містять вітаміни групи А, Е, В. Додайте до раціону більше зелені та овочів.
  5. Стреси, нервові потрясіння. Це впливає на стан шкіри, волосся, баланс гормонів в жіночого організмі, що, в свою чергу, відображається на шкірі та волоссі.
  6. Часте нарощування вій. Зловживання цією процедурою також негативно відображається на стані натуральних волосків.
  7. Захворювання очей: кон'юнктивіт, блефарит та інші хвороби, що супроводжуються запаленням, негативно впливають на стан шкіри.

Коли знаєте, чому псуються та випадають вії, ви легко подолаєте причини цього явища та допоможете своїй війкам стати пишними та густими.

Правила догляду

Догляд за віями проводять в рамках загального догляду за обличчям, ділянкою довкола очей.

Правила догляду досить прості:

  • Знімайте макіяж не тільки з обличчя, але і з вій. Якщо ви ляжете спати з тушшю, на ранок макіяж буде жахливим. До того ж це сприяє ламкості вій.

Зняти водостійку туш допоможе звичайна… соняшникова олія. Вмийтесь, нанесіть олію на ватний диск та акуратно протріть очі.

  • Використовуйте професійні косметичні засоби для видалення макіяжу. Не звертайтесь до мила або інших засобів, після яких відчувається стягнутість шкіри та сухість. Від такого засобу сухість відчувають і вії.
  • Правильно змивайте макіяж!

Вмиватися, не розтираючи очей. Змочити в теплій воді ватний диск та прикласти його до нижньої повіки. Закрити очі та прикласти такий же диск до верхньої повіки. Очистити повіки м’якими рухами по напрямку від коренів до кінчиків, тобто зверху вниз. Ваша задача - не травмувати вії та не розтягувати шкіру довкола очей. Завершуючи видалення макіяжу, нанести живильний крем на повіки.

  • Використовуйте якісну косметику. Перевіряйте срок придатності туші та тіней. Не користуйтесь одним флаконом туші більше 6 місяців.

Як збільшити вії вдома?

Для цього у вашому розпорядженні цілий арсенал засобів: маски, масажі, компреси.

Маски

В їх основі - рідні вітаміни А, D, E на масляній основі. Змішати вітаміни з капсул та помістити в пустий флакончик з-під туші, попередньо вимити його. Акуратно набрати засіб на щіточку, дайте стекти зайвому маслу у флакон та акуратно щіточкою нанести склад на вії. Слідкуйте за тим, щоб він не потрапив в очі.

Готовий склад зберігати в холодильнику протягом короткого часу, тому не намагайтесь приготувати повний флакон.

Ще один ефективний засіб для подовження вій - маска з петрушки. Подрібнити листочки так, щоб вони пустити сік, додати краплю оливкової або соняшникової олії та прикласти готову кашу до вій на 10-15 хвилин.

Росту вій сприяє маска з соку алое та масляного розчину вітаміну А.Як збільшити вії вдома?

Масаж

Для масажу вам знадобиться рослинна олія, сік алое та дрібно нарізані листочки петрушки. Перемішати інгредієнти та акуратно наносити на вії, легкими прихлопуючими рухами. Намагайтесь робити масаж так, щоб склад не потрапив на слизову оболонку очей. При потраплянні він залишає масляну плівку, трохи затуманюючи зір.

Компреси

Задача компресів - розслабити вії, зробити їх сприйнятливими до засобів догляду. Для догляду використовують відвари ромашки, шавлії, м'яти, чорного або зеленого чаю, васильку. Вони не тільки помякшують вії, насичають їх корисними мікроелементами, але і корисні для очей. Знімають втомлюваність та запалення при кон'юнктивіті та інших хворобах.

Просякнути ватні диски у відварі ромашки або шавлії. Прикласти їх до очей та полежати 15-20 хвилин. Така процедура є корисною для вій. Вона покращує зір та сприяє розслабленню всього організму.

Які масла сприяють росту гарних та густих вій?

Вії, як і волосся, люблять реп’яхову та касторову олію. Їх часто використовують в якості інгредієнтів для подовжуючих масок. Наносити ці масла можна на ніч, акуратно розчісуючи вії щіточкою. Касторове масло не тільки зміцнює вії, але і сприяє їх росту, зупиняє процес випадіння, насичує волоски живильними речовинами, покращує структуру волосків. Гарний ефект дає масло шипшини. Маска з ним, морквяним соком та вітаміном А робить вії пухнастими та густими.

Дуже корисною для вій є оливкова олія. Змішати його з маслом рози, лляним, мигдалевим та маслом виноградних кісточок. Нанести ароматичну суміш на вії на 10-15 хвилин. Змити теплою водою. Для приготування суміші використовуйте масла в рівних пропорціях.

Масло рози бажано використовувати для видалення туші та зняття макіяжу. Це масло - прекрасна альтернатива дорогим засобам для видалення макіяжу. Воно натуральне, володіє заспокійливим ефектом, зупиняє випадіння вій, живить та зволожує шкіру повік, перешкоджає розвитку процесу старіння.

Висновок

Декілька порад для активного росту та відновлення вій:

  • Намагайтесь регулярно наносити всі вибрані засоби для подовження вій. Секрет успіху в системному підході.Які масла сприяють росту гарних та густих вій?
  • Використовуйте масла. Вони - активні компоненти всіх масок та компресів, що подовжуть вії.
  • Якщо вії випадають, стали ламкими та слабкими, побережіть їх. Наносити косметичні засоби як можна рідше. Регулярно робіть маски та компреси.
  • Не залишати косметику на обличчі на ніч.
  • Не терти очі, щоб не травмувати шкіру та волосяні цибулини вій.

Якщо регулярно робити масаж, маски та компреси ви робите свої вії об'ємними, густими та довгими. Планомірно рухайтесь до своєї цілі, та результат не змусить себе довго чекати.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару