Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
19.04. ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як зробити ефектний вечірній макіяж?

  • 06 січня 2021 в 14:30:50
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 3344
 

Зміст

Вечірка, торжество, свято, похід у нічний клуб – одні з численних приводів, коли кожна жінка хоче виглядати якомога красивіше і ефектніше. Чимале значення у створенні вечірнього образу має макіяж, який повинен бути в міру яскравим, але при цьому чудово виглядати в приглушеному освітленні.

Вечірній макіяж

Чим вечірній макіяж відрізняється від повсякденного?

Вечірній макіяж відрізняється від повсякденного тим, що він передбачає максимальне використання косметичних засобів. Якщо для денного макіяжу досить буде нанести рум'яна, пудру, нафарбувати вії тушшю, а губи легким блиском або помадою, то для вечірнього цього буде недостатньо.

Друга основна відмінність цього виду макіяжу полягає у тому, що часто його виконують під певне вбрання або образ. Повсякденний не має прив'язки до образу, одягу, аксесуарів.

У повсякденному макіяжі акцент ставиться на очі або на губи, у вечірньому допустимо, щоб очі і губи були однаково яскравими.

Вечірній макіяж передбачає використання яскравих кольорів і відтінків, блискіток, страз, всього того, що в денний час виглядало б кричущо і не зовсім доречно.

Вечірній макіяж з червоною помадою

Як зробити вечірній макіяж?

Як нанести тональний крем

  • Наносимо тональну основу. Тональна основа наноситься за допомогою спонжа. Дуже важливо досягти того, щоб колір тону був рівномірним. Для цієї мети в деяких зонах обличчя можна використовувати консилер, який приховає недоліки. Для зон, що вимагають освітлення, можна використовувати хайлайтер. Наносити тональну основу потрібно тільки того відтінку, що максимально відповідає природному тону шкіри обличчя. Розбіжність відтінків тональної основи і шкіри обличчя створює ефект маски. Макіяж у такому випадку здається неприродним. Нанесення тональної основи завершується тонким, майже прозорим шаром пудри.
  • Оформляємо брови. Оформити брови можна як олівцем, так і тінями. Важливо вибрати відтінок олівця або тіней на один, максимум два тони темніше, ніж природний колір брів.
  • Фарбуємо очі. Очі притягують увагу найбільше. Тому, як нафарбовані очі, в створенні вечірнього макіяжу відводиться найголовніша роль. Увечері доречні і яскраві тіні, і виразні великі стрілки, і довгі вії, а також блискітки і стрази. Зрозуміло, не все зразу. За правилами нанесення макіяжу на всю рухому повіку наносяться світлі напівпрозорі тіні. Нижню частину повіки (ту, що прилягає до лінії росту вій) можна нафарбувати темнішими тінями. Найтемніші відтінки тіней рекомендується використовувати для зовнішнього куточка ока, так очі будуть здаватися виразнішими. Лінію вій можна виділити неширокою стрілкою. Найсвітліші тіні потрібно використовувати для внутрішніх куточків очей і під бровами.

Як правильно нафарбувати очі

  • Нижня повіка теж профарбовується. На неї можна нанести темні тіні або тонку стрілку, яка непомітно «тане» до середини повіки.
  • Коли тіні нанесені, фарбуємо вії тушшю.
  • Наносимо рум'яна. Вечірній макіяж важко уявити без рум'ян. Вони відтіняють вилиці, впливають на форму обличчя. З їх допомогою можна зробити обличчя більш витягнутим або навпаки злегка округлити. Якщо ви вмієте використовувати рум'яна з максимальною вигодою, вечірній макіяж якраз той випадок, коли не скористатися цим косметичним засобом буде справжнім злочином.
  • Фарбуємо губи. Виконайте контур губ олівцем, на один або два тони темніше губ. Використовуйте матову помаду того кольору, який максимально схожий до вашого натурального кольору губ. Акуратно розтушуйте її пензликом таким чином, щоб олівець і помада м'яко злилися і перехід основного кольору в контур не був помітним. Якщо нанести на губи не помаду, а спеціальний олівець, ви зможете не турбуватися про те, що помада швидко зітреться. Поверх олівця можна нанести сяючий блиск.

макіяж губ

Вечірній макіяж для карих очей

Вечірній макіяж для карих очейКареглазым девушкам специалисты советуют выбирать оттенки теней, гармонирующие с цветом глаз, а именно: песочные, темно-розовые, темно-оливковые, шоколадные, черные, серебристые, золотые и цвет фуксии. Определяющим фактором в выборе цвета макияжа для глаз выступает цвет кожи и волос, а также оттенок карего, которым вы обладаете.

Карооким дівчатам фахівці радять вибирати відтінки тіней, що гармоніюють з кольором очей, а саме: пісочні, темно-рожеві, темно-оливкові, шоколадні, чорні, сріблясті, золоті і колір фуксії. Визначальним фактором у виборі кольору для макіяжу для очей виступає колір шкіри і волосся, а також відтінок карого, яким ви володієте.

Дівчата з карими очима можуть сміливо експериментувати не тільки з кольором тіней, але й з відтінком туші. Замість традиційного чорного ви можете використовувати туш темно-коричневого кольору.

Карі очі вимагають використання підводки, за допомогою якої можна підкреслити колір очей не менш ефектно, ніж насиченим кольором тіней.

Вечірній макіяж для зелених очей

Зеленоокі дівчата також повинні підбирати колір тіней відповідно до типу зовнішності, тобто згідно з кольором волосся і шкіри. Підкреслити колір очей дозволяють тіні темно-болотного, брудно-зеленого, зеленувато-коричневого відтінків. Смарагдовий і яскраво-зелений для цієї мети використовувати не можна, оскільки на їх фоні природний колір очей втрачається і тьмяніє. Те ж саме стосується і сріблястих тіней, які використовуються тільки для так званого «холодного» типу зовнішності.Вечірній макіяж для зелених очей

Що стосується кольору туші, то ці дівчата також можуть дозволити собі використовувати не класичну чорну туш, а туш коричневого кольору.

Підводку або контурні олівці для вечірнього макіяжу краще вибирати чорного, золотистого або сріблястого кольору.

Вечірній макіяж для блакитних очей

Блакитноокі дівчата можуть сміливо вибрати тіні бронзового, золотистого, шоколадного, оливкового кольорів. Насичений коричневий, темно-зелений, темно-сірий і чорний здатні «погасити» яскравість блакитних очей, тому вибирати такі кольори не варто. Їх вибір виправданий тільки у тому випадку, якщо вони будуть розбавлені іншими кольорами.Вечірній макіяж для блакитних очей

Підкреслити блакить очей допоможуть тіні димчасто-блакитного кольору, але використовувати їх бажано у поєднанні з іншими, більш темними і глибокими відтінками. Дуже красиво буде виглядати вечірній макіяж кольору ультрамарин. Вибір кольору для макіяжу очей залежить від зовнішності дівчини.

 

Дзеркало для візажиста

Замість висновку

Незважаючи на те, що вечірній макіяж передбачає яскравість і мерехтіння, він має бути гармонійним і в міру яскравим. Основна хитрість вечірнього макіяжу – зробити його таким, щоб він однаково ефектно і красиво виглядав при світлі софітів, в приглушеному освітленні або при денному освітленні.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару