Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як позбутися від засмаги?

  • 07 січня 2021 в 19:32:26
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 244770
 

Зміст

Літо — це час коротких спідниць, мінімуму макіяжу і шкіри шоколадного відтінку. Про красиву, засмаглу, бронзову шкіру мріє кожна дівчина, що йде на пляж. Але отримати рівномірну засмагу виходить не у всіх і не завжди. Що робити, якщо ви засмагли нерівномірно або шкіра отримала занадто багато сонячних променів? Позбутися засмаги! Далі про те, як швидко прибрати почервоніння після засмаги в домашніх умовах і за допомогою косметичних засобів.

Захист від сонця

Спочатку поговоримо про превентивні заходи, які допомагають запобігти опікам і почервонінню шкіри. Літні сонячні промені не завжди ласкаві і дарують легку засмагу — за півтори-дві години на пляжі можна сильно обгоріти, навіть якщо на небі легкі хмаринки, що прикривають сонце, і освіжаючий бриз. Також помилкове припущення, що захисні засоби для шкіри слід використовувати тільки влітку. Взимку сонце менш активне, але все таке ж шкідливе і небезпечне для епідермісу.

Захист від сонця

В асортименті бренду Kodi Professional представлений захисний зволожуючий крем для шкіри обличчя, який не просто запобігає негативному впливу ультрафіолету, але і делікатно доглядає за шкірою. При наявності дрібних недосконалостей можна використовувати захисний крем з тонуючим ефектом або ж флюїдну тональну основу зі спонжем, яка вирівнює колір шкіри і робить обличчя ідеальним.

Защита от солнца

Постраждала шкіра потребує екстреної допомоги, інакше найближчі 3-4 дні відпочинку будуть зіпсовані. Швидко позбутися від засмаги за один день можна аптечними і домашніми засобами. Використовуючи їх, ви зможете зняти почервоніння, пом'якшити і відбілити шкіру від засмаги.

Як прибрати почервоніння після засмаги?

У перші години після відвідування пляжу на шкірі починає проявлятися реакція на сонячні промені. Вона червоніє, в тілі виникає легке відчуття жару. Прийміть теплий душ після засмаги і нанесіть Пантенол, Бепантен або Рятувальник на найбільш уражені ділянки. Намагаючись швидко прибрати почервоніння від засмаги, не прикладайте до тіла лід і не використовуйте холодний душ. Це не поліпшить стан справ, а тільки погіршить ситуацію.

Як прибрати почервоніння після засмаги?

Також пам'ятайте про особливий делікатний косметичний догляд. Мультифункціональний цика-крем від бренду Kodi Professional нормалізує баланс вологи всередині клітин епідермісу, запобігаючи сухості. Екстракт центелли служить потужним загоюючим компонентом і допомагає шкірі швидше відновлюватися, а пантенол, що входить до складу крему, заспокоює шкіру і зменшує почервоніння.

Як позбутись засмаги в домашніх умовах?

Якщо почервоніння вже давно зійшло, а на тілі з'явилася стійка, але нерівномірна засмага, її допоможуть освітлити кілька перевірених рецептів:

  • Лимон. Цитрусові кислоти мають відбілюючі властивості.
  • Огірок. Він активно зволожує і відбілює шкіру. Змішайте м'якоть огірка і лимона в рівних пропорціях. Вийде м'яка відбілююча і зволожуюча маска. Наносьте її на 20 хвилин щодня.
  • Скраби з меленої кави і морської солі. Цей спосіб підходить, якщо на шкірі вже сформувалася стійка засмага без почервоніння, пухирів і інших пошкоджень. Додайте кавовий жмих і морську сіль в гель для душу і нанесіть на тіло на 10-15 хвилин.
  • Добре допомагає маска з меленої кави, соняшникової або оливкової олії і меду. Вона знімає ороговілі частинки епідермісу, живить і тонізує шкіру.
  • Зняти засмагу в домашніх умовах допомагає блакитна глина. Маска з блакитної глини здатна відбілити тіло від засмаги на один-два тони. Також засіб має гарні антисептичні властивості, підсушує і заспокоює шкіру.

Як позбутись засмаги в домашніх умовах?

Пам'ятайте, що доглядати за шкірою з засмагою потрібно делікатно, тому всі процедури потрібно проводити не більше 1-2 разів на тиждень, щоб не травмувати і без того пошкоджений ультрафіолетом епідерміс.

Як прибрати засмагу з обличчя: народні методи

Висвітлити обличчя після засмаги можна тільки тоді, коли почервоніння і запалення шкіри зійшли, немає ніяких больових відчуттів. Наслідки невдалої засмаги, яка нерівномірно лягла або спровокувала пігментацію, можна видалити за кілька процедур.

Відбілити обличчя від засмаги допомагають:

  • блакитна глина;
  • маски з огірка і петрушки;
  • скраби з дрібно меленої кави;
  • лимон.

Відбілююча маска для обличчя, яка допоможе вам прибрати засмагу дуже швидко:

  1. Розведіть білу глину водою до стану густої сметани.
  2. Додайте в неї кілька крапель лимонного соку.
  3. Щоб відбілити шкіру обличчя від засмаги, потримайте маску 15-20 хвилин, не даючи їй висохнути. Ця процедура зробить шкіру світлішою на один-два тони всього за 1 день.

Як прибрати засмагу з обличчя: народні методи

Також для швидкого відновлення використовуйте натуральний сік листя рослини алое вера — він має потужні регенеруючі, освітлюючі і зволожуючі властивості.

Як прибрати засмагу за допомогою косметики?

Справитися з нерівномірною засмагою під силу косметичним засобам, які освітлюють шкіру і прибирають її ороговілий шар: це скраби, пілінги, тоніки, сироватки і креми. Вибирайте найбільш комфортну для себе форму випуску і приступайте до використання.

Кремовий скраб для тіла на основі пудри з кісточок персика і вулканічних часток лави відлущує шкіру, тонізує її, прискорює мікроциркуляцію і поступово прибирає сліди засмаги. Для обличчя рекомендується використовувати більш делікатний засіб по типу ензимного пілінгу на базі саліцилової кислоти.

Як прибрати засмагу за допомогою косметики?

Кислоти вважаються працюючим інструментом для стимуляції швидкого відновлення шкіри. Головне, використовувати їх ввечері і вранці наносити на шкіру захисні засоби для запобігання утворення пігментних плям. Сироватка для обличчя з ретинолом має зволожуючі, омолоджуючі, антиоксидантні і освітлюючі властивості.

Висновок

Якщо ви не в захваті від своєї засмаги або страждаєте від того, що відчайдушно «згоріли» на пляжі, не поспішайте усувати наслідки цього явища. Спершу допоможіть шкірі пережити отриманий стрес, задіюючи заспокійливі і зволожуючі креми. Вибілювати обличчя від засмаги можна тільки через один-два дні.

Не намагайтеся використовувати кілька засобів відразу, щоб домогтися бажаного тону в найкоротші терміни. Кислі продукти викликають на поверхні шкіри слабку хімічну реакцію, роблять шкіру вразливою і тонкою. Нехай результат буде не швидким, але безпечним. Якщо ви вирішили позбутися від засмаги на обличчі і тілі, намагайтеся менше бувати на сонці, інакше бажаного ефекту ви не досягнете.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару