Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Догляд за шкірою рук в осінньо-зимовий період

  • 28 жовтня 2021 в 22:45:54
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 5128
 
Галина Тищенко
Міжнародний тренер-інструктор KODI PROFESSIONAL Сторінка майстра

Технолог «Компанії Коді» з нігтьової естетики, розробник авторських програм по дизайну нігтів. Директор Навчального центру «Студія Стилю KODI».

Температура повітря стрімко падає вниз, ночі стають довшими, а дні — коротшими. Сухе повітря в приміщенні провокує сухість шкіри рук і вже жоден крем не в силах виправити ситуацію. Догляд за руками в холодну пору року принципово відрізняється від стандартного річного догляду. Більш детальні рекомендації від провідного технолога і міжнародного сертифікованого тренера-інструктора УЦ Style Studio Kodi — Галини Тищенко шукайте в статті.

Догляд за шкірою рук в осінньо-зимовий період

Як доглядати за руками восени та взимку?

В осінньо-зимовий період шкіра рук, як ніколи, потребує особливого догляду, адже на неї впливають ряд факторів:

  • сухість повітря в опалювальному приміщенні;
  • сезонна нестача вітамінів;
  • зміна погодних умов;
  • вітер і мороз;
  • холод на вулиці.

Крім цього, постійне використання захисних засобів, таких як рукавички і антисептик для рук, теж впливають на шкіру не найсприятливішим чином. Сухість шкіри насамперед небезпечна появою мікротріщин. Мікро пошкодження шкіри завжди несуть в собі ризик приєднання патогенних мікроорганізмів. Тому цілісність шкірних покривів і відсутність сухості — важливий фактор, який вимагає особливої ​​уваги і догляду. Догляд за руками взимку повинен включати кілька етапів:

  • делікатне відлущування ороговілих клітин за допомогою пілінгу або скрабу;
  • застосування спеціальних олій і сироваток для догляду за шкірою навколо нігтів особливо важливе: вони допомагають пом'якшити та зволожити шкіру, а також доглядають за нігтьовою пластиною;
  • крем для рук повинен стати обов'язковим супутником при догляді за руками в цей період. Вибирайте живильні засоби, а також сироватки і креми, які містять комплекс ефірних масел, які допомагають ефективно усунути сухість і сприяти загоєнню мікротріщин. Наприклад, крем з 10% вмістом прополісу від KODI professional забезпечує повноцінний догляд за шкірою рук взимку.

Як доглядати за руками восени та взимку?

Цього невеликого косметичного арсеналу буде достатньо для комплексного догляду за пошкодженою, сухою шкірою рук і відновлення її нормального гідроліпідного балансу.

Що потрібно для догляду за руками восени?

Догляд за шкірою рук восени також включає регулярне носіння рукавичок з натуральних матеріалів. Не дивуйтеся, адже натуральні тканини мають добру гігроскопічність та допомагають тілу в процесі терморегуляції. А це означає, що ваші руки будуть надійно захищені від вітру і перших заморозків, що знижує ступінь пошкодження шкіри.

Догляд за руками восени також повинен включати живильний крем. Звертайте увагу на склад косметичного засобу, віддаючи перевагу таким компонентам:

Компонент Дія
натуральні олії (каріте, жожоба, оливи, мигдалю, какао, кокосу, олія виноградних кісточок)
мають багатий склад з ненасиченими жирними кислотами, чудово живлять шкіру
рослинні екстракти (алое вера, ромашки, примули вечірньої, зеленого чаю)
в залежності від типу рослини можуть виконувати різні функції: заспокоєння, зволоження, тонізація, антиоксидантний ефект
вітаміни (А, В, С, Е)
боротьба з вільними радикалами, освітлення шкіри, уповільнення процесів старіння, антиоксидантний ефект
кислоти (гіалуронова кислота, ретинол, сквален, ніацинамід)
оновлюють шкіру, запускають природні процеси регенерації, впливають на клітинний метаболізм
гліцерин
виконує функцію пом'якшення, також створює на поверхні епідермісу невагомий захисний покрив, мінімізуючий негативний вплив зовнішніх факторів

Відмінним вибором для щоденного регулярного догляду стане унікальний крем-філлер від KODI professional, який відтворює ефект салонної процедури в домашніх умовах. Склад продукту збагачений цінним маслом ши, глибоко живить шкіру і гіалуроновою кислотою, яка нормалізує гідроліпідний баланс епідермісу. Після застосування крему шкіра довго залишається м'якою, шовковистою і пружною, захищеною від негативного впливу зовнішнього середовища.

Що потрібно для догляду за руками восени?

Що потрібно для догляду за руками взимку?

Зволоження рук взимку — обов'язкова частина доглядової рутини. Головне, пам'ятати, що наносити крем потрібно за 2-2,5 години до виходу на вулицю, інакше через різкий перепад температур шкіра буде відчувати істотний дискомфорт.

Зимовий догляд за шкірою рук не повинен обмежуватися лише кремом. У свій щоденний догляд можна додати спеціальну активну сироватку, спрямовану на комплексну боротьбу з недосконалостями або на комплексне поліпшення стану епідермісу:

  • комплекс рослинних олій для сухої шкіри рук і ніг стає порятунком в холодні дні. Природні олії кокосу, абрикоса, деревію і м'яти перцевої відмінно тонізують шкіру, запускають природні процеси регенерації, прискорюють загоєння мікротріщин і делікатно доглядають за епідермісом, кутикулою і нігтями;
  • ароматний лосьйон для рук з лавандою має більш легку консистенцію, моментально всмоктується і залишає на шкірі делікатну квіткову ароматну вуаль і приємну бархатистість;
  • живильний крем для рук з високою концентрацією цінної олії каріте підійде для здійснення домашніх спа-ритуалів. Він глибоко живить і зволожує шкіру, даруючи їй відчуття абсолютного комфорту.

Що потрібно для догляду за руками взимку?

Маючи в арсеналі хоча б кілька продуктів, можна забезпечити гідний комплексний зимовий догляд за руками.

Що робити, якщо взимку сохнуть руки?

Не варто забувати і про додаткові процедури по догляду за руками, які можна виконати не тільки в салоні краси, а й в домашніх умовах. Наприклад, процедура парафінотерапії, яка сприяє глибокому проникненню поживних компонентів (олій в складі рукавичок), зволоженню і ефективному пом'якшенню шкіри, а також має лікувальні властивості.

Одноразова парафінова маска для рук:

  • відкриває пори шкіри;
  • активізує мікроциркуляцію, а, значить, прискорює оновлення епідермісу;
  • пом'якшує і розгладжує шкіру;
  • забезпечує зволоження шкіри рук взимку;
  • насичує шкіру поживними речовинами.

Процедура показана при сухості і лущенні, втраті еластичності, тріщинах, інших ознаках втоми шкіри. Парафінотерапія сприяє швидкому відновленню шкіри і тривалому зберіганню відчуття комфорту. Також не забувайте вчасно відвідувати вашого майстра манікюру і через 21 день виконувати корекцію штучного покриття. Це стосується не тільки штучних нігтів: гель-лак теж необхідно знімати і робити нове покриття не пізніше, ніж через 21 день.

Як позбавитись сухості шкіри рук в домашніх умовах?

Догляд за руками в зимовий час схожий з доглядом за шкірою обличчя. Шкіра рук стає більш чутливою під впливом холодів, швидше сохне і, відповідно, швидше оновлюється. В результаті цього на її поверхні утворюються ороговілості і тріщинки.

Важливою умовою якісного догляду за шкірою рук є використання скрабів і пілінгу для рук. Вони усувають ороговілий шар шкіри і тим самим сприяють більш глибокому проникненню середовища по догляду за епідермісом.

Як позбавитись сухості шкіри рук в домашніх умовах?

Зверніть увагу, що догляд за руками в зимовий період повинен бути дбайливим і делікатним. Засоби, які ви вибираєте, повинні містити м'які абразивні частинки для делікатного відлущування. З цією метою ми рекомендуємо використовувати Body cream-scrub, абразивні частинки якого — це пудра кісточок персику і мілко подрібнені округлені частинки вулканічної лави, що робить використання такого скрабу делікатним і можливим навіть для найбільш тонкої і сухої шкіри. Крім цього, скраб містить в своєму складі масло каріте, яке прекрасно зволожує і живить шкіру.

При використанні скрабу приділіть особливу увагу зоні кутикули та шкірі навколо нігтів — це продовжить доглянутий вигляд манікюру.

Виконуючи ці нескладні рекомендації, ви зможете продовжити молодість шкіри ваших рук. Адже всі ми знаємо, що руки — візитівка будь-якої жінки, а красиві і доглянуті руки завжди залишаються в центрі уваги.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару