Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Що таке хайлайтер і як його наносити?

  • 07 січня 2021 в 22:52:05
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 7514
 

Зміст

Хайлайтер – це косметичний засіб зі світловідражаючими частинками, що створює ефект сяяння шкіри. З його допомогою можна не тільки підкреслити переваги зовнішності, але й делікатно приховати деякі недоліки. Як правильно ним користуватися? Для чого потрібен хайлайтер?

Види хайлайтерів

види хайлайтеровПо консистенції цей косметичний засіб буває:

  • рідкий;
  • кремовий;
  • хайлайтер-сироватка;
  • сухий;
  • олівець.

Рідкий хайлайтер

Цим засобом зручно користуватися, якщо ви вперше вирішили спробувати макіяж з хайлайтером. Його перевага полягає у тому, що ви гарантовано не зможете переборщити з нанесенням, а також у тому, що зможете використовувати його разом з тональним кремом. Рідкий хайлайтер з вологим ефектом зробить ваше обличчя привабливим, а шкіру красивою і рівною. Використовувати його разом з пудровими засобами не рекомендується.

Кремовий

Цей засіб незамінний для опрацювання великих зон обличчя. Кремовими засобами також добре коригується лінія підборіддя, ніс, вилиці. Засіб наноситься на тональний крем.Рідкі, кремові хайлайтери

Сироватка

Це ідеальний вибір для власниць сухої і схильної до сухості шкіри. Засіб забезпечує глибоке зволоження і добре тримається протягом дня.

Сухий хайлайтер

За текстурою він схожий на мінеральну пудру. Такий засіб добре підходить жирній шкірі, оскільки нейтралізує жирний блиск. Наноситься поверх тонального крему або мінеральної пудри. Випускається не тільки у вигляді твердої компактної пудри, але й в кульках. Пудровий засіб використовується як у денному, так і у вечірньому макіяжі. Добре підкреслює скули, очі, губи і ніс.

Олівець або стік

Таким засобом зручно користуватися для промальовування контурів обличчя – досить провести акуратні лінії і розтушувати їх пензликом. Зручний формат дозволяє помістити цей засіб у будь-який косметичці.

Хайлайтер використовується не лише як окремий засіб, але й у складі інших видів декоративної косметики. Популярністю користуються тіні, рум'яна, тональний крем, пудра, помада, бронзер, консилер-хайлайтер і навіть шимер (світлий шимер, яким можна «висвітлити» окремі зони, щоб скорегувати обличчя).

Як підібрати хайлайтер?

Один із критеріїв вибору цього косметичного засобу – тип шкіри.

Як підібрати хайлайтерДля жирної шкіри підходять сухі хайлайтери. Підберіть засіб у вигляді компактної або розсипчастої пудри, нанесіть пензлем на необхідні ділянки обличчя.

Для сухої та вікової шкіри обличчя потрібні рідкі і кремові засоби. Вони зволожують шкіру, добре маскують вікові зміни і не скачуються.

Для світлої шкіри підходять засоби на один тон світліше кольору шкіри, в іншому разі образ вийде занадто холодним, а обличчя неприродно порцеляновим.

Для смаглявої шкіри потрібно підбирати хайлайтер з палітри відтінків з золотистим пігментом, світліше шкіри не більше, ніж на два тони.

Як вибрати колір хайлайтера?

Ще один важливий критерій вибору хайлайтера – його колір. Розглянемо, кому підходять найпоширеніші кольору цього косметичного засобу.кольори хайлайтерів

Бежевий

Цей колір підходить блідим дівчатам та власницям «порцелянової» шкіри. Золотисті світловідражаючі частки у складі бежевого хайлайтера надають шкірі м'якого теплого сяяння, молодять та освіжають обличчя.

Білий, блискучий, сріблястий, перловий, перламутровий

Ці кольори підходять дівчатам «холодного типу» зовнішності. Наносити їх потрібно тільки на добре підготовлену шкіру, в іншому разі хайлайтер підкреслить найменші недоліки.

Рожевий

Підходить білошкірим дівчатам, схильним до появи почервоніння. Рожеві та бузкові пігменти допомагають добре замаскувати вади. Блідо-рожевий колір допомагає ефектно підкреслити очі.

Персиковий, мідний, бронзовий, золотий

Хайлайтер персикового кольору підходить дівчатам з жовтуватою шкірою, а також зі шкірою, що має легкий оливковий відтінок.

Білий, блакитний

Ці кольори використовуються, коли потрібно підкреслити очі. Використовують їх тільки після коректора і консилера, коли навколо очей немає темних кіл або синців. В іншому випадку вони тільки підкреслять недоліки шкіри.

Зони для хайлайтера

Хайлайтер використовується для висвітлення або акцентування окремих зон на обличчі. Він ніколи не використовується по всій поверхні шкіри.

Є кілька зон, куди (за правилами нанесення макіяжу з використанням цього косметичного засобу) він наноситься обов’язково.Зони для хайлайтера

Навколо очей

Наносячи хайлайтер під бровами, ви зробите свої очі виразнішими, а погляд більш розкритим. Такий спосіб нанесення хайлайтера підходить, якщо верхня повіка не нависає, в іншому разі результат буде зворотним.

Ще один прийом використання хайлайтера для очей – нанесення засобу у внутрішні куточки очей і розтушовування в протилежні від перенісся сторони. Це допоможе візуально скоректувати близько посаджені очі.

Вилиці і лоб

Для вузького лоба хайлайтер і бронзер наносяться на бічні частини, щоб візуально розширити обличчя. На кругле обличчя, щоб зробити лоб вище, хайлайтер наносять по лінії росту волосся і добре розтушовують. На овальне обличчя хайлайтер наносять на верхню частину вилиць, ближче до вух і лінії росту волосся.

Хайлайтер для вилиць наноситься на найвищі точки, щоб приховати перші зморшки і темні кола.

Губи, ніс і підборіддя

Хайлайтер для губ наноситься тонкою лінією над верхньою губою, щоб візуально збільшити їх.

Хайлайтер наноситься на спинку носа, щоб зробити його вужче і тонше.

На підборідді засіб використовується в нижній частині або під нижньою губою. У першому випадку обличчя буде виглядати подовженим, а в другому випадку губи будуть виглядати більш повними.

Як наносити хайлайтер?

Як наносити хайлайтер пензлемЩоб правильно нанести засіб, дотримуйтесь простих рекомендацій:

  • Очистіть та зволожте шкіру обличчя, використовуючи свої засоби для догляду.
  • Нанесіть тональний крем тонким шаром, видаліть надлишки.
  • Нанесіть консилер, щоб замаскувати недоліки, якщо вони є.
  • Перед тим, як наносити сухий хайлайтер, ще раз пройдіться тональним кремом по опрацьованим консилером ділянках. Видаліть надлишки крему, промокнувши обличчя паперовим рушником.
  • Точково нанесіть трохи засобу і ретельно розтушуйте його.

Як користуватися рідким хайлайтером?

Рідкий хайлайтерЩоб приховати зморшки біля очей або в зоні носогубного трикутника, поставте крихітні точки косметичного засобу і розтушуйте їх пензликом, щоб засіб рівномірно розподілився.

Важливо! Використовуючи хайлайтер і контур (скульптор), не забувайте про шию і ключиці, особливо в літню пору, в період глибоких декольте і відкритого вбрання.

Чим відрізняється хайлайтер від консилера?

Серед косметичних засобів для скульптурування обидва ці засоби користуються заслуженою любов'ю дівчат. Вони абсолютно різні за дією, але разом створюють бездоганний макіяж. Консилер використовується для маскування незначних дефектів. Хайлайтер служить для надання обличчю здорового сяяння, привабливого блиску.

Як зробити хайлайтер в домашніх умовах?

Якщо в потрібний момент хайлайтера не виявилося під рукою, його можна замінити. Напевно у вашому арсеналі є тіні з хайлайтером або шимером. Підійде також помада з мерехтливими частинками. Нанесіть їх точково на вилиці, ніс і підборіддя та дуже ретельно розподіліть пензликом.

Висновок

Здоров'я, свіжість, красиве природне сяяння шкіри ніколи не виходять з моди. Досягти цього ефекту, навіть якщо ви втомилися і не відчуваєте себе на всі сто, вам допоможе хайлайтер – косметичний засіб з найдрібнішими світловідражаючими частинками.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару