Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як доглядати за шкірою навколо очей?

  • 07 січня 2021 в 18:02:44
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 1384
 

Зміст

догляд за шкірою навколо очейШкіра навколо очей особлива. Вона ніжна і тонка, крім того, постійно піддається впливу роботи мімічних м'язів, а також косметичних засобів. Шкіра в цій зоні практично не має сальних залоз, а значить, постійно потребує зволоження, живлення та захисту. Для уникнення набряків, синців і інших неприємних моментів потрібно ретельно і правильно доглядати за нею.

Як забезпечити шкірі навколо очей правильний догляд?

Доглядаючи за шкірою навколо очей, слід дотримуватися тих же принципів, що і при догляді за шкірою обличчя, тобто забезпечити їй очищення, зволоження, живлення і захист.

Очищення

Очищення зони під очимаОчищати шкіру під очима потрібно щодня, навіть якщо ви не користувалися декоративною косметикою. Очищати шкіру потрібно після вмивання теплою водою, використовуючи для цього спеціальні лосьйони або тоніки. Мило використовувати для цієї зони обличчя не рекомендується, оскільки воно пересушує шкіру, до того ж може потрапити в очі і викликати подразнення. Молочко, спеціальні емульсії і лосьйони для шкіри набагато зручніші і корисніші.

Очищати очі потрібно акуратно, плавно рухаючись ватним диском по верхній повіці від внутрішнього краю ока до зовнішнього, а по нижній повіці - у зворотному напрямку.

Видаляючи косметику з очей, обов'язково використовувати косметичні засоби для зняття макіяжу. Умивання простою водою малоефективне. Видаляють косметику плавними круговими рухами.

Сонцезахисні окуляри для шкіри під очима

Зволоження

Шкіра в цій зоні постійно потребує зволоження. Для забезпечення достатнього рівня зволоження і живлення шкіри використовуються різні креми і гелі. Бажано підбирати засоби для зволоження відповідно до сезону. Взимку краще використовувати більш щільні креми.

У спекотну погоду шкірі необхідне зволоження не менше, ніж взимку. Спека, ультрафіолет, сухе повітря згубно впливають на неї, тому не варто нехтувати сонцезахисними окулярами і кремами, підібраними за потребами шкіри в цей період.

Живлення

З віком шкіра вимагає додаткового живлення, вітамінів і корисних елементів, наявність яких впливає на природні процеси вироблення колагену і еластину. «Сита» шкіра довше буде виглядати молодою. Вона менше схильна до утворення зморшок і краще протидіє зовнішнім впливам.

крем для шкіри під очима

Живильні креми відрізняються від зволожуючих дещо іншою текстурою і складом. Денний живильний крем зазвичай «легше» нічного, він швидше вбирається, служить основою для макіяжу. Нічний крем більш «жирний» і насичений. Такі креми краще використовувати в зимовий час, оскільки в спеку вони утворюють на шкірі плівку, що порушує циркуляцію вологи у шкірі. Це загрожує набряками і мішками під очима.

Захист

Захищати шкіру навколо очей рекомендується за допомогою живильного крему і сонцезахисних окулярів. Більшість зморшок навколо очей з'являється від постійного мруження. З віком вони стають глибшими.

захист шкіри навколо очей

У літню пору не варто нехтувати використанням кремів з SPF-фільтрами, а в зимовий період намагатися менше умиватися простою водою та відмовитися від косметики, що містить в своєму складі спирт, а також від косметичного мила.

Як доглядати за шкірою навколо очей без помилок?

Незважаючи на те, що про догляд за шкірою навколо очей відомо всім, все одно знаходяться ті дівчата, які нехтують деякими з них, допускаючи помилки, що можуть завдати їх красі серйозну шкоду.Правильний догляд за шкірою навколо очей

Доглядаючи за шкірою навколо очей, не допускайте таких помилок:

  • Використання засобів, призначених для догляду за шкірою обличчя. Шкіра навколо очей і шкіра обличчя мають різні потреби у догляді. Використовуючи засоби для особи, ви ризикуєте перенаситити її або навпаки пересушити, що призведе не лише до утворення зморшок, але й до хворобливого вигляду ваших очей.
  • Використання косметики не за віком. Кожному віковому періоду відповідає певний підхід з використанням засобів, що враховують вікові зміни у дермі. Крем, розрахований для юної шкіри, не буде ефективним для тридцятирічних жінок, оскільки такій шкірі вже потрібно більше зволоження і живлення. Після 35 років крем повинен забезпечувати не тільки зволоження, але й підтримку стінок судин.
  • Неправильне нанесення косметичних засобів. Не можна наносити крем під очі, втираючи засіб. Крем, гель або іншу косметику для очей потрібно наносити легкими рухами, які стимулюють кровообіг в цій зоні.Догляд за шкірою під очима

Очі - частина обличчя, якій завжди приділяють пильну увагу. Оточуючі сприймають не тільки вираз нашого погляду. Вони звертають увагу на красу очей і те, наскільки красивою і доглянутою виглядає шкіра навколо них. Забезпечивши вашим очам належний догляд, ви можете бути впевнені в своїй красі і привабливості.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару