Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
ВІДПРАВКА ЗАМОВЛЕНЬ - 22.04.
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Депіляція в домашніх умовах

  • 07 січня 2021 в 19:57:57
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 2210
 

Зміст

Питанням видалення небажаної рослинності представниці жіночої статі цікавляться з давніх давен. Ще в Давньому Єгипті були відомі різні способи позбавлення від небажаного волосся на тілі. До нещодавна найпопулярнішим рішення цього питання є використання бритви. Сучасна косметологія пропонує більш ефективні способи видалення волосяного покриття, які можна використовувати в домашніх умовах.

Епіляція - штучний спосіб видалення небажаних волосків, під час якого відбувається дія безпосередньо на волосяну цибулину. Депіляція - процедура механічного зрізання видимого стержня волосся. Перший метод більш ефективним та дає більше довший результат, в той час, як бритва дає ефект на пару днів, поки волосся не почне рости заново.

Депіляція в домашніх умовах

Спосіб 1. Гоління

Гоління - найпростіший з механічних способів видалення небажаної рослинності, що використовується найчастіше. Видалення волосся в домашніх умовах таким чином має на увазі використання бритви, гелю для бриття (найкраще для чутливої шкіри), а також спеціального зволожуючого лосьйону. Спеціалісти рекомендують перед процедурою розпарити шкіру під гарячим душем та провести скрабування необхідних ділянок, щоб видалити ороговілі шари епідермісу. Це призведе до мінімуму подразнень шкіри та зменшить кількість врослого волосся.

Як зробити депіляцію в домашніх умовах, використовуючи бритву:

  1. На підготовану шкіру нанести піну або гель для гоління.
  2. Бритвою треба проводити повільно та акуратно у напрямку росту волосся.
  3. Якщо у вас шкіра не така чутлива, то для досягнення бажаного результату проводити бритвою треба проти росту волосся.
  4. Після закінчення маніпуляцій змити залишки піни та нанести на епідерміс заспокійливий лосьйон.

Основним недоліком цього методу є швидкоплинність ефекту. Волоски починають про себе знову нагадувати уже через декілька днів. І вони стають гострими та починають колотись, це відбувається через нерівний зріз. Особливо страждає зона бікіні.

2. Спосіб 2. Епілятор

Більш стійкий ефект дає епіляція в домашніх умовах. Дія цього приладу основана на обертанні спеціальних дисків, які висмикують волоски разом з цибулиною. Його можна придбати в будь-якому магазині побутової техніки. При такому механічному видаленні волосся відростає довше, а їх структура змінюється. Вони стають тонкими та м'якими.

Покроково епіляція вдома за допомогою епілятора проводиться так:

  • Розпарити шкіру під гарячим душем, щоб полегшити видалення волосяних цибулин.
  • Для зниження больового ефекту можна провести по шкірі льодом, безпосередньо перед процедурою.
  • Аккуратно провести приладом у напрямку проти росту волосся.фото- епіляція ніг епілятором
  • По закінченню нанести заспокійливий лосьйон або крем.

Зробити епіляцію в домашніх умовах, використовуючи епілятор не складно. Волосся після нього не відростає приблизно 2 тижні. Головний мінус такого видалення - болючі відчуття. Після декількох циклів повторення шкіра стає менш чутливою, підвищується больовий поріг, а волосся стає тоншим. Для максимального усунення больових симптомів радимо купити епілятор з резервуаром для льоду. В нього попередньо наливається вода та заморожується. Під час процедури ця “льодяна” насадка приємно охолоджує шкіру, позбавляючи її тим самим чутливості.

3. Спосіб 3. Воскова епіляція в домашніх умовах

Головна перевага воску для епіляції в тому, що він повністю огортає фолікул та волосся видаляється повністю разом з коренем. Нове волосся починає відростати не раніше, ніж через півтора-два місяці. Противники цього методу посилаються на больові відчуття під час процедури, але якщо слідувати інструкції їх можна звести до мінімуму або навіть уникнути їх.

Ваксинг проводять практично на всьому тілі: обличчя, руки, ноги, зона бікіні, спина і т.д. Проте видаляти волосся не можна на носу, вухах, коригувати вії. Це пов’язане з тим, що подразнення після маніпуляції може призвести до серйозних захворювань органів слуху та зору. Дуже обережно потрібно проводити депіляцію в зоні бікіні, де шкіра є дуже чутливою та подразнення можуть призвести до різноманітних шкірних проблем.

Підготовка

Депіляція вдома з воском потребує невеликої підготовки, щоб проводити її було максимально комфортно:

  • За два дні до процедури обробити ділянку шкіри скрабом, видаливши ороговілі клітини.
  • Після процедури уникати ультрафіолетового проміння протягом двох днів.
  • Волоски повинні бути довжиною не менше, ніж 3-4 мм, більше довші - необхідно підстригти.
  • Безпосередньо перед процедурою очистити шкіру звичайним миючим засобом та добре висушити її.
  • Використовуйте спеціальний спрей, що містить знеболюючі компоненти, для зниження больових відчуттів.
  • У випадку якщо на шкірному покритті є пошкодження, відкласти процедуру до повного заживлення.

Види ваксингу

Гарячий віск

Цей продукт підходить для будь-яких ділянок шкіри. Він збагачений смолою, лимонним та рослинними маслами, що попереджають прилипання до шкіри, має густу консистенцію. Від високої температури дерма нагрівається та пори відкриваються, що дозволяє видалити волоски майже без болю. Нагріти засіб не вище вказаної виробником температури, щоб не спричинити опік.

Теплий віск

Для домашнього використання цей вид застосовують частіше, в порівнянні з іншими. Під час використання можна не боятися опіків, оскільки температура продукту - близько 45 градусів. Не дуже підходить для видалення на чутливих ділянках шкіри, оскільки він тільки відкриває пори, але не розпарює дерму. Через це залишаються больові відчуття.

Холодний віск

Готовий віск вже нанесений на смужку паперу. Її необхідно нагріти долонями протягом 2-3 хвилин та прикласти на проблемну ділянку. Після 15-20 секунд різким рухом відірвати смужку проти росту волосся. Мінус цього способу - досить сильний, але впоратись з нею допоможе анестезуючий спрей.

Місячний календар епіляції

Місяць впливає на природні явища на нашій планеті, і на людину в тому числі. Косметологи та майстри краси, рекомендують проводити деякі очисні процедури в певні дні, орієнтуючись на фазу місяця. Існує 4 фази місячної активності:

  • молодик;
  • повний місяць;
  • ріст;
  • спадання місяцю.

Орієнтуючись, в якій стадії знаходиться небесне тіло, можна досягти найкращого ефекту та знизити негативні наслідки депіляції. Так найкращим чином для видалення рослинності на тілі є ріст та спадання місяцю. Помічено, що в цей час досягається найкращий результат. Під час молодика та повного місяцю спеціалісти рекомендують уникати проведення депіляції вдома або в салоні, відмовитись від стрижки та будь-яких маніпуляцій з волоссям.

Місячний календар ділиться на сприятливі, нейтральні та несприятливі дні для того чи іншого роду діяльності. Хочете перевірити, як працює місячний календар? Підлаштовуйтесь для проведення процедури по видаленню непотрібного волосся під його рекомендації, щоб досягти максимального ефекту.

Висновок

Видалити зайве волосся на тілі в домашніх умовах можна по-різному. Хтось надає перевагу епілятору, іншим подобається цукрова епіляція (шугаринг), третім - віск, а хтось оволодів видаленням волосків за допомогою нитки та проводить корекцію брів та видалення “вусиків” на обличчі одним з найдревніших методів.

Виберіть свій варіант, щоб завжди бути красивою та привабливою!





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару