Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Пензлі для тонального крему і контуру

  • 07 січня 2021 в 23:05:25
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 1505
 

Пензлі для тонального крему і контуруЯкщо ви бажаєте отримати максимальну віддачу від свого макіяжу, вам слід замислитися не лише про те, що саме ви наносите на обличчя, але й про те, чим ви це робите. Інвестування у хороші пензлі та інструменти є необхідною умовою для створення бездоганного макіяжу.

Це особливо вірно, коли справа стосується контурування. Якщо ви намагаєтеся скульптурувати обличчя, то пензлі, які ви використовуєте, можуть мати визначальне значення.

Пензлик для тональної основи

Пензлик для тональної основиЦей вид пензлів призначений для рівномірного розподілу рідких або кремових текстур по шкірі обличчя. Вони можуть бути округлими і пухнастими, з плоскою або куполоподібної формою. Пензлі для тональних засобів є важливим першим кроком до ідеального вигляду шкіри, допомагаючи створити гладку і рівну основу, на яку ви будете наносити інші засоби декоративної косметики.

Пензлик для контура

Пензлик для контураНеможливо створити повноцінний макіяж без допомоги контурного пензлика. Це, у своєму роді, універсальний пензлик. Мало того, що його можна застосовувати для рум'ян, його завжди можна використовувати для створення потрібних контурів. Кутова форма контурного пензлика зручна для опрацювання «ямок» на щоках, тому його можна використовувати для бронзатора, щоб отримати бажаний ефект.

Пензлик-віяло

Пензлик-віялоДля пензлика-віяла властивий найм'якіший дотик. Цей тип пензлів відмінно підходить для створення ефекту сяяння зсередини, оскільки не робить його занадто виразним. Його тонкий плоский ряд ворсинок наносить текстуру вуальним шаром.

В якості альтернативи пензлику-віялу можна використовувати конусний пензлик, щоб наносити та розподіляти інші засоби для контурингу. Форма і ворс пензлика-віяла ідеально підходять для нанесення пудри, бронзера, рум'ян та хайлайтера.

Пензлик для пудри

Нанесення пудри може здаватися необов'язковим кроком, але насправді це не так.

Пензлик для пудриНанести пудру – все одно, що закріпити всю роботу, яку ви виконали, створюючи макіяж. Не всі і не завжди закріплюють свій макіяж, але коли це зроблено, безумовно помітна різниця у тому, як довго тримається макіяж протягом дня. Пензлик меншого розміру зазвичай використовується для рум'ян і відмінно підходить для Т-зони, де потрібно використовувати трохи більше засобу. Великий пензлик дозволяє опрацювати всі ділянки обличчя. Використовуйте цей пензлик, щоб нанести легким шаром пудру на лоб і будь-яку іншу зону обличчя, де може утворитися небажаний блиск.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару