Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
19.04. ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Палітра гель фарб KODI

  • 11 січня 2021 в 14:51:18
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 2616
 

Жіночі руки завжди повинні бути красивими і доглянутими. Акуратний манікюр і зі смаком підібрані відтінки нейл-арту свідчить про те, що жінка має витончений смак і доглядає за своєю красою. Залежно від задуманого дизайну можна використовувати в роботі відтінки натуральної гамми або віддати перевагу більш яскравим і насиченим відтінкам з додаванням різних елементів декору. Палітра гель фарб Коди дозволяє створювати нейл-шедеври в самих різних стилях і це значно полегшує роботу професійних майстрів нігтьового сервісу, а також дає можливість експериментувати початківцям новачкам.

 

Нарощування нігтів виробляють за допомогою спеціального гелевого матеріалу, застигання (полімеризація) якого здійснюється під впливом ультрафіолетового обладнання. Гелі для моделювання представлені камуфлюючою серією, а також багатою палітрою соковитих відтінків. Не варто плутати гель-фарбу з класичним гелем для моделювання. Гель-фарба володіє більш рідкої текстурою і дозволяє промальовувати тонкі лінії дизайну і складні елементи візерунків. Її призначення - винятково декор. Матеріал можна використовувати як на гель-лаковому покритті, так і на змодельованих (акрилових або гелевих) нігтях. Палітра гель фарб дозволяє створювати ефектні, насичені за колірною гамою малюнки з плавними переходами відтінку.

Даний засіб відрізняє щільна гелеобразная консистенція і насичений відтінок. Як і у випадку з гель-лаком, для полімеризації користуються світлодіодна або ультрафіолетова лампа.

Палітра гель фарб Коди: переваги

 

У порівнянні з іншими методами промальовування, використання палітри гель фарб має такі переваги.

При відсутності потрібного відтінку, можна змішувати різні кольори, щоб домогтися бажаного результату.

Багатобарвний малюнок, виконаний за допомогою палітри гель фарб, виглядає як єдине ціле, без рельєфу.

Склад застигає тільки під впливом УФ променів в лампі, а це дає спеціалісту можливість коригування малюнка перед полімеризацією.

Оптимальна консистенція для легкого нанесення зображення. Склад не розтікається, що не береться бульбашками, все контури зберігаються чіткими.

Насичений колір. Щільна пигментированная текстура дозволяє наносити гель-фарбу одним шаром. Це питання не тільки зручності, але і економічного витрачання матеріалу.

При роботі з натуральної нігтьової пластиною її не потрібно сильно обпилювати.

Палітра гель-фарб: особливості продукції Коді

Гель фарби KODI PROFESSIONAL відомі серед практикуючих майстрів нігтьового сервісу як високоякісна продукція для професійного застосування. Гель-фарби від Компанії Коди випускають в баночках обсягом 4 мл. з щільно закручуються кришками. Нанесений візерунок не має липкого шару. Палітра гель фарб Kodi спрощує роботу як з традиційними малюнками, так і з об'ємними дизайнами.

Порядок нанесення

Підготуйте поверхню нігтя.

Нанесіть малюнок, використовуючи кисті для розпису відповідного розміру. Якщо гель-фарба не закріплена під лампою, зображення можна підкоригувати за допомогою апельсинової палички або чистої пензлика, змоченою в засобі для зняття липкості.

Заполімерізуйте нанесений шар під лампою. Тривалість полімеризації - 60 секунд в УФ-лампі або 30 секунд в LED-лампи.

Готовий малюнок можна прикрасити декоративними елементами: бульонкамі, кристалами, фольгою і т. Д.

Як оформити заявку на сайті

Ось аргументи «за», щоб зробити заявку саме у нас.

Широкий асортимент продукції.

Гарантія того, що в посилці Ви отримаєте оригінальну продукцію для професійної роботи (всі товари в каталозі мають сертифікати, що підтверджують їх якість).

Доставка по Україні.

Безкоштовні консультації в телефонному режимі: як вибрати палітру гель фарб.

Знижки, акції та гнучка програма лояльності, що дозволяють купувати професійну продукцію за доступною ціною.

Оформіть заявку, і в самий найближчий час ви отримаєте замовлення.

 





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару