Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як зміцнити нігті?

  • 07 січня 2021 в 19:36:27
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 6685
 

Зміст

Стреси, зміна гормонального фону, частий контакт з хімічними засобами для миття, часте нарощування нігтів призводять до того, що нігтьова пластина стає крихкою, ламкою. Пошкодженим, послабленим нігтикам необхідний особливий догляд для зміцнення та росту.

Як зміцнити нігті в домашніх умовах?

Зміцнення нігтів хвилює не тільки дівчат, що мають від природи тонкі та крихкі нігті. Питання як зміцнити нігтів цікавить і тих, хто часто користується шеллаком або звертається до моделювання нігтів, оскільки ця технологія потребує сточування частини нігтьової пластини.Як зміцнити нігті в домашніх умовах?

Зміцнення нігтьової пластини роблять різними засобами та методами. Не обов'язково купляти в аптеці або магазині професійної нейл-продукції дорогі засоби. Велику кількість процедур можна робити вдома, використовуючи для цього прості народні засоби.

Чим зміцнити нігті?

Ламкість нігтів говорить про нестачу вітамінів групи В, тому перед тим, як обрати, чим краще зміцнити нігті, щоб вони не слоїлися, придбайте в аптеці простий вітамінний комплекс з вітамінами В1, В2, В6, В12. Також для здоров'я нігтів важливим є ретинол, йод, вітаміни С, D, Е, кремній, цинк. Додайте до свого раціону продукти, що багаті на ці вітаміни, і тоді зміцнити нігті за допомогою домашніх або аптечних засобів вам буде простіше.

Швидко зміцнити нігті допоможуть масла, спеціальні розумні емалі, креми, ванночки та маски, масажі. Зверніть увагу на всі способи, щоб зміцнити нігтьову пластину на руках, щоб підібрати для себе декілька найзручніших та ефективних! Чим зміцнювати нігтів в домашніх умовах? Вибір за вами. Головне, щоб вибрані засоби приносили їм тільки користь та правильно застосовувались. Для когось підходить мазати нігтів для зміцнення йодом, а хто вважає цей спосіб для себе неприйнятним.

Зміцнення нігтів гелем

Всупереч думки про те, що гелеві засоби для манікюру псують нігтьову пластину, можна зміцнити нігті гелем. Для цього найкраще підходять біогелі. Вони ущільнюють структуру нігтя, роблять її більше гнучкою та стійкою для пошкодження.

Зміцнення нігтів біогелем в домашніх умовах робиться дуже просто.

  1. Підготувати поверхню нігтів за допомогою пилочки, бафа-полірувальника.
  2. Відсунути кутикулу та видаліть її за допомогою щипців.
  3. Знежирити нігтьову пластину водою або спеціальним засобом.
  4. Нанести пензликом шар біогелю на кожен ніготь.

Аналогічним чином відбувається зміцнення нігтів гелем в домашніх умовах. Підготуйте нігті, видаливши кутикулу, відшлішувавши поверхню та знежиривши її. Потім нанести базове покриття та висушити в ультрафіолетовій лампі протягом 30 секунд.

Нанести шар гелю на висушену базу. Висушити в лампі, нанести фінішне покриття і висушити його. Видалити липкий шар, якщо фінішне покриття передбачає це. Зміцнити нігті гелем вдома зможе будь-яка дівчина. Все, що необхідно для цього: біогель або гель-лаки, базове та топове покриття та ультрафіолетова лампа. Все це невід'ємні атрибути сучасного нейл-дизайну, яким можна легко оволодіти. Перед тим, як зробити зміцнення нігтів гелем, потримайте нігті в корисній ванночці з відвару трав, морської солі та йоду або інших компонентів.

Чим зміцнити нігті?

Масло для зміцнення нігтів

Ще одна цілюща процедура для нігтів - компреси та маски з маслами. Яке масло зміцнює нігті? Ефективними є масла абрикосової та винограної кісточки, оливкова олія, а також масло чайного дерева, бергамоту, мірри, чебрецю, жожоба, касторка.

Масло чайного дерева для зміцнення нігтів

Розігріти на водяній бані 2 столові ложки рослинної або оливкової олії. Додати декілька крапель ефірного масла чайного дерева та рідкий вітамін Е або А. Втирати підготовлений розчин в нігті перед сном кожен вечір. Така ароматна маска - оптимальний варіант догляду для руками для тих, у кого зовсім немає часу на домашні процедури.

Маски для зміцнення нігтів

Зміцнюючі маски для нігтів - прекрасний спосіб догляду за ламкими нігтями, що схильні до розслоєння. Для їх приготування існують сотні рецептів, в основі яких прості інгредієнти, які є на будь-якій кухні.

Маски для зміцнення та росту нігтів з вівсянки та ромашки

Змішати 2 столових ложки сушених квітів ромашки з 2 столовими ложками вівсяних пластівців. Запарити кипятком, остудити та нанести на нігтьові пластини та шкіру довкола нігтів. Тримати маску до підгодини та вимити руки теплою водою. Намазати руки живильним кремом.

Маски для зміцнення нігтів з творогу та соняшникової олії

Перемішати натуральний творог без добавок та наповнювачів з соняшниковою або оливковою олією. Подбрібнити суміш в блендері, щоб вона була рівномірною, без комочків. На півгодини нанести готову суміш на нігті та шкіру довкола них. Видалити та намазати живильним кремом. Повторити таку процедуру 2-3 рази на тиждень, щоб заповнити нестачу кальцію.

Маска з парафіну

Розтопити косметичний віск (парафін) на водяній бані та нанести його невеликим шаром на руки. Одягнути целофанові перчатки та потримати маску на руках декілька годин. Вона зволожить шкіру рук та пластини нігтів, зробить нігті гладкими та блискучими.Вітаміни для зміцнення нігтів

Вітаміни для зміцнення нігтів

Як зміцнити нігті в домашніх умовах за допомогою вітамінів? Є два шляхи: приймати вітаміни, збалансовано харчуватися та використовувати рідкі вітаміни для ванночок та масок.

Продукти, що є корисними для здоров'я нігтів:

  • малина;
  • мед;
  • кунжут;
  • кокос;
  • печінка тріски;
  • сир;
  • чорниця;
  • червоний перець;
  • насіння гарбуза.

Коктейль з вітамінів для зміцнення нігтів вдома

Перемішати в неметалевій ємності декілька капсул вітаміну А та вітаміну Е. Перелити в пусту ємність від будь-якого аптечного косметичного засобу з пензликом, попередньо очистивши її. Покривати нігті сумішшю замість лаку. Бажано робити це перед сном. За допомогою цього засобу ви можете швидко зміцнити нігті вдома.

Як зміцнити нігті йодом?

Найпростіший спосіб зміцнити нігті йодом - намазати йод на кожний ніготь. З цим способом потрібно поводитись дійсно обережно, оскільки основу йодового розчину з аптеки складає спирт. Недоліки методу - неестетичний вигляд нігтів, спирт, здатний ще більше сушити і без того ламкі та зневоднені нігті. Тому спеціалісти рекомендують використовувати йод у складі ваночок.Як зміцнити нігті йодом?

Для зміцнення нігтів йодом підігріти пів-літру води, додати 5 столових ложок морської або повареної солі та декілька крапель йоду. Час процедури - 15 хвилин. Після її завершення нанести на нігті живильний крем.

Висновок

Відновлення, ріст після травми, захист від розслоювання - все це забезпечують прості засоби догляду за нігтями. які легко можна використовувати вдома. Щоб повернути здоров'я нігтям не обов'язково робити салонні процедури або купляти дорогі лікувальні засоби.

Підтримуйте здоров'я нігтів, регулярно робіть ванночки, маски, використовуйте вітамінні коктейли, слідкуйте за харчуванням та своїм здоров'ям, зокрема - роботу травного тракту та засвоєння корисних речовин.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару