Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Баф для поліровки нігтів: для чого використовується та як ним користуватися

  • 18 липня 2022 в 12:29:04
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 10789
 

Доглянуті, акуратні нігті — гордість будь-якої дівчини. Здорові, міцні нігті можна просто підпиляти, зробити манікюр і обробити поверхню таким інструментом, як баф для полірування. Сьогодні ми дамо відповідь на запитання, що таке бафи для нігтів і як ними користуватися.

Що таке баф для нігтів?

Что такое баф для ногтей?

Про те, що це за інструмент, відомо кожній дівчині, яка приділяє достатню увагу догляду своїх нігтів. Бафи використовуються як у роботі салонного майстра, так і в домашніх умовах. Відмінність цього інструменту від звичайної пилки полягає в тому, що він має меншу абразивність, тобто характеризується більш м'яким впливом і використовується виключно для шліфування поверхні нігтя і надання йому необхідної гладкості.

Чим рівніша і гладша поверхня нігтів, тим ідеальніше на них лежатиме покриття, і тим довше воно носитиметься. Ще одна відмінність бафу від звичайної пилки полягає в тому, що за цим інструментом можна і потрібно доглядати. Його бажано обробляти спеціальними дезифікантами, що видаляють мікроби, які накопичуються на робочій поверхні інструменту. Деякі види бафів можна мити. Можливість догляду — один із критеріїв, яким варто керуватися у виборі бафу разом з його абразивністю, а також матеріалом з якого він виготовлений.

Головна характеристика, що зумовлює властивості бафу для нігтів — ступінь його абразивності, відповідно до якого цей інструмент підбирається для роботи:

Стороны бафа

  • від 60 до 80 гріт. Баф для нігтів з такою абразивністю призначений для штучних нігтів та педикюру.
  • від 100 до 150 гріт. Бафи для нігтів цієї абразивності застосовуються для корекції форми нігтя та обробки його поверхні. Ними проводиться шліфування нігтів та обробка штучних нігтьових пластин.
  • від 150 до 240 гріт. Такий баф для нігтів використовується для обробки натуральних нігтів та при роботі зі штучною нігтьовою пластиною.
  • від 300 гріт та більше. Така пилка для полірування нігтів надає блиску натуральним нігтикам. Нею обробляють ніготь перед покриттям гель-лаком чи звичайними манікюрними лаками.

В асортименті міжнародного бренду Kodi Professional представлена велика кількість видів бафів.

Сторони бафу

Баф для манікюру має форму паралелепіпеда, а отже кожна сторона цієї фігури — це робоча поверхня, що має певне призначення:

Как правильно использовать баф для ногтей?

  • Перша сторона професійного бафу використовується як звичайна пилка для нігтів, тобто служить для корекції
     довжини та форми нігтя.
  • Другою стороною баф для нігтів видаляє нерівності з нігтьової пластини.
  • Третя сторона інструменту — для шліфування нігтів, яке видаляє найменші дефекти нігтьової пластини.
  • Четверта сторона дозволяє використовувати професійний баф для полірування нігтьової пластини та надання їй блиску.

Таким чином, цей мініатюрний інструмент стає одним із найфункціональніших придбань в арсеналі майстра.

Як правильно використовувати баф для нігтів?

Как правильно использовать баф для ногтей?

За великим рахунком баф-полірувальник використовується у догляді за нігтями також як звичайна пилка. Тим не менш, є кілька нюансів у роботі з цим інструментом, які необхідно враховувати для того щоб не пошкодити нігті.

  1. Працювати бафом потрібно лише найширшою стороною, одночасно захоплюючи максимум поверхні нігтя.
  2. Потрібно намагатися здійснювати цим інструментом мінімум рухів. Бафом для манікюру потрібно працювати, роблячи рухи, спрямовані в один бік.
  3. Використовувати цей шліфувальник щодня не рекомендується. Часте застосування інструменту призведе до того, що нігті стануть надто тонкими та слабкими. Рекомендована частота використання інструменту раз на сім-десять днів.

Доглядаючи за нігтями за допомогою бафу, бажано використовувати ефірні олії для їх зміцнення та зволоження. Придбавши манікюрний баф, ви отримаєте незамінного помічника у догляді за вашими нігтиками, який може супроводжувати вас усюди, перебуваючи у косметичці чи сумочці.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару