Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Маска для шкіри довкола очей

  • 07 січня 2021 в 19:38:43
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 9396
 

Зміст

Чутливій шкірі довкола очей потрібен особливий догляд: зволоження, живлення, що відрізняються від зволоження та живлення шкіри в інших зонах обличчя. Це пов'язано з будовою шкіри в такій чутливій зоні, а також великому мімічному навантаженні. Для догляду за шкірою повік використовують різні засоби: креми, гелі, омолоджуючі ін'єкції. Не останнє місце в цьому списку займають домашні маски довкола очей. Багато з них по ефективності впевнено конкурують з дорогими косметичними засобами.

Правила догляду за шкірою довкола очей

Починати доглядати за шкірою довкола очей потрібно з 22-25 річного віку. Всі процедури по догляду в молодому віці основані на живленні, зволоженні та тонізуванні шкіри. Після 35 років догляд за повіками повинен включати тонізуючі засоби, а також засоби проти зморшок. Чим старшою є жінка, тим інтенсивніший догляд потребує ця зоні для збереження її молодості та краси.Правила догляду за шкірою довкола очей

Чому потрібен постійний догляд?

Шкіра в цій зоні набагато тонша, ніж в інших зонах обличчя (приблизно в 6 разів) та витримує набагато більше навантаження, ніж шкіра щік або вилиць, наприклад. Вона бере участь в процесі моргання (60 разів за хвилину) та позбавлена сальних залоз. Саме тому вікових змін, в першу чергу, зазначає саме ця зона.

Як правильно доглядати за шкірою повік?

Очищення

Для очищення шкіри повік використовуйте засоби, з приміткою “схвалено офтальмологом”. Це гарантує, що при потраплянні його на слизову ока у вас не буде подразнення та почервоніння. Бажано обирати засоби, що не піняться, наприклад, молочко або міцелярний розчин або двофазні засоби з маслами та рідиною на основі рослинних екстрактів.

Правила видалення макіяжу з повік та вій

  • Видалити туш ватними дисками, змоченими в теплій воді та засобі для зняття туші. Нанести диски з засобом на нижню та верхню повіку та потримати декілька хвилин. Дати туші розчинитись. Знімати туш вертикальними рухами: від коренів вій до кінчиків.
  • Для зняття водостійкої туші використовуйте масляні або жирні засоби. Найпростіший домашній засіб - соняшникова або оливкова олія. Змочити ватні диски теплою водою та прикласти їх на повіки на 2 хвилини. Зняти та прикласти на пару хвилин ватні диски з маслом. Акуратно видалити туш, рухаючись від коренів вій до кінчиків.
  • Якщо ви носите контактні лінзи, відмовтесь від водостійкої тішу та масляних засобів її видалення.
  • Видаляти тіні або підводку з повік треба спеціальними засобами, рухаючись по масажним лініям. Проводити ватним диском від внутрішнього куточка до зовнішнього та назад одним плавним рухом. Не розтирати та розтягувати шкіру, не втирайте в неї очищаючі засоби.
  • Намагатись проводити очищення шкіри проводити легкими похлопуючими рухами.
  • Ні в якому випадку не вмиватись милом, гарячою водою або холодною.

Живлення та зволоження

Для цієї цілі використовують косметичні креми, гелі та маски навколо очей. Обираючи засіб, вивчіть його склад, переконайтесь в тому, що засіб безпечний для очей. Обов’язково перевірте, чи не викликає він у вас алергії, наносячи на невелику ділянку шкіри.

Що стосується живильних та зволожуючих масок, то всі вони готуються на основі домашніх інгредієнтів та значно дешевше та безпечніше багатьох брендових косметичних засобів.

Живлення та зволоження

Правила нанесення кремів

  • Не розтирати та не розмазувати крем. Наносити його легкими рухами, прихлопуючи.
  • Не використовувати занадто багато засобу. Це не покращить, а погіршить стан шкіри. Від надлишку крему під очима з'явиться набряклість та круги.

Захист

Не забувати перед виходом на вулицю в сонячну погоду носити сонцезахисні окуляри або використовувати SPF креми для зони очей. Обирати моделі окулярів з широким склом. Чим яскравіше і інтенсивніше сонце, тим потужніше повинен бути захист лінз від ультрафіолету.

Тонізування

Лосьйони та маски на основі рослинних екстрактів відмінно освіжають та тонізують шкіру. Домашні лосьйони та маски на основі огірка, лимонного соку, косметичний лід з відвару трав - прекрасне доповнення до комплексного догляду за обличчям.

Маски довкола очей

Загальні правила нанесення домашніх масок довкола очей

  • Наносити маски на очищені підготовлені повіки, рухаючись проти годинникової стрілки. Рухи повинні бути постукуючі, легкі.
  • Якщо маска приготована з рідких інгредієнтів, пропитати нею ватні тампони та прикласти до повік.
  • Кожний засіб обов’язково перевіряти на алергічну реакцію. Нанести його на шкіру на повіці та почекати 15 хвилин. Якщо почервоніння, печіння або свербежу немає - наносити маску на повіки.
  • Доглядаючі маски наносять на 15-20 хвилин. Коректуючі (від навислої повіки, темних кіл або мішків під очима) - 35-40 хвилин.
  • Не використовуйте засіб зі скрабуючими елементами (меленою кавою, дрібними частинками рисового борошна), щоб не травмувати тонку дерму.
  • Намагайтесь змивати маски для шкіри довкола очей теплими відварами з трав. Обов’язково використовувати зволожуючі засоби.

Рецепти по догляду за шкірою довкола повік

Маска від зморшок з обліпихоюЖивлення та зволоження

Маска для повік з обліпихою - ефективний засіб від дрібних зморшок. Взяти 12 грамм ягід обліпихи та 3 мл масла лісного горіху. Перетерти ягоди через дрібне сито, змішати з маслом та нанести на попередньо очищену шкіру повік. Через десять хвилин вмитись теплим відваром м'яти або ромашки.

Домашня маска для шкіри довкола очей з ботокс-ефектом

15 мл соку алое з'єднати з 3 мл токоферолу (вітаміну Е) та помістити в морозилку у форму для льоду. Підготувати 2 марлеві тампони. Після видалення макіяжу, взяти 2 кубики готового засобу, роздробити їх. Нанести їх на повіки та прикласти тампони. Не наносити засіб на очне яблуко. Прикласти лід вище, ближче до брів.

Через 20 хвилин вмитись теплою водою та скористатись живильним кремом.

Маска від набряків під очима

Пюре однієї сирої картоплини з'єднати з 10 мл вершків, 2 мл каріте. Видалити косметику з повік, нанести підготовану маску на нижню повіку та потримати 15 хвилин. Акуратно видалити спонжем та нанести зволожуючий крем-гель.

Маска від синців та темних кіл

3 мл масла гранатових кісточок змішати з 8 гр сухої білої глини та 14 мл сметани. Спершу з'єднати глину та вершки. Довести до однорідного стану. Ввести масло та ще раз перемішати. Нанести на тонку паперову серветку та прикласти до повік. Для досягнення максимального ефекту процедуру потрібно повторити до 7 разів.

Підтягуюча маска для контуру повік

15 гр пюре запеченого гарбуза з’єднати з 5 мл масла пшениці. Очистити шкіру повік, нанести маску під нижню повіку та над очним яблуком на 1 см нижче лінії брів. Змити спонжем, змоченим в теплій воді. Посилити ефект може гель на основі гіалуронової кислоти.

Живильна маска з вівсянки та медуПідтягуюча маска для контуру повік

2 столових ложки вівсянки, 1 чайну ложку міцної чайної заварки, 2 чайних ложки меду, чайну ложку теплої води. Змішати інгредієнти та підігріти на водяній бані. На 20 хвилин нанести на область довкола очей, видалити засіб та завершити процедуру зволожуючим кремом.

Висновок

Маски для шкіри довкола очей - ефективний засіб по догляду за цією зоною. Вони допомагають боротися з широким спектром проблем: темними колами, зморшками, набряками, птозом (опущенням верхньої повіки). Регулярно використовуйте їх в рамках комплексного догляду та надовго зберігайте свою молодість та свіжість.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару