Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
SPRING SALE| ДО -35%
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Гарячий тренд 2021 – Шимер: що це і навіщо?

  • 07 січня 2021 в 22:42:47
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 65230
 

Зміст

Неправильне харчування, погіршення екології, шкідливі звички – фактори, що позбавляють нашу шкіру природного сяяння. Повернути здоровий «блиск» і привабливість допоможе шимер. Що це за косметичний засіб? Який ефект він забезпечує і як його правильно використовувати?

Шимер – це один із засобів декоративної косметики, насичений дрібними відражаючими частинками. При нанесенні на шкіру ці частинки вирівнюють її тон і надають природного «вологого» сяяння. Використовується шимер при макіяжі, а також для нанесення на тіло. Без нього не обходиться жодний модний показ, б'юті-зйомка або будь-який інший захід.

Шиммер на тілі

Шимер для тіла

Цей засіб являє собою крем для тіла, лосьйон або спрей, який надає м'якого сяйва як незагорілій, так і засмаглій шкірі. Багато косметичних засобів мають приємний аромат, тому їх використовують ще у якості лосьйону для тіла.

Шимер зручно використовувати влітку, наносячи на всі відкриті ділянки тіла (ноги, руки, зону декольте, шию).

Функції шимера для тіла

У цього засобу кілька важливих функцій:

  • зволоження шкіри;
  • вирівнювання тону шкіри;
  • створення м'якого сяйва.

ВАЖЛИВО! Користуватися цим засобом потрібно обережно. Деякі шимери в літню спеку можуть «потекти», залишаючи сліди на одязі. Також обов'язково протестуйте засіб вдома, щоб переконатися, що у вас немає алергії на компоненти в його складі.

Шиммер для обличчаШимер: косметика для обличчя

У створенні красивого макіяжу цей засіб грає не останню роль. Він використовується для кількох цілей:

  • надання шкірі обличчя ніжного сяйва;
  • підкреслення виступаючих зон (вилиці, лоб, ніс, простір під бровами, над верхньою губою);
  • візуальне збільшення очей, підняття брів;
  • надання рисам обличчя більшої виразності.

Шимери для обличчя мають декілька форматів: пудра, тіні, рум'яна і помада. Розберемо кожен вид окремо.

Пудра

Пудра, рум'яна, хайлайтер для особиПудра з шимером використовується у тандемі зі звичайною пудрою. Вона вирівнює тон шкіри, маскуючи недоліки. Наноситься засіб відразу після тонального крему. З її допомогою можна скорегувати риси обличчя, зробити його більш доглянутим і мерехтливим.

Рум'яна

Вони використовуються не так часто, як помада, тіні чи пудра з шимером. Сяючі рум'яна – атрибут вечірнього макіяжу для надання обличчю свіжості і виразності.

Хайлайтер

Шимер надає шкірі обличчя і тіла м'яке перламутрове сяйво, ефектно виглядає на засмаглій шкірі. При штучному освітленні він м'яко мерехтить і підкреслює красу обличчя. На відміну від нього, хайлайтер вважається засобом для моделювання обличчя. Він освітлює акцентні ділянки обличчя, але видимих ​​блискіток не містить. Природного сяяння шкіра набуває за рахунок сатинової текстури хайлайтера і його освітлюючого ефекту.

Макіяж з шимером для очейМакіяж з шиммери для очей

Шимерні тіні для повік заслуговують на особливу увагу. Це світловідражаючі тіні, що переливаються і блищать на світлі. Зазвичай вони наносяться для вечірнього макіяжу, але можуть використовуватися і для урочистих заходів вдень. Щоб тіні не виглядали дуже важко, вдень використовують світлі тони або комбінують світлі шимерні тіні з темними матовими. Темні блискучі тіні – прерогатива вечірнього макіяжу.

Сяючі тіні, що переливаються, це не лише атрибут вечірнього макіяжу, але й засіб, що дозволяє зробити очі більш розкритими та виразнішими. Світлі блискучі тіні наносяться під бровами та у внутрішньому куточку ока, а темні ближче до зовнішнього куточка ока.

Шимер для губ

Шиммер на губахЦе один з найулюбленіших косметичних засобів у більшості дівчат. Якщо блискучі тіні і пудра подобаються не всім представницям прекрасної статі, то від сяючої помади не в силах відмовитися жодна красуня.

Блискучі стіки зі світловідражаючими частинками візуально роблять губи більшими, привабливішими, злегка припухлими.

Такий же ефект забезпечує блиск для губ. Світлий сяючий блиск робить губи помітно пухлішими та більш доглянутими. Наносити шимерну декоративну косметику для губ рекомендується спеціальними пензликами для макіяжу.

ВАЖЛИВО! Небажано використовувати в одному макіяжі всі види косметичних засобів з шимером. Якщо ви робите акцент на очах, зробіть губи менш яскравими і не використовуйте для них шимерну помаду. І навпаки, якщо робите акцент на губах, значить макіяж для очей повинен бути менш вираженим.

Як правильно використовувати шимер для обличчя?

Головний секрет використання цієї декоративної косметики – нанести її так, щоб ви не виглядати вульгарно.

Розкриємо кілька правил правильного нанесення шимера.

  • Для ефекту сяйва зсередини використовуйте шимери на кремовій основі, а для виразного мерехтіння – пудру і рум'яна з розсипчастою текстурою. Трохи змочіть пензлик і обережно «вбивайте» засіб у шкіру у зонах обличчя, які ви хочете виділити.
  • Наносьте шимер тільки на виступаючі зони: вилиці, підборіддя, ніс, плечі, декольте. Не використовуйте засіб для маскування темних кіл, пігментації та інших недоліків шкіри.
  • Вибирайте засоби з шимером природних тонів. Якщо у вас смаглява шкіра, вибирайте бронзові тони. Блідій незагорілій шкірі підійдуть засоби з сріблястим сяйвом. Універсальний варіант, який личить усім без винятку – це шимери світло-бежевих тонів.

Шимер для нігтів

Шиммер на нігтяхВ якості шимера у нейл-дизайні використовують лаки або гель-лаки з підвищеним вмістом світловідражаючих частинок. Вони мають однорідну консистенцію і легко наносяться, рівномірно розподіляючись по всій поверхні нігтя. У підсумку на нігтях досягається покриття з акуратним відблиском. Завдяки шимеру ви можете створити яскравий оригінальний дизайн, адже використовувати його можна не лише для покриття всієї поверхні нігтя, але і промальовування дрібних деталей.

Для нанесення шимера необхідна стандартна процедура догляду за нігтями (видалення кутикули, корекція форми). Нанесіть засіб (лак або гель-лак) в два шари і ретельно висушіть. Покрийте закріплювачем або топом.

Як наносити шимер?Як наносити шиммер - макіяж

Розберемо покроково, як зробити шкіру обличчя сяючою і красивою за допомогою шимера.

  • На очищену зволожену шкіру обличчя нанесіть тональний крем.
  • М'якими круговими рухами розподіліть шимер по виділених ділянках.
  • Нанесіть трохи засобу на ділянку під бровами, біля зовнішнього куточка ока, арку над губою, у внутрішньому куточку ока.
  • Додатково рекомендується опрацювати лінію шиї (центральна частина), раковини вух (якщо зачіска висока і відкриває шию та вуха).

ВАЖЛИВО! Використовуйте кремові шимери. Їх легше нанести, вони ближче до текстури шкіри і добре її зволожують. Намагайтеся, щоб шимер був на 3-4 відтінки світліше тону вашої шкіри.

Висновок

Шимер – це тренд на красиву, сяючу здоров'ям і молодістю шкіру, який точно буде актуальним ще не один рік. Правильно використовуючи цей засіб, ви завжди будете не висоті!





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару