Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Ванночки для нігтів

  • 07 січня 2021 в 19:21:21
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 120216
 

Зміст

Міцні, красиві нігті - не тільки природний дар, але і результат комплексного догляду за ними. Якщо у вас ламкі та тонкі нігті, не впадайте у відчай! Регулярно робіть ванночки для зміцнення та росту нігтів, та результат не змусить себе довго чекати.

Ванночки для зміцнення нігтів

Корисні ванночки для нігтів - приємна та дуже ефективна процедура догляду за нігтями. Її можна проводити вдома, використовуючи прості інгредієнти. Поєднуйте ванночки для нігтів в домашніх умовах за переглядом улюбленого серіалу або шоу і тоді задоволення від процесу буде вдвічі більше!

Чому за нігтями потрібно доглядати?

Живильні ванночки для нігтів потрібні не тільки тим, у кого від природи слабкі, тонкі нігті, які Чому за нігтями потрібно доглядати?розслоюються та постійно ламаються.

Навіть здорові та міцні нігті потребують догляду та захисту через вплив на їх здоров'я цілого ряду факторів:

  • Зниження імунітету через вірусну інфекцію,затяжної хвороби;
  • Неповноцінне харчування, недостатня кількість вітамінів.
  • Гормональні збої, стресові ситуації.
  • Контакт з миючими хімічними засобами.
  • Зловживання лаками , моделювання нігтів.

Використання неякісних лаків, рідин для зняття лаку, матеріалів для нарощування нігтів. Ванночки для нігтів вдома - простий засіб, який захистить ваші нігтів від дії цих несприятливих факторів.

Як правильно робити зміцнюючі ванночки для нігтів в домашніх умовах?

Щоб процедура принесла користь, потрібно робити її правильно. Щоб нігті перестали слоїтись, робіть ванночки для нігтів, що розслоюються, регулярно. Якщо ви схильні до алергії, ретельно підбирайте склад засобу, наприклад, відмовтесь від меду або полуниці, якщо у вас є алергія на ці продукти. Якщо на руках є подряпини та рани, не робіть ванночки для нігтів з лимоном, сіллю, щоб не викликати неприємне печіння та почервоніння. Стандартний час проведення процедури - 15 хвилин. Закінчивши процедуру, обов'язково нанесіть зволожуючий крем для рук. Використовуйте теплу воду. В ній компоненти зберігають свої властивості, і шкіра рук не сильно розпарюється.

Для кожної ванночки робіть новий розчин цілющого засобу. Процедура має накопичувальний ефект та має на увазі регулярне проведення. Чергуйте різні компоненти ванночок, щоб дозволити нігтям заповнити нестачу корисних елементів. Робіть процедури не тільки для лікування пошкоджених нігтів, але і для профілактики. Поєднуйте ванночки для зміцнення та росту нігтів з іншими засобами догляду: маслами, кремами, живильними масками.

Ванночки для росту нігтів

Ванночки для росту та зміцнення нігтів готуються на основі різних інгредієнтів. Більшість з них на водній основі. Воду беруть в якості Ванночки для росту нігтівбазового компоненту. До неї додають морську сіль, лимонний сік, йод, желатин, соду, суху гірчицю та багато всього іншого. Зробити ванночки для зміцнення нігтів в домашніх умовах дуже просто. Досить змішати компоненти з теплою водою в неметалічний ємності та опустити в неї кінчики пальців на 15-20 хвилин. Такі прості ванночки для нігтів бажано робити не частіше, ніж 1 раз на тиждень або після кожного зняття гель-лаку чи нарощених нігтів для відновлення та зміцнення нігтьової пластини.

Желатинові ванночки для швидкого росту нігтів

200 мл молока змішайте з чайною ложкою меду та двома чайними ложками желатину. Підігрійте молоко до кімнатної температури та додайте желатин. Розмішайте до стану киселю та додайте мед. Опустіть руки в приготовану суміш на 20 хвилин. Помийте руки в теплій проточній воді та нанесіть крем. Після кожної ванночки для нігтів для росту нанесіть зволожуючий крем масажними рухами. Втирайте крем в кожний нігтик.

Желатин з ромашкою

Такі ванночки для нігтів для швидкого росту ще і позбавляють від грибка та розслоювання нігтьових пластин. Для приготування візьміть 200 мл настоянки аптечної ромашки та 2 чайні ложки желатину. Підійгрійте настоянку. Введіть в неї желатин та доведіть суміш до стану киселя. Остудити, потім опустити руки в готовий розчин на 20 хвилин. Такі ванночки для росту нігтів в домашніх умовах можна використати і для ніг. Це відмінна профілактика грибка, а також лікування пошкоджених нігтів.

Масляні ванночки для нігтів - ще один засіб, що стимулює їх ріст. Для їх приготування використовують оливкову або рослинну олію. Змішайте декілька крапель рідкого вітаміну Е, з 4-ма столовими ложками підігрітого оливкової олії та додайте декілька крапель йоду. Через півгодини видаліть засіб паперовою серветкою. Водою змивати його не потрібно.

Ванночки для нігтів з морською сіллю

Швидкий ріст, захист від розслоювання та міцність гарантують ванночки для нігтів з сіллю. Морська та поварена сіль - джерело калію, йоду, корисних мікро та макроелементів. Щоб корисні елементи вивільнялись з солі швидше та вбирались у тканину нігтьової пластини, ванночки з морської солі для нігтів повинні бути трохи гарячими. Для приготування підігрійте пів-літра води та додайте в неї 5 столових ложок морської солі. Ванночка з сіллю для нігтів повинна бути концентрованою, інакше процедура не дасть бажаного результату.

Відгуки про ванночки для нігтів з морською сіллю говорять, що ця процедура є ефективною, оскільки завдяки їй нігті набувають міцності, краще ростуть, виглядають здоровими.Ванночки для нігтів з морською сіллю

Ванночка для нігтів з йодом

Йод - корисний засіб, що зміцнює нігті, тому його додають до складу різних засобів лікування та профілактики.

Ванночки для нігтів з йодом готуються на водній основі. Найпопулярніший рецепт:

  • 0,5 л теплої води;
  • 10 крапель йоду (спиртового розчину);
  • 5 столових ложок повареної кухонної солі.

Важливо! Не перебільшити з йодом. Спирт, що входить до його розчину, сушить нігті та шкіру довкола них. Потримайте руки у ємності з підготовленим складом. Нанесіть будь-який живильний крем. Йодова ванночка для нігтів триває 15-20 хвилин. Намагайтесь не перетримувати руки у засобі через спирт.

Сольові ванночки для нігтів

З повареною сіллю, яка є у кожної господині, можна зробити корисні ванночки для рук та нігтів. До складу цих засобів входять тепла вода та не менше 5 столових ложок солі. В якості додаткових інгредієнтів, що посилюють ефективність зміцнюючих ванночок для нігтів, використовують лимонний сік. На пів літру води вам знадобиться сік половинки лимону. Така маска висвітлює, зміцнює нігті та стимулює їх ріст, а також позбавляє нігтьову пластину від пожовтіння. Цей засіб можна використовувати і для нігтів на ногах, що жовтіють з віком.сольові ванночки

Ванночки для нігтів перед манікюром

Перед обрізним манікюром обов'язково робити ванночку для пом'якшення кутикули. Додайте до неї морську сіль, декілька крапель йоду або лимонного соку. Вони пом'якшують кутикули та приносять користь нігтям. Так обов'язкова процедура по догляду за нігтями стане вдвічі корисною.

Ванночки та маски для нігтів в домашніх умовах

 

Висновок

Це простий та приємний засіб для домашнього догляду, який допоможе нігтям стати міцніше та красивіше. Якщо робити такі процедури регулярно, ви оздоровите свої нігті, а здоровим нігтями не страшні будь-які експерименти зі зміною кольору лаку та малюнків, форми.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару