Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
18.04. ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ ДО 15:00
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як підібрати тональну основу?

  • 13 серпня 2021 в 17:28:56
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 3069
 
Яна Штепа
Brand manager Kodi professional of makeup Сторінка майстра

Makeup artist, stylist, brow expert. Brand manager Kodi professional of makeup. Ведучий інструктор-технолог Kodi professional.- Міжнародний суддя чемпіонатів з макіяжу. Срібний призер Чемпіонату Світу в Австрії Special Award 2019 номінації Purple Brush Makeup

Правильно підібраний тональний крем може підкреслити всі достоїнства зовнішності. В процесі вибору кращого тону грають роль його консистенція, формула, фініш, стійкість, покриваюча здатність і, звичайно ж, відтінок. Занадто світлий тон зробить зовнішній вигляд менш гармонійним, а надто темний — створить на обличчі ефект маски. Секретами вибору ідеальної тональної основи ділиться провідний візажист-технолог бренду Kodi Professional Яна Штепа.

Для чого потрібна тональна основа для обличчя?

Тональна основа — один з найпопулярніших косметичних декоративних продуктів, що є як в арсеналі професійного візажиста, так і на туалетному столику багатьох жінок. Тональна основа представляє собою кремовий продукт з оптимальним вмістом тонуючих пігментів, що створюють візуальний ефект вирівнювання кольору обличчя.

Не потрібно плутати тональну основу з консилером і коректорами. Це косметичний засіб не призначений для перекриття і маскування недосконалостей на кшталт постакне, пігментних плям і висипань. Тон покликаний вирівняти загальний відтінок обличчя і приховати дрібні недоліки.

Для чого потрібна тональна основа для обличчя?

Якою повинна бути тональна основа?

Тональна основа повинна відповідати вашому типу шкіри і потребам епідермісу. Для цього рекомендовано ознайомитися з видами тональних основ, представлених в сучасному б'юті-сегменті:

  1. Кремові. Можуть мати різну щільність покриття, стійкі, пігментовані основи, які найчастіше використовуються для фото- та відеозйомки. Це найпоширеніша формула випуску тону.
  2. Рідкі. Рідкі тональні основи по-праву вважаються сучасною б'юті-класикою, відрізняючись легкістю нанесення і розподілу. Такий тон ідеальний на кожен день.                            Рідка тональна основа від Kodi Professional
  3. Флюїди. Тональні флюїди не приховають істотні недосконалості, але зможуть зволожити шкіру і злегка вирівняти її відтінок.
  4. Кушон. Новинка, яка полюбилася багатьом визажистам і звичайним користувачам, завдяки своїй компактності та універсальності. Тоном просякнута губка в спеціальному футлярі, а нанесення відбувається спонжем, що дозволяє самостійно регулювати щільність покриття.
  5. ВВ- і СС-креми прийшли до нас з азіатського косметичного сегменту, але залишилися на європейському ринку, завдяки універсальній формулі, яка об'єднує догляд, маскування і SPF-захист.ВВ-крем від Kodi Professional

Важливо підібрати тональний крем, враховуючи особливості та потреби своєї шкіри, її відтінок, а також завдання макіяжу. Так, наприклад, для вечірнього виходу потрібно віддати перевагу стійкому кремовому тону, в той час як для легкого денного мейку підійде тональний флюїд.

Які бувають кольори тонального крему?

Сучасний косметичний ринок постійно розширює спектр відтінків тональних засобів, щоб кожна жінка могла знайти оптимальний продукт саме для її кольору шкіри. Представляємо вашій увазі таблицю найпопулярніших відтінків тону, наявних в б'юті-сегменті:

Відтінок тональної основи
Відтінок шкіри
light для найсвітлішого відтінку шкіри (слонова кістка)
fair звичайна світло-бежева європейська шкіра
medium light или medium більш темна європейська шкіра, стає візуально помітним легкий жовтий чи коричневий відтінок
medium или olive світло-оливкова або темно-бежева шкіра. Південно-європейська шкіра
tan или medium dark
справжня оливкова і до карамельної — колір хорошої засмаги
brown и dark brown шкіра коричневого відтінку
black или dark
насичений шоколадний відтінок шкіри

Професійна тональна основа в форматі рефілів від Kodi Professional представлена ​​великою палітрою відтінків, які можна комбінувати між собою, отримуючи ідеальний колір.

Як правильно підібрати колір тонального крему?

Для європейців характерні два основних підтони шкіри:

  • рожевий;
  • золотий.

Якщо шкіра досить смаглява або має жовтуватий (золотий) відтінок, то вам слід вибирати тональні основи з теплим підтоном. Якщо ж шкіра досить бліда і рожева, то варто віддати перевагу холодним відтінкам тонального засобу.

Щоб уникнути популярних помилок при покупці нового тону, радимо вам:

  • проводити тест тільки на чистій шкірі без косметики;
  • вибирати тональний крем не під штучним освітленням, а вийшовши на денне світло;
  • тестувати відразу кілька відтінків;
  • якщо у вас немає можливості використати тестер крему на обличчі, підійде також область шкіри на ключицях і на центральній частині обличчя.

Виконуючи ці рекомендації і керуючись підказками професіоналів, ви зможете підібрати саме той відтінок, який гармонійно доповнить ваш тип зовнішності.

Як правильно підібрати колір тонального крему?

Як правильно підібрати колір тонального крему?

Який колір тонального крему підходить для смаглявої шкіри?

Засмага найменше потребує маскування недосконалостей, але якщо у візажиста виникла така необхідність, то потрібно віддавати перевагу карамельно-медовим, персиковим, золотистим, шоколадним відтінкам або теплому бежу. Подібна колірна гамма зустрічається в тональній основі в рефілах у відтінках 02 і 03. На фінальному етапі прийняття рішення візажисти рекомендують вибрати тон на піввідтінку світліше звичайного.

Як вибрати тональний крем для жирної шкіри?

Прийнято вважати, що власникам жирної шкіри потрібно використовувати щільні, криючі тональні основи, але це зовсім не так. Подібні косметичні продукти тільки підкреслюють текстуру шкіри і провокують більш інтенсивне вироблення себуму. Візажисти рекомендують вибирати:

  • тональні основи з матовим фінішем або велюровою текстурою;
  • мінеральні тональні основи.

Тональна основа Kodi Professional забезпечує ступінь покриття середньої щільності і красивий, природний велюровий фініш. А безпечний, збалансований склад, який не містить олій, не забиває пори, дозволяючи шкірі дихати. Щоб продовжити стійкість макіяжу, також важливо зафіксувати результат старань, скориставшись дрібнодисперсною пудрою.

Рідка тональна основа від Kodi Professional

Як вибрати тональний крем для сухої шкіри?

Як правило, суха шкіра часто відчуває нестачу вологи, вона тьмяна і схильна до утворення лущення. Завдання тональному крему — приховати ці недосконалості, вирівняти відтінок обличчя і при цьому зволожити епідерміс. При роботі з сухою шкірою роль відіграє її правильна підготовка:

  1. Обов'язково нанесіть на обличчя свій базовий догляд. Також можна вдатися до допомоги гіалуронової сироватки або живильної відновлювальної маски з комплексом біологічно-активних речовин.
  2. Відмінним способом підготовки шкіри перед нанесенням тону стане зволожуюча база з сяючими мікрогранулами від Kodi Professional. Легка консистенція зручно наноситься, рівномірно розподіляється і добре вирівнює шкіру.
  3. Відмінним завершенням образу стане нанесення легкого тону в зручному форматі кушону. Він лягає на шкіру невагомою вуаллю і не підкреслює її текстуру, додатково зволожуючи епідерміс.

Основа продукту, яким ви будете користуватися, повинна бути полегшеною, кремовою для рівномірного покриття.

ВВ-крем від Kodi Professional

Як вибрати тональний крем для комбінованої шкіри обличчя?

При комбінованому типі шкіри особливі труднощі викликають зони підборіддя, лоба і крил носа. Саме тут пори, як правило, розширені, а також присутній підвищений рівень вироблення себуму. Вибираючи тон, уникайте занадто жирних текстур, хорошою альтернативою стане тон в форматі стіку від Kodi Professional або серія класичних тональних основ Kodi.

Також не забувайте припудрювати тональну основу для фіксації макіяжу, продовження її стійкості і щоб прибрати жирний блиск. Компактна пудра з шовковистою мікронізованою текстурою гарантує невагоме покриття. До її складу входять мінеральні компоненти, використання яких показано при жирному і комбінованому типі шкіри.

Як визначити підтон тонального крему?

Правильне визначення кольоротипу власної шкіри є запорукою коректного вибору ідеального тону. Для цього необхідно зробити кілька простих дій:

  1. Оцініть колір вен. Краще це робити на області згину руки, адже вона природним чином захищена від сонця. Якщо вени мають зеленуватий відтінок, то швидше за все ви володарка теплого кольоротипу. Якщо пурпурний або синюватий — холодного.
  2. Піднесіть до обличчя білосніжний аркуш паперу. Часто білий колір підходить тільки холодному типу шкіри. Люди з теплим коліротипом гармонійно поєднуються з кремовими і бежевими відтінками.
  3. Який у вас колір очей і волосся? Природа — найкращий творець, який продумує кожну деталь. Дівчата з блакитними або світлими очима частіше мають холодний тип шкіри, а дівчата, в прожилках очей яких присутні золотисті елементи, — теплий.

Відповідно до типу вашої шкіри визначається і підтон тонального крему. Спеціальна позначка часто є прямо на етикетці засобу, щоб спростити вибір для покупця.

Як визначити підтон тонального крему?

Як підготувати шкіру до нанесення тонального крему?

Доглянутість шкіри і її правильна підготовка до нанесення макіяжу — запорука успіху. Не нехтуйте цими етапами, якщо хочете домогтися ідеально рівного покриття:

  • ексфоліація. Делікатне відлущування з використанням ензимної серветки або м'якого кремового пілінгу допоможе позбутися від ороговілого шару епідермісу і домогтися більш рівної текстури шкіри;
  • в залежності від потреб шкіри також можна використовувати зволожуючу, тонізуючу або себуморегулюючу маску;
  • базовий крем для чутливої ​​області навколо очей і крем для обличчя стануть завершальними продуктами системи щоденного догляду.

Використання бази під макіяж не є обов'язковим, але рекомендовано в тому випадку, якщо ви хочете надати шкірі додаткове сяйво і вирівняти її текстуру.

База під макіяж від Kodi Professional

Чи можна користуватися тональним кремом щодня?

Сучасні косметичні тональні основи не несуть шкоди для шкіри. Вони мають збалансований, безпечний склад, збагачений рядом активних доглядових компонентів і рослинних екстрактів. Якісна, сертифікована основа не провокує появу висипань або алергічної реакції. Єдиною умовою є правильне очищення шкіри в кінці дня з використанням гідрофільного масла або міцелярної води.

Міцелярна вода від Kodi Professional

Що означає матуюча тональна основа?

Ефект матовості в тональній основі актуальний для жирної та комбінованої шкіри, так як саме ці типи епідермісу схильні до зайвого вироблення себуму. Давайте разом розглянемо механізм дії матуючого тонального крему:

  • спеціальні абсорбуючі компоненти в складі поглинають надлишок себуму і надовго запобігають появі жирного блиску;
  • ультрамілкі мінерали також виступають в ролі губки, прибираючи жирність з шкіри;
  • іноді в матуючі тональні основи додають себорегулюючі компоненти, які проникають всередину епідермісу і контролюють роботу сальних залоз.

Матуюча тональна основа має підвищену стійкість, відмінні адгезивні здатності і чудову покриваність.

Який тональний крем рекомендують візажисти?

При виборі тональної основи візажисти керуються кількома принципами:

  • для фото- та відеозйомки слід використовувати тональний крем з HD-частинками, що буде створювати ефект фотошопу в об'єктиві камери. Хорошим вибором стануть рефіли від Kodi Professional, які представлені широкою палітрою відтінків. Їх можна змішувати на палітрі для досягнення потрібного тону;
  • власниці проблемної, жирної та комбінованої шкіри оцінять класичну тональну основу в складі якої відсутні важкі масла і комедогенні компоненти. Тон лягає рівною вуаллю, має природний велюровий фініш і відрізняється хорошою стійкістю;
  • любительки "макіяжу без макіяжу" по-достоїнству оцінять тон в компактному форматі кушону. Це спеціальна губка просочена рідким тональним засобом. Покриття можна нашаровувати на проблемних ділянках, при цьому воно виглядає дуже природно і невагомо;
  • на кожен день візажисти рекомендують вибирати СС або ВВ-крем з легким покриттям і додатковими доглядовими властивостями. Такий продукт не просто покращує ваш зовнішній вигляд, але і захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолету.

При виборі комфортного для вас тонального засобу враховуйте свій тип шкіри, завдання, які стоять перед тональною основою і властивості того чи іншого продукту. Правильно підібраний тональний крем непомітний для оточуючих, але надає внутрішнє відчуття впевненості в своєму бездоганному зовнішньому вигляді.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару