Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Чи можна покривати нігті гель-лаком під час вагітності?

  • 22 липня 2022 в 17:31:55
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 3566
 

Вагітність — це той період у житті кожної жінки, коли необхідно відповідальніше підходити до свого здоров'я, тому вибір косметичних процедур в салоні краси підлягає більш критичному розгляду. Покриття нігтів гель-лаком під час вагітності є тією послугою, яка викликає багато суперечливих думок. Одні налаштовані категорично та наполягають на повній відмові від салонного манікюру та інших косметичних процедур, інші продовжують відвідувати салони краси протягом усього терміну вагітності. Давайте розглянемо питання, чи можна наносити на нігті гель-лак під час вагітності з професійної точки зору.

Плюси використання гель-лаку під час вагітності

Професійні технологи заявляють, що незважаючи на наявність у складі гель-лаку та спеціальних засобів активних елементів та хімічних сполук, покриття не проникає у нігтьову пластину настільки глибоко, щоб пошкодити малюку. Перевагою гель-лакового покриття є його довгостроковий результат у порівнянні зі звичайним лаком для нігтів. Таким чином, оновлювати манікюр можна значно рідше, приблизно раз на 2-3 тижні.

Вагомий плюс гель-лакового покриття в тому, що його не обов'язково видаляти за допомогою сильнодіючих рідин з інтенсивним запахом. Гель-лак легко спилюється фрезером, залишаючи нігтьову пластину неушкодженою.

Використовуючи гель-лак під час вагітності, ви не завдаєте організму такої шкоди, як при моделюванні нігтів гелем або акрилом, оскільки сама технологія нанесення матеріалу більш безпечна.

Щільне, в міру еластичне, гель-лакове покриття надійно захищає нігті, які схильні до ламкості та відшарування під час вагітності, від зовнішніх впливів. Під час вагітності у жінки спостерігається часта зміна настроїв, а доглянуті нігті з ефектним гель-лаковим покриттям, якими хочеться милуватися, здатні повернути гарний настрій за будь-яких обставин.

Мінуси використання гель-лаку під час вагітності

Мінуси покриття нігтів гель-лаком під час виношування пов'язані з деякими незручностями, які може відчувати майбутня мама під час проведення процедури:

  1. Гель-лаки та спеціальні засоби, що використовуються у покритті нігтів, мають слабко виражений специфічний запах, який може бути дуже гострим для нюху вагітної жінки. Особливо якщо існують інші ознаки токсикозу.
  2. Покриття нігтів гель-лаком навіть у простій техніці виконання займає близько години часу, протягом якої потрібно перебувати в статичній позі. Це досить складно переноситься під час вагітності.

  1. У період виношування у жінки спостерігається зміна гормонального фону, за рахунок чого складно спрогнозувати, наскільки стійким буде гель-лакове покриття в носінні. Гормональні зміни також зумовлюють можливу появу алергічних реакцій на ті чи інші засоби та матеріали. Навіть якщо до вагітності аналогічні процедури переносились спокійно.
  2. Під час покриття нігтів гель-лаком при вагітності необхідно дотримуватися додаткових запобіжних заходів, наприклад, одягати маску при спилі нігтів фрезером, щоб не дихати пилом, а також проводити процедуру в приміщенні, що добре провітрюється.

Якщо складнощі Вас не лякають, то дуже важливо звернутися до перевіреного майстра, який використовує в роботі лише якісні матеріали та дотримується санітарних норм під час процедури.

В завершенні

Щоб прийняти правильне рішення щодо покриття гель-лаком під час вагітності, в першу чергу прислухайтеся до свого організму. Якщо під час процедури ви почуваєтеся некомфортно чи напружено, надто сильно реагуєте на запах спеціальних засобів, це не для вас. Залишатися природно-гарною можна і просто замовивши апаратний гігієнічний манікюр або педикюр у б'юті-салоні. Якщо негативних реакцій на покриття нігтів гель-лаком не спостерігається, і ви спокійно переносите пов'язані з процедурою незручності, то обмежувати себе зовсім необов'язково. Будьте досконалі у будь-який час свого життя.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару