Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Що таке патчі під очі та як ними користуватись?

  • 07 січня 2021 в 22:31:21
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 8526
 

Зміст

Патчі - це ефективний косметичний засіб, здатний буквально освіжити погляд, прибравши під очима ознаки втоми та вікові зміни, що непомітно підкрадаються. Які види патчів існують? Як користуватись цими чарівними наліпками під очі?

 

Якими бувають патчі?

Patch з англійського перекладається як “латочка” і цю назву унікальні наліпки під очі отримали не просто так, адже вони вважаються експрес-методом рішення цілого спектру питань:

  • зволоження шкіри довкола очей;
  • покращення тонусу;
  • розгладження неглибоких зморшок;
  • усунення темних кіл під очима;
  • зменшення набряку.

За складом та напрямком дії вони поділяються на декілька видів: гідрогелеві, колагенові, силіконові, тканинні, з мікро голками. Також є одноразові та багаторазові. Розглянемо кожен вид більш детально.

Переваги патчів під очі

Переваги патчів під очі

У цього косметичного засобу, який полюбляє велика кількість дівчат, є чимало переваг:

  • Простота використання. Все, що потрібно - наклеїти патчі та почекати 15-45 хвилин.
  • Швидкий ефект. Видимі покращення в стані шкіри ви помітите одразу після зняття міні-маски.
  • Після використання засобу можна робити звичайний макіяж, тому патчі зручно використовувати вранці, поки збираєтесь на роботу, навчання або на ніч, щоб зняти напругу та втому.
  • Зручно брати з собою в поїздку, на відпочинок.

Навіщо потрібні патчі для очей?

 

Гідрогелеві патчі

Гідрогелеві патчі

В основі цих засобів гіалуронова кислота, що утримує воду, а також пептиди та мікрочастини речовин, що омолоджують, нікотинова та аскорбінова кислоти. Такий склад забезпечує омолоджуючий ефект, стимулює шкіру виробляти власний еластин та колаген, попереджає передчасне старіння.

Гідрогелеві наліпки щільно лягають на шкіру, забезпечуючи легкий компресійний ефект, стимулюють мікроциркуляцію в цій ділянці та вбирання нею живильний речовин.

Ці наліпки можна використовувати не тільки для нижньої повіки, але і для інших ділянок шкіри та обличчі та шиї.

Головна дія гідрогелевих патчів - зменшення виразності зморшок в зоні нижньої повіки.

Колагенові

 

Головна речовина у складі цих наліпок - водорозчинний колаген. Він володіє вираженим антивіковим ефектом, тобто згладжує зморшки, підтягує шкіру, але дія цього засобу не довготривала. Ефект зазвичай триває всього декілька годин, але цього достатньо, щоб вони могли бездоганно виглядати на будь-якій важливій для вас події, швидко позбувшись від ознак втоми та сіточки дрібних зморшок на нижній повіці.

Більш стійкий та помітний ефект дає регулярне використання цього косметичного засобу. Колаген у складі патчів сприяє оптимізації процесів відновлення шкіри, зволожує її зсередини.

Силіконові

Силіконові патчі під очі

Ці патчі складаються з силікону, що утворює плівку з розгладжуючим ефектом. Їх можна використовувати не тільки для ліфтингу нижньої повіки, але і для захисту шкіри при фарбуванні вій, ламінуванні, нанесенні макіяжу.

Зручне нанесення та форма “подушок” повністю повторює контур нижньої повіки.

Тканинні

Тканинні патчі під очі

Це натуральна тканина (найчастіше бавовняна), що просякнута кремом або гелем з живильним складом з мінералів, вітамінів, сироватки. Через те, що вони не утворюють плівки та не прилягають так щільно, як інші виді патчів, ліфтинг-ефекту у них немає. Зволоження та живлення шкіри має короткочасний ефект. Ці патчі найдоступніші по вартості.

Патчі з мікроголкою

Патчі з мікро голками

Цей вид патчів - поєднання домашнього догляду звичайними масками (патчами) та салонної косметологічної процедури з “ін’єкціями”. В патчах з мікро голками міститься тверда активна речовина у вигляді мікроскопічних “голок”. Стикаючись зі шкірою, вони “проколюють” її, і, проникаючи вглиб дерми, розчиняються. При нанесенні цих наліпок виникає легке поколювання, яке проходить через декілька хвилин. Через деякий час наліпки видаляються, а шкіра під очима стає рівною, свіжою та молодою.

Які види патчів бувають за спрямованою дією?

Кожний вид міні-масок під очі має свою дію, тому патчі зазвичай розділяють на:

  • Патчі від зморшок. У складі цих міні-масок колаген, гіалуронова кислота, іони колоїдного золота. Золоті патчі особливо популярні не тільки тому, щоб вони підтримують еластичність шкіри, її пружність та красу, але і завдяки своєму зовнішньому вигляду. Пластирі для розгладження наносять ближче до зовнішнього куточка ока.
  • Патчі від мішків. Вони володіють дренуючим ефектом, що сприяє відтоку рідин з тканин, забезпечують лімфодренаж. Патчі від набряків швидко відновлюють мікроциркуляцію в тканинах, що підтримує водний баланс на оптимальному рівні, не дозволяючи набрякам з'являтися знову.
  • Патчі від синців. Пептиди та рослинні компоненти сприяють нормалізації тону шкіри, усувають сліди втоми. Екстракт слизу равликів, перлова пудра, ретинол та інші корисні компоненти у складі таких міні-масок дають виражений ефект, освітлюють шкіру, позбавляються від дрібних зморшок. Такі пластирі клеють ближче до внутрішнього куточку ока.

Як правильно користуватись патчами для очей?

як користуватися патчами для очейВикористовувати ці косметичні міні-маски зовсім не складно, але знати, як правильно клеїти патчі просто необхідно.

  • Вмити обличчя з очищаючою пінкою або іншим косметичним засобом для очищення шкіри та видалення макіяжу. Дати обличчю гарно висохнути.
  • Ознайомитись з інструкцією, щоб дізнатись час дії маски.
  • Вийняти патчі з упаковки та акуратно видалити захисне покриття.
  • По закінченню часу, вказаного виробником, акуратно видаліть наклейки.
  • Якщо на шкірі залишилась діюча речовина, акуратно розподілити її по шкірі легкими, похлопаючими рухами, не розтягуючи шкіру.

Після маски не потрібно вмиватись та одразу можна приступити до нанесенню мейк-апу.

Помилки при використанні патчів

помилки використання патчів для очейРозберемо найбільш розповсюджені помилки у застосуванні цього косметичного засобу.

  • Якщо патчі не багаторазові, повторно їх використовувати не можна. Концентрація діючих речовин після використання змінюється або вони зовсім зникають, тому повторне використання не є ефективним.
  • Якщо після нанесення засобу ви відчуваєте печіння, неприємні відчуття, різь в очах, видаліть пластирі та вмийтесь.
  • Не тримайте пластирі на шкірі довше, ніж вказано виробником. Це не робить дію маски більш вираженою, а ефект - більш стійким. Набагато корисніше - регулярне використання патчів.
  • Користуйтесь міні-масками мінімум два рази на тиждень.
  • Не використовуйте засіб, якщо у вас є алергія на будь-яких з його компонентів.

Висновок

Швидкий виражений ефект, просте використання, зручний формат - головні якості патчів, за які їх так полюбляють жінки з різних країн світу. В них є тільки один недолік - короткочасність ефекту. Проблема вирішується комплексним доглядом за шкірою очей та частим використанням цих наліпок під очі.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару