Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
SPRING SALE| ДО -35%
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Манікюр в домашніх умовах

  • 07 січня 2021 в 19:56:08
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 7790
 

Зміст

Вислів класика про те, що “бути можна слушною людиною та думати про красу нігтів” для багатьох сучасних дівчат актуально як ніколи. На жаль, зовсім не всі мають достатньо часу на відвідування манікюрного салону, надаючи перевагу домашньому догляду за нігтями.

Манікюр в домашніх умовах

Доглядати за нігтями вдома зовсім не складно. Якщо використовувати декілька спеціальних інструментів та проводити процедуру регулярно, нігті завжди будуть виглядати доглянуто та красиво.

Як зробити манікюр в домашніх умовах? Вам допоможе проста покрокова інструкція.

Етап 1. Підготовка інструментівфото - нігті на руках

Якщо ви плануєте робити манікюр самостійно, підготуйте всі необхідні інструменти.

Вам знадобиться:

  1. манікюрні ножиці;
  2. щипці для видалення кутикули;
  3. пилочка для нігтів (бажано скляна з абразивністю від 180 грит);
  4. лопатка-топорик або пушер.

Додатково можна використовувати полірувальник або баф з абразивністю не менше, ніж 400 грит. Він потрібен для полірування поверхні нігтів перед його покриттям гель-лаком або звичайним манікюрним лаком. Для нанесення декоративного покриття гель-лаком вам знадобиться УФ-лампа або LED-лампа.

Починаючи домашній манікюр, переконайтесь, що всі інструменти готові та лежать під рукою. Проведіть їх санітарну обробку спиртом або іншим спеціальним дезинфікуючим засобом. Навіть якщо крім вас ніхто не збирається робити ними манікюр, не нехтуйте правилами гігієни. Також вам знадобляться ванночка, чистий рушник та тепла вода з морською або кам'яною сіллю.

Етап 2. Початок роботи

Манікюр в домашніх умовах так, як і в салоні, починається з корекції довжини та форми нігтів. Проводиться цей процес на суху, тобто до розмочування кутикули у ванночці з сіллю.

Підпилюючи нігтів, тримайте пилочку строго перпендикулярно. Рухайтесь від краю нігтя до середини. Тільки коли нігті підстрижені та підпиляні, можна приступати до розм'якшення кутикули спеціальними сумішами або у ванночці з водою.

Етап 3. Видалення кутикулифото - видалення кутикул

Перед тим, як робити манікюр вдома, вибрати спосіб видалення кутикули. Вона видаляється класичним та європейським способом. Для класичного потрібно пом’якшити її у ванночці з водою. Європейський спосіб має на увазі використання засобів “для розчинення” кутикули, під дією яких вона просто тане та легко видаляється пушером або апельсиновою паличкою.

Перший спосіб ще називають обрізним манікюром, а другий - необрізним.

Якщо на пальцях є задирки, щоб зробити манікюр якісно, їх потрібно розпарити та акуратно відрізати щипцями, не натягуючи шкіру.

Етап 4. Заключний

Під час завершення красивого манікюру вдома, обов'язково нанести на руки зволожуючий живильний крем. Необхідно ретельно втерти його в зону довкола нігтів. На цьому етапі рекомендується наносити на нігті лікувальні покриття (перед цим бажано знежирити нігтьову пластину або дати крему ввібратися), захисні прозорі емалі.

Етап 5. Нанесення декоративного покриття

Манікюр вдома означає нанесення на нігті декоративного покриття. Якщо ви надаєте перевагу яскравим відтінкам та любите різноманіття, придбайте улюблені лаки та змінюйте покриття частіше. Якщо ви користуєтесь звичайними манікюрними лаками, треба знежирити поверхню нігтя та нанести лак.

Набрати на пензлик трохи лаку. Спочатку нанести його на центральну частину нігтя, а потім - на його бокові частини. Намагайтесь не зачепити бокові валики, відступити від них 1 мм. Обов'язково наносити лак у два шари, навіть якщо він темний та насичений. Два шари лаку точно передадуть його відтінок, а покриття не зітреться через 1-2 дні. Не забудьте закінчити процедуру нанесення закріплювачем.

Покроковий манікюр та покриття нігтів гель-лаком

Манікюр в домашніх умовах покроково з наступним покриттям їх гель-лаком виконується таким же чином, як і звичайний гігієнічний манікюр.

  • Підрізати нігті до бажаної довжини та акуратно підпилити краї.
  • Видалити кутикулу спеціальним засобом або за допомогою щипців для її видалення, попередньо замочивши її у воді.
  • Висушити нігті та відшліфувати поверхню пластини бафом.
  • Знежирити поверхню нігтьової пластини.

Тепер можна зробити красивий манікюр з гель-лаком, який буде триматися близько 3 тижнів.

  • Нанести на нігті прозоре базове покриття, запечатати кінчики та висушити його в УФ-лампі протягом 2-3 хвилин. Як тільки покриття стане твердим, можна переходити до нанесення кольорового гель-лаку.
    фото - манікюр і нігті
  • Покрити нігті кольоровим гель-лаком у два шари. Висушити перший шар, і тільки потім нанести другий. Час полімеризації (затвердіння) покриття 2-3 хвилини.
  • Нанести топ або фінішне покриття до затвердіння. Також висушити його в лампі. Він надасть покриттю потрібну міцність та довготривалість. Завдяки йому воно буде носитись до 3 тижнів.
  • Обробити поверню нігтів серветкою без ворсу, щоб видалити липкий шар. Міняти серветку через 3 нігтя, щоб зберегти глянцевий блиск покриття на всіх нігтях.

Важливо правильно робити манікюр з гель-лаком, інакше замість стійкого покриття, ви отримаєте покриття, яке зіпсується досить швидко. Зробити красивий манікюр в домашніх умовах допоможуть різноманітні техніки та інструменти для створення малюнків: тонкі пензлики для розпису, дотси, фольга, блискітки, наклейки для французького манікюру, переводні наклейки для прикрашання нігтів. Не забудьте про придбання спеціального засобу для зняття гель-лаку.

Покроковий манікюр в домашніх умовах

 

Дзеркальний манікюр вдома

Шукаєте цікаву ідею, як зробити красивий манікюр вдома? Зверніть увагу на дзеркальний манікюр! Це блискуче, як дзеркало, покриття нігтів давно вже завоювало серця багатьох дівчат. Дзеркальний блиск обожнюють не тільки зірки шоу-бізнесу, але і прості дівчата. З таким покриттям можна не тільки піти на вечірку, але і працювати в офісі.фото - дзеркальний манікюр

Як зробити дзеркальний манікюр вдома?

Не складніше, ніж звичайний манікюр з гель-лаком. Для створення ефектного сяючого покриття вам знадобиться:

  • пудра з дзеркальним ефектом;
  • кольоровий гель-лак, в який буде втиратись пудра;
  • топове (закріплююче) покриття;
  • засіб для видалення липкого шару.

Висушити кольорове покриття та втерти в нього дзеркальну пудру. Перевірити рівномірність покриття. Якщо на нігтях є залишки дзеркальної втирки, змахніть її сухим м'яким пензликом для малювання. Коли досягнете потрібного результату, нанести на покриття топ та висушити його. Видалити липкий шар. Для отримання золотого або срібного дзеркала, колір гель-лаку, що взятий за основу повинен бути чорним або темно-сірим.

Тепер ви знаєте, як зробити красиві нігті без відвідування манікюрного салону та легко можете поєднувати догляд за своїми руками з переглядом улюбленого фільму або телепередачі. Гроші, які ви б заплатили майстру за роботу, ви зможете витратити на придбання різних “штучок” для нігтьового дизайну.

Висновок

Сьогодні догляд за нігтями вдома - простий та зручний як ніколи. Всі засоби для того, щоб робити нігті не тільки доглянутими, але і оригінально прикрашеними, продаються у профільних магазинах. Освоїти нові техніки того, як зробити манікюр вдома ще більш ефектним та яскравим, вам допоможуть чисельні відеоінструкції з інтернету.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару