Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
SPRING SALE| ДО -35%
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Блог KODI Professional

Насадки для апаратного манікюру: види

Для удаления гель-лакового покрытия и обработки ногтей используются не только специальные средства, но и профессиональные инструменты. Фрезы для ногтей бывают разных видов и формы. В чем разница между ними? Как выбрать фрезер для домашнего ухода?

 
 

 
 
23 вересня 2022 в 14:25:39
Відгуків: 0
Переглядів: 1732
 
 
Як фарбувати губи олівцем для губ?
Як нафарбувати губи, користуючись лише олівцем? Як підібрати його та нанести макіяж правильно? У статті на вас чекають секрети ефектного макіяжу без помади.
 
Незважаючи на те, що олівець для губ не такий виразний у макіяжі, як помада, йому відводиться дуже важлива роль. Він допомагає візуально збільшити губи, робить їх об'ємними, виразними, приховує недоліки та підносить переваги у найвигіднішому світлі. Перед тим, як почати користуватися олівцем для губ, його потрібно підібрати.
 

 
 
26 серпня 2022 в 11:16:12
Відгуків: 0
Переглядів: 7612
 
 
Чоловічий манікюр: як робити, особливості

Догляд за руками і нігтями включає не просто гігієнічну обробку, а цілий комплекс заходів з надання нігтям охайного зовнішнього вигляду. Такі маніпуляції потрібні не тільки жінкам, але чоловікам, особливо тим, хто через свою професійну діяльність постійно опиняється в центрі уваги. Манікюр чоловічий особливо актуальний для діячів політики, мистецтва та науки, а також бізнесменів найвищого рівня.

 

 
 
23 серпня 2022 в 12:06:39
Відгуків: 0
Переглядів: 843
 
 
Чи можна покривати нігті гель-лаком під час вагітності?

Вагітність — це той період у житті кожної жінки, коли необхідно відповідальніше підходити до свого здоров'я, тому вибір косметичних процедур в салоні краси підлягає більш критичному розгляду. Покриття нігтів гель-лаком під час вагітності є тією послугою, яка викликає багато суперечливих думок. Одні налаштовані категорично та наполягають на повній відмові від салонного манікюру та інших косметичних процедур, інші продовжують відвідувати салони краси протягом усього терміну вагітності. Давайте розглянемо питання, чи можна наносити на нігті гель-лак під час вагітності з професійної точки зору.

 
 

 
 
22 липня 2022 в 17:31:55
Відгуків: 0
Переглядів: 3400
 
 
Багатофункціональна апельсинова паличка для манікюру

У складі кожного манікюрного набору є така функціональна річ, як апельсинова паличка. Навіщо вона потрібна? Чим її можна замінити, і чому ці палички називають апельсиновими?

 

 
 
20 липня 2022 в 14:21:03
Відгуків: 0
Переглядів: 6519
 
 
Баф для поліровки нігтів: для чого використовується та як ним користуватися

Доглянуті, акуратні нігті — гордість будь-якої дівчини. Здорові, міцні нігті можна просто підпиляти, зробити манікюр і обробити поверхню таким інструментом, як баф для полірування. Сьогодні ми дамо відповідь на запитання, що таке бафи для нігтів і як ними користуватися.

 
 

 
 
18 липня 2022 в 12:29:04
Відгуків: 0
Переглядів: 10392
 
 
Чим відрізняється кислотний праймер безкислотного?
Кислотні і безкислотні праймери використовуються в процедурі моделювання нігтів для поліпшення зчеплення поверхні нігтя з покриттям, що моделюється. У чому різниця між цими матеріалами? Як правильно працювати із ними?
 
 

 
 
15 липня 2022 в 14:15:46
Відгуків: 0
Переглядів: 12952
 
 
Догляд за шкірою рук в осінньо-зимовий період
Температура повітря стрімко падає вниз, ночі стають довшими, а дні — коротшими. Сухе повітря в приміщенні провокує сухість шкіри рук і вже жоден крем не в силах виправити ситуацію. Догляд за руками в холодну пору року принципово відрізняється від стандартного річного догляду. Більш детальні рекомендації від провідного технолога і міжнародного сертифікованого тренера-інструктора УЦ Style Studio Kodi — Галини Тищенко шукайте в статті.
 

 
 
28 жовтня 2021 в 22:45:54
Відгуків: 0
Переглядів: 5070
 
 
Як правильно використовувати гель-лак KODI?
Здавалося б, на тему покриття нігтів гель-лаком вже написано сотні статей і знято тисячі роликів і оглядів на Ютуб. Проте питання «Як правильно наносити гель-лак Коді», одне з найбільш поширених не тільки серед новачків, а й серед давно працюючих майстрів. У цій статті ми поговоримо про всі нюанси нанесення гель-лакового покриття і відповімо на хвилюючі майстрів питання.
 

 
 
28 жовтня 2021 в 23:36:30
Відгуків: 0
Переглядів: 3988
 
 
Як підібрати тональну основу?
Зміст Для чого потрібна тональна основа для обличчя? Якою повинна бути тональна основа? Які бувають кольори тонального крему? Як правильно підібрати колір тонального крему? Який колір тонального крему підходить для смаглявої шкіри? Як вибрати тональний крем для жирної шкіри? Як вибрати тональний крем для сухої шкіри? Як вибрати тональний крем для комбінованої шкіри обличчя? Як визначити підтон тонального крему? Як підготувати шкіру до нанесення тонального крему? Чи можна користуватися тональним кремом щодня? Що означає матуюча тональна основа? Який тональний крем рекомендують візажисти? Правильно підібраний тональний крем може підкреслити всі достоїнства зовнішності. 

 
 
13 серпня 2021 в 17:28:56
Відгуків: 0
Переглядів: 2987
 
 
Як фарбувати очі тінями

Макіяж – це завжди робота над обличчям в цілому. Однак, очам у цьому плані потрібно приділити особливу увагу, навіть якщо акцент у макіяжі спрямований на губи. При правильному підході до макіяжу очей можна не лише зберегти природну витонченість образу

 

 
 
01 вересня 2020 в 12:07:33
Відгуків: 0
Переглядів: 57553
 
 
Що таке база і топ KODI
Зміст Що таке база і топ KODI Як наносити каучукову базу KODI? Скільки сушити базу і топ Коді в лед лампі На скільки покриттів вистачає бази KODI Чому топ Коді не блищить Чому пузириться топ Коді Доглянуті руки з гарним манікюром завжди привертають увагу не лише чоловіків, але й жінок. 

 
 
10 лютого 2021 в 20:01:42
Відгуків: 0
Переглядів: 22716
 
 
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару