Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Как быстро отрастить ногти?

  • 07 січня 2021 в 21:57:51
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 120479
 

Зміст

Про красиві довгі натуральні нігті мріють багато дівчат, але через часте нарощування нігтів, постійне покриття шелаком, побутових домашніх справ відрощувати нігті до бажаної довжини доводиться довго. Як прискорити цей процес та захистити нігті від ламкості?

Наскільки швидко ростуть нігті?Як швидко ростуть нігті

Середня швидкість росту нігтів на руках за тиждень складає 1-2 мм. На повне відновлення нігтьової пластини йде до 6 місяців. Доведено, що у чоловіків вона відростає швидше, ніж у жінок, а також те, що інтенсивніше ріст нігтів відбувається протягом літнього сезону.

Які фактори впливають на швидкість росту?

  • Гормональні зміни в жіночому організмі. Підлітковий вік, вагітність, передменструальний період мають свій вплив на ріст нігтів, прискорюючи або заповільнюючи його в залежності від загального стану здоров'я організму.
  • Робота, що спричиняє сточування нігтів (друк на клавіатурі, масаж, інші види ручної роботи).
  • Надто сувора дієта з малою кількістю жирів, вуглеводів, вітамінів.
  • Регулярний контакт з хімічними речовинами (миючими засобами).
  • Хвороби, що пов'язані з порушенням обміну речовин в організмі, проблемами з кровообігом.
  • Шкідливі звички, наприклад, гризіння нігтів.

Швидкий ріст нігтів забезпечують вітаміни, що ми отримуємо з повноцінного, різноманітного раціону, підтримка здоров'я організму, але є і способи прискорити природній процес, до якого звертаються дівчата, коли потрібно швидко відростити нігті на руках для бездоганного манікюру.

Що робити, щоб нігті росли швидше?

Зробити так, щоб нігті росли швидше, можна декількома способами. Для цієї цілі можно використовувати аптечні засоби: спеціальні емалі та засоби, що збагачені вітаміном E, D. Другий спосіб - використовувати спеціальні ванночки та маски для нігтів, що сприяють оздоровленню, зміцненню та росту нігтьової пластини.

Рецепти ванночок для для рук або що робити, щоб нігті росли швидше?

Ці ванночки прискорюють відростання нігтів, надають нігтьовій пластині блиск, міцність, зволожують її, насичують вітамінами та маслами.

Ванночка з відвару реп’яху

Закип'ятити склянку води (200 мл) та залити крутим кипятком 2 столові ложки корня реп’яху. Настояти відвар протягом години, потім підігріти його до теплої температури. Налити підігріту рідину у зручну ємність та опустити пальці. Потримати руки у воді півгодини. Рекомендується робити таку процедуру кожен день

Ванночка з лимонним сокомВанночка з лимонним соком

Лимонний сік зміцнює нігтьову пластину, робить її міцною та еластичною. Використовувати лимонний сік можна як в чистому вигляді, втираючи його в нігтьову пластину. У вигляді ванночок сік лимону використовують з водою у співвідношенні 1:1. Ефект від ванночок - висвітлення нігтьової пластини, пом'якшення шкіри рук, кутикули.

Йодова ванночка

Йод, як і сік лимону, можна використовувати в чистому вигляді, наносячи на нігті, але такий метод підходить далеко не всім. Коричнева лінія довкола нігтя виглядає неестетично, тому частіше всього йод додають у ванночки для нігтів. Зміцнюючий та стимулюючий ріст ефект дає ванночка з йодом та морською сіллю.

Маски для росту нігтів

Що робити, щоб нігті швидко росли? Маски для нігтів! Відростити гарні довгі нігті за допомогою масок можна всього за декілька тижнів, якщо робити їх регулярно.

Декілька рецептів простих масок, які можна зробити в домашніх умовах з доступних інгредієнтів, допоможуть швидше досягти поставленої цілі.

Перцева маска

Стан нігтьової пластини залежить від кровообігу на кінчиках пальців. Добре стимулює кровообіг червоний перець. Змішати половину чайної ложки червоного перцю з чайною ложкою меду та додати 5 крапель соку лимону. Нанести суміш на нігті та потримати 20-25 хвилини. Змити теплою водою. Для максимального ефекту використовуйте маску через день.

Масляні маски

Відростити нігті можна за допомогою масляних масок. Що робити, щоб нігті росли? Купити в аптеці масляний вітамін А та Е, змішати їх та втирати в нігтьову пластину кожен вечір перед сном. Масло на нігтях тримати не менше 10 хвилини. Цього часу достатньо, щоб воно вібралось всередину.

Для масляних масок можна використовувати ефірні масла. Добре стимулює ріст масло ши та какао. Вони живлять нігтьову пластину та шкіру довкола неї, захищають та відновлюють водний баланс. Завдяки маслам можна відростити нігті до бажаної довжини за 2-2,5 тижня.

Як відростити гарні нігті?

Крім масок та ванночок можна використовувати такий засіб для швидкого росту нігтів, як парафін. Розігріти косметичний віск (парафін) у воскоплаві або на водяній бані та нанести його на кутикулу. Коли віск застигне, надіти на руки тонкі целофанові рукавички. Теплий воск стимулює кровообіг в кінчиках пальців. Намагайтесь протримати віск на руках до 2 годин та бажано робити процедуру кожен день, щоб ваші нігті росли швидше.

За скільки можна відростити нігті?

На жаль, нігті ростуть повільніше, ніж волосся, тому прискорити ріст нігтів на руках настільки, щоб вже за тиждень у вас були гарні довгі нігті, не вийде.

І не зважаючи на те, що різні косметичні засоби та народні рецепти обіцяють відростити нігті швидко, радикально прискорити природні процес в організмі неможливо.

Якщо вам потрібно швидко відростити нігті, коли на вас чекає важлива подія, а один або два нігті зрадницьки зламався в останній момент, виправити дефект допоможе тільки нарощування.

Догляд за нігтями

Що робити, щоб нігті росли швидше?

Щоб нігті не ломались та швидко росли, намагайтесь:

  • Дотримуватись принципів здорового харчування. Це матиме позитивний вплив на стан всього організму та здоров'я нігтів.
  • Слідуйте правилам гігієни. Своєчасно видаляти кутикулу, підпилювати нігті тільки в сухому стані, щоб вони не слоїлися, акуратно надавати пластині потрібну форму.
  • Робіть ванночки, маски, використовуйте масла та креми.
  • Давати відпочинок нігтьовій пластині між процедурами нарощування.
  • Використовуйте якісні лаки, що не містять формальдегідів, толуолу та інших шкідливих речовин, що здатні пошкодити структуру нігтьової пластини.
  • Робіть масаж. Якщо ваша робота пов'язана з друком на клавіатурі, грою на музичних інструментах, кожен вечір робіть масаж на пальцях у основі нігтя. Масаж можна доповнити рослинною олією, ефірним або живильним кремом.

Висновок

Секрет швидкого росту нігтів - регулярність та правильність догляду за ними, а також слідування принципам здорового образу життя. Слідкуйте за своїм раціоном, ведіть активний образ життя, тоді краса та здоров'я будуть вашими постійними супутниками.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару