Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як фарбувати очі тінями

  • 01 вересня 2020 в 12:07:33
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 58526
 

Макіяж – це завжди робота над обличчям в цілому. Однак, очам у цьому плані потрібно приділити особливу увагу, навіть якщо акцент у макіяжі спрямований на губи. При правильному підході до макіяжу очей можна не лише зберегти природну витонченість образу, але й значно підсилити враження бездонності ваших очей! Ми розповімо, як шляхом декількох простих кроків красиво і якісно нафарбувати очі тінями.

Як красиво нафарбувати очі тінями поетапно

Класична тіньова техніка макіяжу очей найпоширеніша і зовсім нескладна навіть для початківців.  Перевага такого способу – це мінімум часу і зусиль! Для такого макіяжу нам буде потрібно:

  • кілька відтінків тіней (дуже зручно користуватися палеткою тіней, яка містить всі необхідні «класичні» відтінки, що підійдуть абсолютно всім;
  • чорний восковий олівець;
  • туш для вій.

Безумовно, правильно нафарбувати очі нам допоможуть пензлики для тіней, а не спонж-аплікатори, які зазвичай виробники кладуть в набори. Краще мати хоча б один плоский пензлик, яким зручно накладати тіні, пухнастий пензлик-бочечку для розтушовування і невеликий пензлик для темних відтінків. Використовуючи такі пензлики, ми зможемо фарбуватися тінями досить швидко, робити акуратні переходи і контролювати насиченість відтінків.

Ось основні етапи класичної тіньової техніки:

  • Спочатку потрібно підготувати шкіру навколо очей за допомогою тонального засобу, щоб вирівняти тон і скорегувати різні недосконалості (темні кола під очима і в куточках очей, пігментні плями, тощо). До того ж, макіяж буде більш стійким, а тіні легше розтушуються.
  • На всю верхню повіку наносимо найсвітліший відтінок тіней. У внутрішній куточок ока наносимо світлі шимерні тіні або хайлайтер – це зробить погляд ясним і свіжим.
  • У центрі повіки використовується середній відтінок тіней.
  • Щоб візуально посилити густоту вій і додати погляду виразності, промальовуємо чорним восковим олівцем міжвійковий простір верхньої повіки.
  • Для створення красивої глибини на зовнішній куточок верхньої повіки наносимо найтемніший контрастний відтінок тіней.
  • Пропрацьовуємо нижню повіку середнім відтінком тіней, фарбуємо вії.

Як фарбувати очі тінями на кожен день

Безумовно, красивий повсякденний макіяж – запорука успіху на цілий день. Він додає впевненості в собі, а це допомагає в роботі, на ділових зустрічах, на побаченнях. Денний макіяж очей повинен виконуватися в природній кольоровій гаммі, але при цьому робити очі виразними, а погляд привабливим! Ідеальними відтінками тіней для повсякденного макіяжу вважаються: тілесний, бежевий, персиковий, запорошений рожевий, золотистий і, звичайно, відтінки коричневого кольору. Тіні можуть бути як матові , так і з легким сатиновим сяйвом. Намагайтеся уникати занадто явного блиску, це буде недоречним в денному варіанті макіяжу. Ще не забуваємо, що наводити красу вранці нам потрібно не лише якісно, ​​але й швидко, щоб скрізь встигнути і бути на висоті!

Етапи повсякденного макіяжу досить прості:

  • На підготовлену шкіру повіки (за допомогою тону або бази під тіні) наносимо світлі тіні у внутрішній куточок і простір під бровами.
  • У зону орбітальної складки наносимо і добре розтушовуємо тіні середнього відтінку, трохи темніші, ніж колір шкіри. Таким чином, ми поглибимо повіку і зробимо погляд більш розкритим.
  • Темно-коричневим олівцем профарбовуємо лінію росту вій. Невеликим пензликом злегка розтушовуємо олівець в діагональному напрямку до зовнішнього куточка, створюючи ефект димки. Виходить полегшений варіант розтушованої стрілки.
  • На рухливу повіку можна нанести трохи шимерних тіней – це освіжить образ, зробить очі виразними і, до того ж, легке мерехтіння на яблучку повіки залишається в тренді не перший сезон!

Як нафарбувати очі тінями двох кольорів

Навчитися фарбувати очі тінями двох кольорів абсолютно нескладно! Головне – правильно вибрати відтінки. Як же вибрати цю пару? Один із самих практичних і популярних кольорів – це темно-коричневий. Він відмінно поєднується практично з усіма відтінками – персиковим, ніжно-рожевим, молочним, золотим. Для денного макіяжу підійдуть світлі матові тіні або тіні з легким сатиновим блиском. Яскраве мерехтіння, золото, срібло, блискітки будь-якого виду – це вже вечірня історія, їх використання буде доречним на побаченні або вечірці.

Звичайно ж, готуємо шкіру повік до нанесення тіней – це може бути тональний засіб, консилер або база під тіні. Радимо звернути увагу саме на базу, або ще кажуть «праймер» для повік. Він прекрасно вирівнює рельєф шкіри, тіні добре розтушовуються і макіяж залишається стійким протягом тривалого часу.

Далі працюємо за вже знайомою схемою:

  • Наносимо світлий відтінок на рухому повіку та у внутрішній куточок ока за допомогою плоского пензлика.
  • Темний колір кладемо на зовнішній куточок ока, пензлем-бочечкою підтушовуємо і трохи заводимо в складку повіки. У нас вийде гарний рельєф і глибина.
  • Промальовуємо межвійковий простір олівцем і фарбуємо вії.

Якщо виконувати макіяж згідно з усіма основними правилами, то наш образ буде бездоганним, навіть якщо в нашій косметичці палетка з двома кольорами тіней!

Як фарбувати очі тінями з навислими повіками

Якщо ви власниця навислої повіки (ще її називають опущеною, прихованою або важкою), то слід звернути увагу на ряд моментів, які допоможуть не допустити помилок у макіяжі, і візуально зробити повіку більш відкритою і піднятою.

 

  • Перед макіяжем очей обов'язково використовуйте праймер для повік, оскільки часто у складку скочується підкладка або тіні.
  • Намагайтеся уникати чітких ліній. Якщо анатомія повіки дозволяє вивести стрілку, то краще зробити її трохи розтушованою.
  • Макіяж виконуйте на відкритих очах, тому що всі переходи тіней, виконані на закритих повіках, можуть зникнути, коли ви їх відкриєте.
  • Використовуйте вологостійку туш для вій, щоб вона не відбивалася на верхній повіці.

Однією з найпоширеніших нескладних технік в макіяжі очей є smoky eyes. А ще, це просто порятунок для навислої повіки і найвигідніший метод її корекції! Можна виконати денний light smoky за допомогою тіней. Інший варіант – зробити підкладку восковим олівцем або будь-якою гелевою текстурою, а потім нанести тіні. Такий макіяж буде більш стійким, а тіні будуть виглядати більш насиченими.

Ось кілька простих кроків техніки smoky eyes з підкладкою, виконаною олівцем:

  • Зону росту вій верхньої і нижньої повік пропрацювати олівцем. Підійде олівець на восковій основі темно-коричневого або чорного кольору.
  • Нанести олівець на рухому повіку і пензликом розтушувати так, щоб не було чітких меж.
  • Продублювати олівець тінями, м'яко розтушувавши їх.
  • Профарбувати слизову нижньої повіки.
  • Нижню повіку пропрацювати тими ж тінями.
  • Нафарбувати вії тушшю. Дуже доречним буде використання накладних стрічкових вій або пучків – вони моментально коректують опущеність куточків очей і задають напрямок вгору, моделюючи красивий «лисячий» погляд. Прекрасним варіантом будуть стрічкові вії середнього розміру і класичної густоти.

Немає сумнівів у тому, що макіяж smoky eyes надає погляду виразності і якоїсь таємничості, а весь образ набуває особливого шарму! Володіючи цією нескладною технікою макіяжу очей, можна запросто візуально скорегувати форму важкої повіки.

Отже, основні моменти нанесення тіней в макіяжі очей засвоєні, тепер можна практикуватися. Тренуйтеся, надихайтеся, експериментуйте, слідуйте за своїми почуттями і поривами настрою, адже дуже важливо у будь-якому випадку відчувати себе королевою і вміти зробити себе фантастично красивою!

 

 





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару