Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
ВІДПРАВКА ЗАМОВЛЕНЬ - 22.04.
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Як зробити гарний макіяж для зелених очей?

  • 07 січня 2021 в 17:30:34
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 8923
 

Зміст

макіяж для зелених очейСамим незвичайним і красивим кольором очей вважається зелений. Погляд зелених очей завзятий, грайливий, загадковий, іскристий. Його красу зеленоокі красуні здавна підкреслювали різними способами, підбираючи вбрання і прикраси, створюючи макіяж. Сучасні дівчата не поступаються своїм попередницям, вміло використовуючи різні косметичні засоби для того, щоб виглядати приголомшливо.

 

 

 

 

 

 

 

Як підібрати кольори косметики для макіяжу зелених очей?

На думку більшості візажистів, зелені очі відмінно поєднуються практично з будь-яким відтінком тіней, тому головним фактором, що визначає вибір кольору косметики, є тип зовнішності дівчини, тобто колір її волосся і шкіри.

косметика для зелених очей

Найбільш ефектно підкреслюють зелені очі такі кольори:

  • Фіолетовий. Тіні цього кольору найкрасивіше виглядають в літню пору в поєднанні з легким яскравим вбранням.
  • Бронзовий. Бронзові і золотисті відтінки найбільше підходять «осіннім» дівчатам і дівчатам типу «весна». У поєднанні з бронзою і золотом зелені очі здаються яскравішими, а сам погляд при цьому стає більш м'яким.
  • Мідний. Мідні тіні підходять усім без винятку власницям зелених очей. Вибираючи мідь, як колір тіней, не забудьте про правильний вибір підводки. Її колір повинен бути попелястим або коричневим.
  • Зелений. Цей колір тіней ідеальний для власниць темно-зелених очей. Темно-зелені тіні зроблять погляд ще глибшим.

Які кольори не підходять для макіяжу зелених очей?

Незважаючи на те, що зелені очі можна назвати універсальними у виборі кольору макіяжу, існує ряд заборонених відтінків, яких краще уникати.зелені очі

До них відносяться:

  • Червоний, теракотовий. Червоні тіні досить складно нанести так, щоб вони не надавали очам «хворобливості». З ними очі здаються заплаканими.
  • Срібний. Цей колір «гасить» яскравість зелених очей. Особливо цей ефект проявляється у власниць світло-зелених (оливкових) очей.
  • Блакитний. Чим більш насиченими будуть тіні блакитного кольору, тим більш тьмяними і втомленими на їх фоні будуть зелені очі.

Як робити правильний макіяж для зелених очей?

Зеленоокі красуні можуть дозволити собі всі види макіяжу: від простого повсякденного до яскравого вечірнього, ефектного «смокі-айс». Головне – правильно наносити макіяж, грамотно поєднуючи його кольору.

покроковий макіяж для зелених очей

Отже, робимо правильний макіяж для зелених очей.

Підготуйте шкіру обличчя. Її необхідно очистити і зволожити. Нанесіть коректор там, де потрібно.

  1. На зволожене обличчя нанесіть тональну основу. Важливо зробити це так, щоб обличчя виглядало максимально природно, без ефекту «маски».
  2. Використовуйте рум'яна, щоб відтінити вилиці.
  3. На верхню повіку нанесіть світлі тіні. Бажано вибрати оливковий, коричневий і бежевий відтінки.
  4. Зовнішні куточки очей можна виділити тінями більш інтенсивних кольорів.
  5. Підводкою темно-шоколадного відтінку проведіть тонку лінію вздовж росту вій. Трохи розширивши її лінію у зовнішнього куточка, ви зробите форму очей мигдалеподібною. Використовуючи цей прийом, можна досягти ефекту «котячих очей». Цей тип макіяжу передбачає, що для верхньої повіки будуть використовуватися тільки базові тіні, без розстановки акцентів на зовнішньому куточку ока. Піднесена вгору стрілка візуально подовжить лінію вій, від чого розріз очей буде здаватися трохи більшим. Ваш погляд буде нагадувати погляд кішки.
  6. Завершити образ можна нанесенням темно-сірої або коричневої туші.

Для вечірнього макіяжу і макіяжу «смокі-айс» зеленооким дівчатам бажано використовувати яскраві відтінки і кольори, але при цьому уникати чорної підводки, туші та олівця. Навіть найінтенсивніший «димчастий погляд» краще створювати за допомогою темно-коричневої або темно-сірої туші. Ці ж кольори також ідеальні для стрілок.

Макіяж для зелених очей без помилок

Щоб виконати макіяж для зелених очей правильно, потрібно знати з якими типовими помилками ви можете зіткнутися.

помилки макіяжу для зелених очей

Отже, помилки зеленоокого макіяжу:

  • Залишити брови без уваги. Це помилка щодо будь-якого макіяжу. Якщо брови рідкі або занадто світлі, вони зіпсують враження від образу.
  • Підбір кольору тіней, який в точності збігається з кольором очей.
  • Вибір на користь яскравих тіней. Особливо часто ця помилка зустрічається у зеленооких дівчат із світло-зеленими очима. У поєднанні з яскравими тінями такі очі «втрачають» свій колір.
  • Використання підводки для нижньої і верхньої повіки одночасно. Це візуально «зменшує» очі, а також робить колір очей бляклим і тьмяним.
  • Вибір на користь рожевих тіней. Зеленоокі дівчата можуть дозволити собі рожеві тіні, але використовувати їх потрібно з обережністю, ретельно вибираючи відтінок рожевого. Важливо, щоб обраний вами колір не надавав очам нездорового вигляду.
  • Використання вугільно-чорної туші і підводки. Занадто темні тони підводки і туші «обтяжують» погляд. Зеленим очам більше підходять темно-коричневі і темно-сірі тони.
  • Вибір на користь блакитної та синьої гами тіней. Декоративна косметика цих відтінків не поєднується із зеленим. Виняток становлять лише випадки, коли «синьо-зелений макіяж» – частина образу для фотосесії або зйомки.

Макіяж для зелених очей покроково

 

Використовуючи таку потужну «зброю», як правильний макіяж, ви завжди будете виглядати надзвичайно!





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару