Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Догляд за шкірою обличчя навесні

  • 22 квітня 2020 в 10:52:48
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 5848
 
Яна Штепа
Brand manager Kodi professional of makeup Сторінка майстра

Makeup artist, stylist, brow expert. Brand manager Kodi professional of makeup. Ведучий інструктор-технолог Kodi professional.- Міжнародний суддя чемпіонатів з макіяжу. Срібний призер Чемпіонату Світу в Австрії Special Award 2019 номінації Purple Brush Makeup

Подібно до того, як з приходом весни багато хто з нас змінює важкі зимові светри на легші топи і блузи, такого ж «переодягання» потребує наша шкіра у всьому, що стосується догляду за нею. Якщо зимовий догляд  - це більше про живлення і захист, то весняний догляд за шкірою зміщує акценти на інтенсивне зволоження, а в деяких випадках, і на відновлення. Дуже важливо, щоб ваші засоби догляду і щоденні ритуали краси відображали ці сезонні зміни. Щоб зберегти вашу шкіру здоровою і сяючою, ми підготували для вас декілька простих і дієвих рекомендацій, наслідуючи які ваш весняний догляд за обличчям не займатиме багато часу, але при цьому стане неймовірно  приємним і ефективним. Отож, як доглядати за шкірою навесні?

Весняний догляд за шкірою обличчя в домашніх умовах

Весняний догляд за шкірою обличчя в домашніх умовах

Здавалося б, усі ми добре знаємо, що перший секрет ідеальної шкіри полягає в тому, щоб доглядати за нею щодня, а не час від часу, але давайте будемо чесними: іноді нам просто лінь, а іноді втома бере своє і нам здається, що хорошого крему на ніч буде цілком достатньо. Так от ні, не буде! І як би нам не хотілося блискавичного ефекту від самого хорошого і якісного засобу - не станеться ні дива, ні магічної трансформації, поки ми не будемо дотримуватися регулярності у догляді за шкірою обличчя. Що ж включає ця регулярність?

Пілінг

Після зими шкіра часто радує нас лущенням, сухістю і тьмяністю. У таких випадках макіяж не лише не допомагає приховати вади, але більше того - ще сильніше їх підкреслює. Недивно, що у багатьох їх шкіра в цей період асоціюється із старою лускою. Делікатне відлущування шкіри за допомогою професійних засобів - ідеальне рішення, щоб швидко покращити стан шкіри, повернути їй гладкість і доглянутий вигляд. У домашніх умовах найзручніше використовувати ензимні пілінги або кремові пілінги-скатки з фруктовими кислотами, наприклад, Soft peeling cream. "Плюс" таких видів пілінгу в їх м'якій дії, універсальності (підходять для усіх типів шкіри, враховуючи чутливу) і безпеці - ризик отримати подразнення зведений до мінімуму. Завдяки регулярному видаленню ороговілих часток і іншого непотрібного "багажу", шкіра починає дихати, рельєф вирівнюється, а відображення в дзеркалі починає радувати. Залежно від типу шкіри, відлущування треба проводити 1-2 рази в тиждень.

Демакіяж і очищення

Весняний догляд за шкірою обличчя вдома

Обов'язковим етапом коректного догляду за обличчям є очищення. Сюди ж ми відносимо і видалення макіяжу. Найбільш ефективними засобами для зняття декоративної косметики вважаються засоби на водній основі з міцелами, такі як міцелярна вода Deep Clensing Water. Міцели м'яко розчиняють макіяж і дозволяють зняти його без зайвого тертя, не порушуючи при цьому гідроліпідний баланс. На диво, але і досі мало хто знає, що після застосування засобів для демакіяжу неодмінно потрібно вмиватися, інакше відбудеться зворотній ефект. Вмиватися необхідно навіть у тому випадку, коли декоративну косметику ви сьогодні і зовсім не використовували. При виборі засобів для вмивання вже має значення тип шкіри, але враховуючи, що відсоток людей з комбінованим типом шкіри наближає до відмітки 80%, радимо вибирати гелеві засоби з фіто комплексами - вони не лише добре очищають і підходять всім, але і забезпечують додатковий догляд за обличчям.

Зволоження і живлення

Після того, як шкіра витримала всі труднощі зимової погоди, вона вже точно заслужила на щось особливе, і простим кремом, навіть дуже ефективним, тут не обійтися. На допомогу приходять експрес-методи відновлення, а також засоби з високою концентрацією біологічно активних речовин - сироватки. Сироватка застосовується курсом, і підбирається з урахуванням віку і потреб шкіри, які з настанням весни, як правило, видно неозброєним оком. Головна мета сироватки - швидка доставка і розподіл регенеруючих "агентів" безпосередньо в клітини шкіри. Іншими словами, це швидка допомога для шкіри з ознаками зневоднення, втоми і тьмяності : сухість, втрата пружності і еластичності, набряклість і так далі. Найкращим чином себе зарекомендували сироватки з гіалуроновою кислотою і з ретинолом, а сироватка з екстрактом равлика взагалі вважається mast-have для весняного відновлення шкіри. Ну і звичайно ж, не забувайте пестити своє обличчя доглядальними масками! Як тільки шкіра повернеться до життя, можна переходити на улюблений зволожуючий крем.

Зволоження і живлення

SPF-захист

Весна - це перші, по-справжньому  теплі сонячні промені. Всі стараються більше часу проводити на свіжому повітрі. Дуже важливо захистити шкіру від ультрафіолетового випромінювання, тобто звертаємо увагу на SPF-фактор! Правильно підібраний BB-крем не лише надасть шкірі красивого рівномірного тону, але і забезпечить їй належний захист від різних погодних явищ. Для щоденного використання рекомендуємо звернути увагу на лінійку BB-cream Natural look, яка відноситься до сегменту "все в одному": бездоганна адаптація до тону і текстури шкіри, ефективний захист, додаткове зволоження і живлення.

Зволоження і живлення

А тепер трохи слів про важливі відмінності.

Догляд за жирною шкірою обличчя навесні

Жирний тип шкіри завжди відрізнявся особливою "вередливістю", а навесні і зовсім дозволяє собі розгулятися: подразнення, почервоніння, висипання. Перше, що потрібно для здоров'я жирної шкіри навесні - це заспокоїти її. Не перестарайтеся з очищенням, оскільки це може спровокувати ще більше виділення шкірного себуму. Уникайте засобів з агресивними інгредієнтами і спиртом, і навпаки, віддайте перевагу легким засобам, що містять трав'яні екстракти і різні мінерали.

Весняний догляд за сухою шкірою

Суха шкіра менш адаптивна до швидких змін погоди. З настанням перших весняних днів суха шкіра демонструє тенденцію ставати ще сухішою, а також стає більш схильною до алергічних реакцій. У цей період власницям сухої шкіри варто довіряти лише перевіреним засобам, а нові засоби вводити поступово і тільки після тестування. Непоганим помічником буде гідрогелева маска-патч для інтенсивного відновлення шкіри.

Догляд за проблемною шкірою навесні

Догляд за проблемною шкірою навесні

Навесні не лише пробуджується природа, але і наш організм. Зміни торкаються нашого метаболізму і навіть гормональної системи, що вже говорити про роботу сальних залоз. Якщо ви не приділяли належної уваги очищенню шкіри зимою, коли холодний вітер призводив до спазмування судин і закриття пор, то навесні це ймовірно обернеться їх закупоркою і появою комедонів, навіть якщо ви давно вийшли з підліткового віку.

Щоб розв'язати цю проблему:

  • по-перше, потрібно вмивання двічі на день з дбайливими заспокійливими засобами, приміром, Bubble cleancing gel;
  • по-друге, для зволоження обирайте засоби з ультра легкою танучою текстурою;
  • по-третє, не намагайтеся приховати недосконалості шкіри під товстим шаром тонуючих засобів - цим ви тільки погіршите її стан.

Відео

Поради косметолога

Не дивлячись на те, що це не стосується ні продуктів, ні компонентів для догляду за шкірою, але регулярна гімнастика корисна не лише для вашого тіла, але і для вашого обличчя. Навіть найпростіші вправи для обличчя проявляють стимулюючу дію на кровообіг і циркуляцію крові в тканинах, що дозволяє активізувати обмінні процеси і запустити механізми відновлення. Оскільки під час вправ, як і під час масажу обличчя, відбувається розігрівання шкіри, це сприяє відкриттю і очищенню пор. Тому будь-які процедури після лицьової гімнастики будуть ефективнішими і допоможуть досягти молодої і здорової шкіри для відмінного самопочуття навесні.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару