Онлайн-магазин в вашому смартфоні: встановлюйте додаток Kodi professional в один клік!

Натисніть "Поділитися", виберіть "На екран "Додому "

Іконка програми вже чекає вас на робочому столі, щоб в будь-яку секунду ви могли зануритися в світ краси Kodi professional.

twitter-logo-silhouettephone-receiverinstagram-social-network-logo-of-photo-cameragoogle-plusyoutubepinterestbusiness
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 950 ГРН
Каталог товарiв
  • Новинки
  • Акції
  • Лідери продажів
  • Подарункові карти
Замовити дзвінок

Інструкція по нарощуванню нігтів акрилом з техніками на формах і тіпсах

  • 12 липня 2022 в 20:58:45
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 4088
 

Що таке нарощування нігтів акрилом?

Нарощування нігтів — це штучне збільшення довжини нігтя за допомогою акрилу або гелю. Воно дозволяє приховати дефекти натуральної нігтьової пластини, такі як її розшарування, недосконалість форми, нерівність поверхні, тому до цієї процедури вдаються багато дівчат, які бажають, щоб їхні нігті виглядали бездоганно. 

Одним із найпопулярніших матеріалів для моделювання нігтів є акрил. Він використовується досить давно і встиг зарекомендувати себе як міцний матеріал. Технологія нарощування нігтів акрилом складніша за нарощування за допомогою гелю і вимагає ретельного дотримання всіх етапів цього процесу, проте цей факт не впливає на популярність акрилового нарощування. Багато дівчат, осягнувши всі тонкощі процесу, успішно займаються нарощуванням нігтів акрилом в домашніх умовах. Моделювати нігті цим матеріалом можна двома способами: на форми та на тіпси.

Які матеріали та інструменти потрібні для нарощування?

Для створення гарних нігтів, що мають природний зовнішній вигляд, використовуються такі матеріали для нарощування нігтів акрилом:

  • Акрилова пудра. Це сухий порошкоподібний матеріал, який використовується для формування штучної нігтьової пластини. Він може бути безбарвним чи кольоровим, залежно від того, який дизайн вибраний для майбутніх нігтів.
  • Мономір. Ця рідина перетворює акрилову пудру на пластичний матеріал, з якого майстер створює нігті бажаної форми.
  • Додаткові матеріали. До них належать: знежирювач, а також праймер, засіб для розм'якшення та видалення кутикули, про яку не варто забувати в процесі моделювання нігтів. Крім цього, знадобиться рідина для зняття акрилових нігтів, в якій можна мити пензлі або видаляти сліди невдалої спроби нігтьового дизайну.

Какие материалы и инструменты нужны для процедуры наращивания?Какие материалы и инструменты нужны для процедуры наращивания?Какие материалы и инструменты нужны для процедуры наращивания?

Матеріали — далеко не все, що потрібно для нарощування нігтів акрилом. Цей процес неможливо уявити без спеціальних інструментів. У процесі моделювання штучних нігтів знадобляться:

  • пензлі (плоскі) для роботи з акрилом;
  • шліфувальні пилки, бафи або полірувальники;
  • тіпси та форми, клей для тіпс;
  • звичайні пилки для нарощених нігтів;
  • кусачки.

Придбати все необхідне можна як окремо, так і купивши готові набори для нарощування нігтів акрилом. Доповнити наведений вище список матеріалів для нарощування нігтів акрилом можна трафаретами нігтів із зазначенням розмірів, апельсиновими паличками або пушером, а також матеріалами для декорування нігтя (блискітками, стразами, акриловими фарбами та іншим).

Техніки нарощування нігтів акрилом

Для моделювання штучних нігтів з акрилу використовуються два методи: нарощування на тіпси та нарощування на форми. Нарощування на тіпси вважається швидким способом. Користуючись ним, можна створити акуратні та красиві нігтики лише за годину. Недоліком цього способу нарощування можна назвати той факт, що це дозволяє легко створювати широкі нігті овальної або квадратної форми. Зробити тонкі загострені нігті нарощуванням на тіпсах не вийде, вірніше, вийде, але процес випилювання нігтя потрібної форми забере надто багато часу.

Техники наращивания ногтей акрилом

Нарощування нігтів акрилом на формах немає обмежень у виборі форми штучного нігтя. У процесі роботи використовуються верхні або нижні форми, що є матеріалом багаторазового використання. Верхні форми передбачають викладку моделюючого матеріалу на виїмку у формі. Нижні форми передбачають викладку невеликих акрилових кульок та виготовлення нігтя бажаної форми та довжини.

Нарощування нігтів акрилом у домашніх умовах методом викладання акрилових кульок потребує наявності досвіду. Перш ніж отримати бездоганний результат, доведеться трохи повчитися. Зупинимося на кожному типі нарощування докладніше.

Нарощування акрилом на тіпсах

  1. Дезінфікування рук майстра та клієнта.
  2. Видалення кутикули за допомогою апельсинової палички, лопатки-топорика або пушеру.
  3. Шліфування поверхні нігтя мілкоабразивною пилкою для видалення глянцю. Ніготь після цієї процедури має стати повністю білим.
  4. Підбір тіпс по ширині натуральної нігтьової пластини та вибір потрібної форми.
  5. Нанесення клею на внутрішній бік тіпсів та його нанесення на ніготь.
  6. Корекція вільного краю тіпс. Шліфування тіпсів пилкою та видалення пензликом пилу, що утворився в результаті цього процесу.
  7. Знежирення отриманих нігтів та їх обробка ліквідом.
  8. Викладання кульки акрилу в центр пластини та формування нігтя за допомогою пензля.
  9. Поверхні змодельованого нігтя надається необхідний згин. Обпилюються нігті з боків.
  10. Корекція верхнього кінчика провадиться в останню чергу. Бафом з поверхні нігтя видаляються можливі нерівності та шорсткості, ніготь полірується до ідеальної гладкості та блиску. У кутикулу втирається спеціальна ефірна олія.

Нарощування акрилом на нижніх формах

Покроково нарощування на нижніх формах проводиться так:

  1. Обробка рук дезифікантом та стандартна підготовка нігтьової пластини.
  2. Обробка праймером та вибір форми майбутнього нігтя.
  3. Майстер одягає форму на підготовлений ніготь і надає їй потрібний вигин.
  4. Повторна обробка праймером та нанесення кульок акрилу на форму.
  5. Після висихання матеріалу форма видаляється. Майстер обточує бічні сторони нігтя та його кінчик, надаючи йому потрібної форми.
  6. Шліфування поверхні отриманих нігтів бафом до отримання ідеальної гладкості та глянцевого блиску.
  7. Нанесення олії для кутикули.

Придбавши всі перелічені матеріали та інструменти, а також знаючи, як робити нарощування нігтів акрилом, ви можете вибрати ту техніку, яка здається вам найбільш доступною, освоїти її, а далі поступово осягнути тонкощі інших видів нарощування.





Залишити відгук чи задати питання майтсру
Продолжить поиски!

У Вашому замовленні є акційні товари, тому доставка замовлення оплачується додатково.

Дякуємо, ми повідомимо Вам про наявність товару
Ми повідомимо Вам про наявність товару